Φτιάξτε την καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας

Η Ευρωλίγκα δεν είναι ΝΒΑ, αλλά το ταλέντο και οι μεγάλες προσωπικότητες δεν λείπουν. Εσύ ποιον θα συνδύαζες στην ιδανική πεντάδα, αν είχες 15 ευρώ; Φτιάξε τη δική σου ομάδα κάνοντας τον πρόεδρο και τον προπονητή μαζί.

Φτιάξτε την καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας

Η γεμάτη αστέρια Ευρωλίγκα βρίσκεται σε εξέλιξη και το Contra.gr σε βάζει στο παιχνίδι.

Γίνε πρόεδρος, τζένεραλ μάνατζερ και προπονητής μαζί δημιουργώντας την καλύτερη 5άδα της διοργάνωσης. Με 15 ευρώ στην τσέπη επίλεξε αυτούς που ταιριάζουν στο πλάνο σου και κάνε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό χωρίς να ξοδέψεις ούτε... σεντ παραπάνω. Γιατί στα 16 "καίγεσαι".

Κομματάκι δύσκολη η αποστολή, αλλά έχει ενδιαφέρον. Ποιους θα χωρέσεις στο ίδιο σχήμα και ποιον θ' αναγκαστείς ν' αφήσεις εκτός; Είναι η ώρα οι "προπονητές της εξέδρας" να πάρουν μολύβι και χαρτί.

Η επιλογή (και η αξιολόγηση) των 25 παικτών θα μπορούσε να είναι και διαφορετική. Προτιμήσαμε όμως να μην συνυπάρχουν -φερ' ειπείν- στον "1" ο Σέρχιο Γιουλ και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ της Ρεάλ ή στο "4" ν' αποκλείσουμε τον Ντάριο Σάριτς για χάρη του συμπαίκτη του στην Εφές Ντέρικ Μπράουν. Η λίστα δε καταρτίστηκε με τα... περυσινά πεπραγμένα, αφού το έως τώρα δείγμα στη διοργάνωση είναι μικρό για ασφαλή συμπεράσματα.

Τώρα είναι η σειρά σου...

Φτιάξτε την καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας

* Αναμένουμε τις απαντήσεις σας με σχόλια στο θέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK