Ο Πλάις "έκοψε" το δρόμο του Μαυροκεφαλίδη

Η Γαλατάσαραϊ, που έψαχνε επειγόντως για ψηλό, είχε στα υπ' όψιν τον Έλληνα προτίμησε όμως τον Γερμανό.

Ο Πλάις "έκοψε" το δρόμο του Μαυροκεφαλίδη

Το απρόσμενο "διαζύγιο" με τον Νέναντ Κρστιτς έφερε τη Γαλατάσαραϊ μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση: την αναζήτηση σέντερ σε μια αγορά που οι επιλογές ήταν περιορισμένες.

Το όνομα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που έφυγε επεισοδιακά από την ΑΕΚ και ψάχνεται ακόμη για ομάδα υψηλού επιπέδου, προτάθηκε στους Τούρκους και έπαιξε ψηλά, αφού και καλό προφίλ έχει φτιάξει και δύο θέσεις καλύπτει και μαζί με τον Τάιους θα μπορούσε να δέσει.

Απ' όταν ωστόσο βρέθηκε ελεύθερος ο Τίμπορ Πλάις, έγινε αλλαγή πλεύσης.

 

Ο Γερμανός, με μία σεζόν στις ΗΠΑ, γυρίζει στην Ευρώπη (Κολονία, Μπάμπεργκ, Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα) γιατί δεν χωρούσε στους Σίξερς στους οποίους κατέληξε μέσω ανταλλαγής από τους Τζαζ. Πάντως Ο 27χρονος σέντερ υπέγραψε μόνο για ένα χρόνο, ίσως γιατί δεν θέλει να εγκαταλείψει το όνειρο της καθιέρωσης στο ΝΒΑ.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ