Η απόλυση του Πλάθα έγινε η... μεγαλύτερη ευκαιρία του γαμπρού του!

Πώς ο Ζοάν Πλάθα φεύγοντας από τη Μάλαγα άνοιξε την πόρτα προκειμένου ο σύζυγος της αδερφής του να προσληφθεί στην Γκραν Κανάρια!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ζοάν Πλάθα EUROKINISSI

Ένα ξεχωριστό ντόμινο προπονητών έλαβε χώρα στο ισπανικό μπάσκετ, με ωφελημένο τον Σάλβα Μαλδονάδο.

Ο 59χρονος κόουτς, με την πολυετή θητεία σε μικρομεσαίες ομάδες του ισπανικού μπάσκετ και τελευταίο σταθμό την Εστουδιάντες, ήταν αυτός που πήρε το χρίσμα από τη διοίκηση της Γκραν Κανάρια και κατ' επέκταση αυτός που θα την κοουτσάρει στην Ευρωλίγκα. Στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του!

Ο λόγος που οι νησιώτες χρειάστηκαν να βγουν στην αγορά για νέο προπονητή, τη στιγμή που είχαν φτάσει στους ημιτελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος και είχαν εξασφαλίσει μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν η ξαφνικά αποχώρηση του Λουίς Κασιμίρο.

Ο τελευταίος δεν ήταν εύκολο ν' αρνηθεί την πρόταση της Μάλαγα και έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού θεώρησε ότι ο κύκλος του είχε κλείσει και, όχι άδικα, πως κάτι άλλο περισσότερο δεν θα μπορούσε να καταφέρει.

Ποιος όμως είχε φύγει από την Ουνικάχα για να πάρει τη θέση του ο Κασιμίρο; Μα ο Τζοάν Πλάθα. Του οποίου η αδερφή, ονόματι Νέους, έχει παντρευτεί τον Μαλδονάδο!

Καταλαβαίνετε οπότε πώς ο Πλάθα... έδωσε μια πολύ καλή δουλειά στον γαμπρό του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK