Η κατάταξη μετά τη 12η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός λύγισε την αντίσταση της Αρμάνι και παρέμεινε στην τετράδα της βαθμολογίας ισόβαθμος με την Φενέρμπαχτσε ενώ ο Ολυμπιακός είναι μόνος στη 2η θέση. Δείτε αναλυτικά.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΤΖΕΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΤΖΕΣΚΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Koλλημένοι" με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας οι "αιώνιοι" του ελληνικού μπάσκετ. Παρά την ήττα στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ, ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος 2ος στη βαθμολογία (είδε βέβαια τη διαφορά του από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ να μεγαλώνει) με ρεκόρ 9-3, ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 8-4 χάρη στην επικράτηση της Αρμάνι Μιλάνο και παραμένει στην πρώτη τετράδα έχοντας πλέον ίδιο αριθμό νικών με την Φενέρμπαχτσε.

Ιδιαίτερα κρίσημη είναι η ερχόμενη εβδομάδα αφού οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας θα έχουν διπλή υποχρέωση: ο Παναθηναϊκός παίζει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μακάμπι και την Πέμπτη θα είναι στο Βελιγράδι για τη μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ την Τετάρτη και την Παρασκευή παίζει στην Τουρκία με την Αναντολού Εφές.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE META ΑΠΟ 12 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

Η κατάταξη μετά τη 12η αγωνιστική

News 24/7

24MEDIA NETWORK