Η τελευταία μάχη του Πασκουάλ μέχρι την επόμενη

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε πού ακριβώς θα κριθεί ο τρίτος αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε και τι (δεν) πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αλήθεια είναι ότι το 2-0 της Φενέρμπαχτσε πολλά περιθώρια στον Παναθηναϊκό δεν αφήνει. Όποιος όμως μπήκε στο αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη άφησε στην Αθήνα ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και ταξίδεψε για μια νέα αρχή στη σειρά με στόχο το πρώτο από τα δύο διπλά που απαιτούνται.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει η ομάδα του να μην επιτρέψει στη Φενέρμπαχτσε να πάρει... ψυχολογία και έχει έτοιμο το πλάνο δράσης του.

" Κάναμε καλή προετοιμασία αυτές τις ημέρες κι είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό ματς. Όταν χάνεις 2-0, σίγουρα τα πρώτα λεπτά είναι πολύ σημαντικά, γιατί αν δώσουμε την αυτοπεποίθηση στη Φενέρ θα είναι πιο δύσκολο. Αν ξεκινήσουμε όμως καλά το ματς τότε έχουμε σίγουρα ευκαιρίες για να κερδίσουμε το ματς. Είπα στους παίκτες μου την επόμενη ημέρα του αγώνα ότι έχουμε αυτή την ευκαιρία. Θα πρέπει πρώτα να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς και μετά θα μιλήσουμε για το δεύτερο. Αυτός ο αγώνας είναι τελικός, η τελευταία μας ευκαιρία να παραμείνουμε ζωντανοί. Όπως είπα και πριν είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα", τόνισε ο Καταλανός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK