Ιτούδης: "Πάντα καλύτερος στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν δυσκολεύτηκε να αναλάβει τον έλεγχο της προημιτελικής σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι θα πει ΟΑΚΑ.

Ιτούδης: "Πάντα καλύτερος στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

"Είμαστε μπροστά με 2-0 κι έχουμε παίξει καλό μπάσκετ στις πρώτες εντός έδρας αναμετρήσεις. Αλλά δεν περιμένουμε να 'ναι εύκολα στην Αθήνα. Στην πραγματικότητα τίποτε δεν είναι εύκολο στη ζωή. Ίσως μερικές απ' τις νίκες μας να φαίνονται εύκολες, αλλά αυτές οφείλονται στην αφοσίωση, στη σκληρή δουλειά και στη σοβαρή προσέγγισή μας.

Είμαστε αρκετά έμπειροι να καταλάβουμε πως θα γίνει μάχη στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι μας και να θυμόμαστε πως ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλύτερα στην έδρα του. Οι Σλότερ & Μποχωρίδης ίσως επιστρέψουν στη 12άδα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά και θα χρησιμοποιήσει την ενέργεια απ' τον απίθανο κόσμο του. Πρέπει να 'χουμε περισσότερες κατοχές και για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη του ριμπάουντ", ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK