"Χιονάνθρωπος" στην παγωμένη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Το σύνδρομο των εκτός έδρας αγώνων "στοιχειώνει" τον Παναθηναϊκό. Η ανεπαρκής εμφάνιση των "πρασίνων" έδωσε στη διαβασμένη Χίμκι του Μπαρτζώκα να επικρατήσει εύκολα στη Μόσχα (78-61) και να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη μάχη για την πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου. Πάλι καλά που προστατεύτηκε η διαφορά του πρώτου αγώνα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είσαι Παναθηναϊκός και χάνεις με 17 πόντους στην έδρα της Χίμκι; Πρόβλημα χοντρό. Διότι αποδεικνύεσαι μη προετοιμασμένος για το τι θ' αντιμετωπίσεις. Αγωνιστικά και πνευματικά.

Όταν δεν δίνεις σουτ στον Σβεντ, αλλά τον αφήνεις να φτιάξει όλο το παιχνίδι της ομάδας του, δεν έχεις σχέδιο εξουδετέρωσης. Όταν δεν έχεις τρόπο να σταματήσεις τους αντίπαλους ψηλούς κάθε φορά που θα πάρουν τη μπάλα στα χέρια, το ζήτημα είναι μεγάλο. Όταν δεν μπορείς να πετύχεις καλάθι παρά τις καλές προϋποθέσεις, τα πράγματα χειροτερεύουν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ελάχιστα πράγματα σωστά και για μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο μισό του αγώνα, με αποτέλεσμα οι Μοσχοβίτες να κυριαρχούν στο παρκέ, ενώ όταν έπαιζε άμυνα, αποτύγχανε παταγωδώς στην επίθεση. Ο Καλάθης έχανε λέι απ, ο Γκιστ υπέπιπτε σε λάθη, ο Σίνγκλετον ήταν ράθυμος και ο Τζέιμς προσπαθούσε μόνος να διορθώσει το πρόβλημα. Μάταια.

Το 46-31 του 20' έγινε 55-35 και ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί πολύ πριν καταλάβει τι είχε συμβεί. Ο Πέιν ήταν μαχητικός, ο Βουγιούκας αποτελεσματικός και ο Ντένμον εύστοχος. Τι να το κάνεις όμως όταν η διαφορά είχε παγιωθεί μεταξύ 15-20 πόντων και δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής; Πλέον η ομάδα του Πασκουάλ τρέχει, γιατί κινδυνεύει να μείνει ακόμη εκτός 6άδας. Ιδίως αν εκτός έδρας πίνει... θάλασσα!

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 46-31, 63-46, 78-61

Χίμκι: Ρόμπινσον 2, Σβεντ 20(7/11δ, 1/7τρ, 4ασ), Χάνικατ 9(1τρ, 10ρ), Μάρκοβιτς 7(1τρ, 5ασ), Μόνια 4(6ρ), Γκιλ 16(2), Τοντόροβιτς, Άντερσον 4, Τζένκινς 9(2), Τόμας 7(1τρ, 7ρ)

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 14(2/6τρ), Ρίβερς 5(1), Τζέιμς 11(1/5τρ, 5ασ), Πέιν 2, Παππάς, Ντένμον 11(3/5τρ), Γκιστ 7, Βουγιούκας 7(7/8β, 5ρ), Λεκαβίτσιους, Καλάθης 2(1/9σουτ, 6ρ, 5ασ), Αντετοκούνμπο 2, Μήτογλου

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK