Μέθυσε και κοιμήθηκε σε σπίτι αγνώστων ο Σάφαρτζικ!

Πρωταγωνιστής ενός σπάνιου σκηνικού έγινε ο Χέικο Σάφαρτζικ της Λιμόζ, λίγες ημέρες πριν η γαλλική ομάδα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την Euroleague. O Γερμανός μέθυσε και κοιμήθηκε σε σπίτι αγνώστων νομίζοντας πως βρίσκεται στο δικό του!

Μέθυσε και κοιμήθηκε σε σπίτι αγνώστων ο Σάφαρτζικ!
CITY-PRESS GBR

Τη Λιμόζ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (10/12) για τη Euroleague, όμως το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Κι αυτό γιατί ο Χέικο Σάφαρτζικ υπέπεσε σε ένα σοβαρό παράπτωμα.

Ο Γερμανός γκαρντ μέθυσε μετά από βραδινή του έξοδο και μπέρδεψε το σπίτι του, μπαίνοντας σε ένα διαμέρισμα αγνώστων. Ο Σάφαρτζικ λοιπόν επέστρεψε στην πολυκατοικία του, αλλά σταμάτησε σε λάθος όροφο, βρήκε ένα διαμέρισμα στο οποίο η πόρτα ήταν ανοιχτή, μπήκε μέσα και κοιμήθηκε στον καναπέ.

Το επόμενο πρωί, η αστυνομία συνέλαβε τον παίκτη της Λιμόζ και ο πρόεδρος της ομάδας, Φρεντερίκ Φορτέ καταδίκασε την συμπεριφορά του. Το ίδιο έκανε και ο Σάφαρτζικ δηλώνοντας:

"Αυτό που έκανα δεν ήταν καλό. Οταν επιστρέψαμε από το Αντίμπ, ήμουν επηρεασμένοςαπό το αποτέλεσμα. Εκαναένα μεγάλο λάθος. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Θέλω να απολογηθώ στους συμπαίκτες, στους προπονητές και στους φιλάθλους της ομάδας. Ενας κορυφαίος παίκτης πρέπει να αποτελεί παράδειγμα. Αποδέχομαι όποια τιμωρία αποφασίσει η ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK