O καλύτερος Παναθηναϊκός της σεζόν ήταν made in USA!

Στην πιο επιβλητική εφετινή του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τη Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ και νίκησε με 85-58. Made in USA η νίκη των πράσινων με τον Καλάθη και τους Αμερικανούς στην πρώτη σειρά των διακριθέντων.

O καλύτερος Παναθηναϊκός της σεζόν ήταν made in USA!

Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ συνεπής αγωνιστικά σε επίθεση και άμυνα. Για να βγει όμως ένα τέτοιο αποτέλεσμα ο Τσάβι Πασκουάλ περιόρισε το ροτέισον στους Αμερικανούς και τον...αμερικανοθρεμμένο Καλάθη που μπορούν να υπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο στιλ μπάσκετ χωρίς να παρασύρονται.

Με τον Καλάθη οδηγό λοιπόν και τους Σίγκλετον και Νίκολς να προσφέρουν σ' όλους τους τομείς ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ελέγξει απόλυτα την κατάσταση παίζοντας σε πολύ γρήγορο τέμπο. Οταν αυτό δεν ήταν εφικτό βοηθούσε πολύ η άμυνα που ανάγκαζε τους Τούρκους σε άστοχα σουτ (η Γαλατασαράι τελείωσε με 35,2% στα δίποντα).

Οι Κυπελλούχοι, πατώντας το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από τη νίκη, κατάφεραν να πάρουν και ψυχολογία. Διότι για πρώτη φορά εφέτος κυριάρχησαν στο παρκέ και φρόντισαν να μην ρίξουν το ρυθμό μέχρι το τέλος. Κάπως έτσι προέκυψε το εντυπωσιακό +27.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 39-31, 64-45, 85-58

Παναθηναϊκός: Σίγκλετον 13 (7ρ), Νίκολς 9, Ρίβερς 14, Τζέιμς 13 (3ασ), Φώτσης, Παππάς, Φελντέιν 4, Χαραλαμπόπουλος , Γκάμπριελ 14 (5ρ), Καλάθης 14 (4ασ, 4ρ).

Γαλατασαράι: Σμιθ 9, Πρέλντζιτς, Μίτσοφ 6, Τάιους 6, Κορκμάζ 5, Τόμπσον 6, Σιλμπ 15, Αράρ 2, Γκιουλέρ 8, Ντίμπλερ, Κοκσάλ 1.

TO LIVE-CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK