Τρεις στον "αέρα" στο Contra.gr

Ο Γιώργος Συρίγος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Τάσος Μαγουλάς σχολίασαν για περισσότερες από δύο ώρες τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Συντόνιζε ο Παντελής Βλαχόπουλος.

Τρεις στον "αέρα" στο Contra.gr
12:59
σωτηρης : Ο παο λογικα θα προσπαθησει να κρατησει χαμηλο τεμπο συμφωνειται;; 65 ποντους περιπου..μπορει;;;
12:59
σωτηρης : Ο παο λογικα θα προσπαθησει να κρατησει χαμηλο τεμπο συμφωνειται;; 65 ποντους περιπου..μπορει;;;
13:00
Vasilhs : Kata 99% den tha perasei kamia apo tis duo ellhnikes omades sto final 4. Apla epeidh kserw thn katastash kai th logikh twn ellhnwn opadwn. Den thelw me tipota na dw kapoion opado apo tis duo omades na arxizei na krazei se periptwsh pou sumvei kati tetoio. Oi duo omades exoun kanei apisteuta pragmata ta teleutaia xronia. Mhn ta isopedosoun ola...
13:02
Καλησπέρα σε όλους κατ' αρχάς. Ο ρυθμός είναι... αυτόματη επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Έχει αποδειχτεί απ' το ξεκίνημα της περσινής σεζόν ότι μονάχα έτσι μπορεί να ορίσει την τύχη του.
13:02
michalis_oropos : υπαρχουν πιθανοτητες να κανει το σπασιμο εδρας ο παναθηναικος??? στα ποσα ματς πιστευε θα τελειωσει η σειρα του παναθηναικου???
13:02
Καλό μεσημέρι και από μένα. Δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος. Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες για τις ελληνικές ομάδες. Αλλά ακόμα και να μην περάσει καμία, δεν ήρθε ούτε η καταστροφή, ούτε το τέλος του κόσμου. Μην ξεχνάμε τα χαμηλά μπάτζετ και τον μεγάλο ανταγωνισμό.
13:03
estiakos : Καλησπέρα σας, θεωρείτε οτι π ΠΑΟ αποψε πρεπει να παιξει περιφερειακα με πολλές πασες στην περιφερεια με σκοπό να τζογαρει το τριποντο ή πρεπει να εκμεταλλευετι τα αργα ποδια των "Ρωσων" σεντερ και να χρησιμοποποιήσει την κλασικη συνταγη του P&R??
13:04
Όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός, είναι δεδομένο ότι θα εξαντλήσεις τα περιθώρια για το μπρέικ. Το έχεις ξανακάνει και όποιος κι αν βρίσκεται απέναντί σου, ξέρεις τον τρόπο. 
13:04
XARALAMPOS : ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΟΝΤΟΙ ΨΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ>??
13:04
Δεν είναι τζόγος το τρίποντο, είναι μέρος του παιχνιδιού. Και ο Παναθηναϊκός όταν είναι εύστοχος στα τρίποντα, κερδίζει τα ματς. Μονόδρομος είναι τα τρίποντα με βάση το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αν μπουν έχει πολλές πιθανότητες.
13:05
Χαράλαμπε, δεν υπάρχει "είναι δικό μας παιχνίδι". Δεν είναι τόσο απλό, όταν έχεις απέναντί σου την ΤΣΣΚΑ. Χθες ο Ολυμπιακός σούταρε 50% στο τρίποντο, εξαφάνισε τον Σέρχιο και πάλι...
13:05
jason : Δυστυχως απ τον φετινο ολυμπιακο λειπουν οι παιχτες που ριχνουν μπασκετικο ξυλο δηλαδη να παιζουν με παθος και δυναμη σε καθε φαση οπως εκαναν πχ ο παπανικολαου και ο αντιτς.
13:06
themis 7 : αν η ρεαλ δεν βρει αυτα τα μεγαλα σουτ οπως τα χθεσινα και αν μπουν και αλλοι παικτες του ολυμπιακου στο σκοραρισμα πιστευεις εχουμε ελπιδες?
13:07
Θέμη, τα μεγάλα σουτ της Ρεάλ ήταν κυρίως αποτέλεσμα της αναποτελεσματικής άμυνας του Ολυμπιακού και των φθηνών λαθών. Όταν σε μία ομάδα ρυθμού επιτρέπεις να παίζει ξένοιαστα και χωρίς ιδιαίτερη πίεση (με εξαίρεση το β' 10λεπτο), αυτά θα συμβούν. Το πρώτο λοιπόν δεν είναι το σκοράρισμα, αλλά η άμυνα και κατ' επέκταση ο ρυθμός. 
13:07
Jason: Είναι σωστό αυτό, λείπουν τέτοιοι παίκτες από τον Ολυμπιακό. Ισως γι αυτό να χρειάζεται να μπει για λίγο στη μάχη ο Κόλινς σε αυτή τη σειρά. Λείπει ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού, αρκεί να μην χρησιμοποιηθεί ως πλέι μέικερ, αλλά ως 2-3αρι.
13:08
Γιώργος : Πρεπει να τρέξει ο ΠΑΟ σήμερα!;
13:08
Christos G : Γιώργο καλησπέρα, κατ' αρχήν πολλά συγχαρητήτρια για την εκπομπή σου και την σούπερ κοφτερή μπασκετικά προσέγγισή σου. Πιστεύεις πως ο ΠΑΟ θα πάει σε επιθέσεις 15 δευτερολέπτων απόψε?
13:10
Γιώργος:Πρέπει να τρέξει όταν υπάρχει σίγουρο καλάθι, λέι απ. Αν μπερδευτεί και αντί να τρέξει, παίξει βιαστικά, είναι χαμένος από χέρι. Στα εκτός έδρας ματς, τα λάθη κάνουν τη διαφορά. Χρειάζεται λοιπόν τρέξιμο, αλλά όχι βιασύνη.
13:10
Χρήστο, δεν έχει τόσο σημασία αν θα γίνει η επίθεση στα 10 ή στα 15 δευτερόλεπτα. Το πρώτο που μετράει είναι να γίνει σωστά. Αν η καλή άμυνα δώσει παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, στα 5 δευτερόλεπτα, ΠΡΕΠΕΙ να τρέξεις. Αν δεν έχεις τέτοιο περιθώριο, πρέπει να πας ήρεμα και μυαλωμένα. Γενικότερα, απέναντι σε τέτοιες ομάδες, κάθε κατοχή σε άμυνα και επίθεση μετράει διπλά και τριπλά. 
13:11
Αλέξης : γεια σας παιδιά!μήπως πρέπει επιτέλους να μάθουμε γιατί δεν παίζουν παπάς και γιάνκοβιτς. οφείλεται στη συμπεριφορά τους? στην προσαρμοστικότητα τους?εντάξει, ξέρουμε οτι οι δημοσιογράφοι του μπασκετ δεν βγάζουν άπλυτσ στη φόρα αλλά δεν νομίζουμε οτι και θα κλονιστεί το μπάσκετ απο τις "αποκαλύψεις"
13:11
Αλέξης : γεια σας παιδιά!μήπως πρέπει επιτέλους να μάθουμε γιατί δεν παίζουν παπάς και γιάνκοβιτς. οφείλεται στη συμπεριφορά τους? στην προσαρμοστικότητα τους?εντάξει, ξέρουμε οτι οι δημοσιογράφοι του μπασκετ δεν βγάζουν άπλυτσ στη φόρα αλλά δεν νομίζουμε οτι και θα κλονιστεί το μπάσκετ απο τις "αποκαλύψεις"
13:12
Αλέξη, τώρα που καίγεται ο κόσμος και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του την πρόκληση της ΤΣΣΚΑ δεν είναι ώρα για να δούμε αν είναι έτοιμοι πνευματικά ή όχι, ο 11ος και ο 12ος παίκτης. Όταν η μπάλα καίει, παίζουν οι έτοιμοι. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε αργότερα...
13:12
ΝΙΚΟΣ : Πιστευετε οτι ο Ολυμπιακος μπορει να κερδισει 2 φορες στο σεφ:Θυμαστε καποιο ματσ στο τοπ16 οπου με την αποδοση του εδειξε οτι μπορει να το κανει;;
13:14
Καλό είναι να αποφεύγουμε σκέψεις στη λογική "μπορεί να κερδίσει δύο σερί" ή "δεν γίνεται να χάσει τρία σερί". Έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι αυτά είναι μονάχα στη θεωρία. Ο Ολυμπιακός κέρδισε 50 πόντους τη Σιένα το 2011 και έχασε τρία συνεχόμενα.
13:14
Θεωρητικά ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλύτερα, γιατί στο πρώτο ματς είχε μόνο τρεις παίκτες που στάθηκαν στο ύψος της περίστασης. Σπανούλη, Πρίντεζη, Σίμονς. Χρειάζεται βοήθεια απ' όλους. Η Ρεάλ δεν είναι άτρωτη, δεν είναι ανίκητη, αρκεί να μην της δώσεις εύκολα καλάθια. Τα μεγάλα σουτ, τα τρίποντα, θα τα βάλουν. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός τις αμυντικές της αδυναμίες και να μην κάνει εύκολα λάθη. Στην πρώτη πάσα, όπως έκανε στο πρώτο ματς.
13:14
Σπύρος : Καλησπέρα, σας στέλνω το σχόλιο που έκανα για το χθεσινό αγώνα, αν θέλετε πείτε μου τη γνώμη σας: "η στατιστική στο μπάσκετ είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Διαβάζει κάποιος τους πόντους του Σπανούλη και θεωρεί οτι ήταν ο κορυφαίος του ολυμπιακού. Ο αρθογράφος τον έβαλε στην κορυφαία πεντάδα, και αυριο οι εφημερίδες θα λένε οτι ήταν ο μόνος που σώθηκε από το ναυάγιο. Γνώμη λοιπόν είναι οτι ο Σπανούλης σήμερα ήταν τραγικός. Μέτρησα 7 (και όχι 5) λάθη, τραγικές επιλογές, τραγική άμυνα γιατί όποιον μάρκαρε μας έκανε γιογιο, κι επιτέλους να σταματήσει αυτό που πρέπει οι υπόλοιποι να τον "κρύβουν" στην άμυνα για να'ναι ξεκούραστος στην επίθεση. Πιο μονότονο πράγμα πλέον από το μπάσκετ του ολυμπιακού με τον Σπανούλη στην 5αδα δεν υπάρχει. Μέτρησα μέχρι και 4 pic'n'roll σε 2 συνεχόμενες επιθέσεις. Μας πήραν χαμπάρι και οι πέτρες."
13:15
kat.7 : Καλησπερα.Πως ειδατε τον Ολυμπιακο αν παιξει σοβαρα μπορει να σπασει την εδρα της ρεαλ ??
13:16
Φίλε Κατ7, είναι αυτονόητο. Έχουν αποδείξει και οι δύο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ότι μπορούν να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο κάτω απ' τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ειδικά για τον Ολυμπιακό ωστόσο, θεωρώ καθοριστικό να παίξουν πάνω απ' το 75% όλα του τα γκαρντ. 
13:16
rodos : ποια τα οφελη του παναθηναικου με την απουσια το τεοντοσιτς?
13:16
Σπύρος: Είσαι αυστηρός, ο Σπανούλης είχε όλη την άμυνα προσαρμοσμένη πάνω του. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν κακός, αλλά στο δεύτερο και στο τρίτο ήταν μόνος του στην περιφέρεια. Αν δεν έχει βοήθεια από τους υπόλοιπους, είναι λογικό να κάνει λάθη και να κρατά την μπάλα. Κυρίως γιατί χθες οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να έχουν την μπάλα. Ειδικά τα 3αρια.
13:17
harris : θα αντεξει ο τζακσον 30 λεπτα πιστευετε??οταν απο πανω του θα περασουν 4 guard του παο.....για παργκο δε συζηταμε
13:18
Rodos: Κατ' αρχάς υπάρχει ένα πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό με την απουσία του Τεόντοσιτς. Δεν υπάρχει κακός αμυντικός στο παρκέ, ο Παναθηναϊκός θα τον κτυπούσε σε κάθε φάση στα πόδια. Τώρα το κέρδος είναι ότι λείπει ένας εξαιρετικός επιθετικός, ένας εξαιρετικός παίκτης στο πικ εντ ρολ με σουτ και πάσα. Αρα αμυντικά υπάρχει κέρδος, όχι όμως και επιθετικά.
13:19
Χάρη, εδώ είναι η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Καλή η δημιουργία απ' τις θέσεις 2-3 (Ουίμς, Μίτσοφ, Χριάπα), όμως αν ο Παναθηναϊκός πιέσει σωστά και επίμονα, το θέμα θα πάει στους κοντούς. Και οι δύο Αμερικανοί της ΤΣΣΚΑ είναι ευάλωτοι σε τέτοιου είδους παιχνίδι. 
13:19
Αλέξανδρος : Σπυρο πιστευεις οτι αν ο Παπαπετρου επαιζε περισσοτερο χθες το ματς θα ειχε διαφορετικη τροπη?
13:19
XARALAMPOS : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΡΙΓΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 2 ΣΕΙΡΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.6/8 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..
13:20
Χαράλαμπε, αυτή ακριβώς είναι η σωστή προσέγγιση. Ότι κι αν γίνει, αυτά που έχουν πετύχει οι δύο δεν σβήνουν. Ούτε θα αλλοιωθούν αν κάτι δεν πάει καλά φέτος.
13:20
Αλέξανδρος: Αυτό κανείς δεν τον ξέρει, άλλωστε με τον Παπαπέτρου δεν ξεκίνησε καλά ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο. Πάντως σίγουρα δεν βοήθησε λιγότερο από τον Περπέρογλου - λογικό γιατί είναι ανέτοιμος - και τον Λοτζέσκι. 
13:20
Βαλάντης_Σιδέρης : @Σπύρος Καβαλιεράτος: Ποιον θεωρείς καλύτερο τρόπο να αντιμετωπιστεί ο Μίροτιτς;
13:21
Γιαλός : καιάλλη μιά ερώτηση...πιστεύετε ότι χωρούν απέναντι στη ρεάλ πεντάδα και με τους 3 γκάρντ του ολυμπιακού? πρίντεζη στο 4 και Ντάνστον πέντε...
13:22
@ Γιαλός: Όσα περισσότερα γκαρντ σε καλή μέρα, τόσο το καλύτερο. Με δεδομένο ότι επί της ουσίας ο Ρούντι είναι γκαρντ, εννοείται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρατεύσει τέτοια σχήματα. 
13:23
Κυριάκος : Καλησπέρα σας.Χτες ο Ολυμπιακός θεωρώ οτι έχασε χωρίς να παλεψει. Τι πιστευετε οτι του λειπει σε σχεση με περυσι και προπερσι που εφερνε τετοια ματς στα ισα και τα κερδιζε?
13:23
Βαλάντης_Σιδέρης: Να φάει ξύλο.Μπασκετικό, έτσι, μην παρεξηγηθούμε. Μετά δεν θα μπορεί να παίξει. Οπως επίσης πρέπει να τον κτυπήσει στην άμυνα. Να του επιτεθείς, να τον κουράσεις, να δεχθεί καλάθια και να αναγκαστεί ο Λάσο να τον βγάλει έξω.
13:24
g7777 : giati den xrhsimopoieitai o katsivelhs.persi voohthise ston teliko.estw gia 3 4 lepta
13:24
Ο Κατσίβελης γενικά δεν έχει βοηθήσει πολύ φέτος, είναι ρίσκο για τον Μπαρτζώκα. Νομίζω ότι στην προκειμένη, περισσότερο θα βοηθήσει ο Κόλινς, παρά ο Κατσίβελης.
13:25
Κυριάκο, είναι αλήθεια ότι ο Λο έδινε περισσότερα απ' όσα πίστευε κανείς και τώρα που λείπει φαίνεται ακόμα περισσότερο. Λο και Παπανικολάου (μαζί με Μάντζαρη) ήταν η τριάδα των σκληρών στην περιφέρεια του Ολυμπιακού. Είναι το βασικότερο στοιχείο που του λείπει φέτος. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν είναι καταδικασμένος. 
13:25

13:27
Τέτοια... κόλπα απ' τον Ρούντι είναι ότι πρέπει για να δώσουν επιπρόσθετο κίνητρο στον Σπανούλη και τους υπόλοιπους. 
13:27
nikos : πιστευω πως αν ο Ολυμπιακος παρει τα παιχνιδια στην εδρα του ανεξαρτητως το τι θα κανει αυριο πιστευω πως θα περασει
13:28
Νίκο, βλέπει δηλαδή πρόκριση στο 5ο παιχνίδι. Θεωρητικά είναι το δυσκολότερο σενάριο.
13:28
νικος 13 : αν ησασταν στη θεση του αλβερτη ποιο τρικ θα επιλεγατε στη σειρα με τσσκα που δεν εχει δει μεχρι στιγμης ο μεσινα στα φετινα παιχνιδια του παναθηναικου? πχ παπας,γιανκοβιτς με συγκεκριμενο ρολο ή μπατιστ λασμε μεζι στην 5αδα..
13:29
Να σχολιάσω κάτι για το βίντεο. Ο Ρούντι είναι ο Ρούντι. Τι κάνει ο Ολυμπιακός γι αυτό; Απαντάει στην προβοκάτσια; Οχι, βέβαια. Αν το κάνει, έχει πέσει στην παγίδα. Ομως όταν ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Ρούντι όταν για παράδειγμα θα περνάει από ένα σκριν, θα δούμε αν θα ξανακάνει μαγκιές. Τον συμπαίκτη σου τον υπερασπίζεσαι σε άλλη φάση, όχι την ώρα του καυγά. Με μπασκετικό τρόπο, όχι με καυγά.
13:29
bill_13 : πιστέυεε ότι ίσως τον παναθηναικό και τον ολυμπιακό τους βόλευε η ρεάλ και η τσσκά αντίστοιχα?
13:30
Τον Ολυμπιακό τον βόλευε σαφώς η ΤΣΣΚΑ, γι αυτό και δεν ήθελε τη Ρεάλ. Νομίζω ότι και τον Παναθηναϊκό τον βολεύει η ΤΣΣΚΑ, σε ολόκληρη σειρά είναι δύσκολο να νικήσει κάποιος τρεις φορές τους Μαδριλένους.
13:30
Τα τρικ έχουν μικρότερη αξία Νίκο σε σχέση με αυτό που πιστεύουμε. Ένα τρικ στο φινάλε, ή σε μία ειδική κατάσταση στο τέλος μιας επίθεσης, μπορούν να σου δώσουν μερικούς πόντους και εν τέλει να κάνουν τη διαφορά. Ως βασική κατεύθυνση και φιλοσοφία όμως, είναι τραβηγμένο να λέμε ότι μπορεί ο ένας να εκπλήξει τον άλλον. Γνωρίζονται καλά και επιπλέον, οι ομάδες έχουν ξεκάθαρη φιλοσοφία. 
13:31
θανασης : πως μπορει καποιος να κανει δυσκολο το παιχνιδι αμυντικα του ρουντι του γιουλ αλλα και του μιροτιτσ ?
13:31
διαμαντιδης : μηπως ηρθε σημερα η ωρα μου να ποσταρω συνεχως τζακσον και παργκο?
13:32
Δημήτρη, δεν είναι καθόλου κακή λύση το ποστάρισμα των κοντών. Αν και πρέπει να είσαι έτοιμος για πάσα γιατί η ΤΣΣΚΑ λογικά θα στείλει βοήθεια σε ένα τέτοιο μαρκάρισμα...
13:32
lazi : Γιώργο καλό μεσημέρι,είσαι άξιος αντικαταστάτης του πατέρα σου όχι μόνο στη μπασκετική προσέγγιση αλλά και στο ήθος.Πολλά μπράβο,όσο για το σημερινό μάτς,πρέπει ο παο να στέλνει βοήθεια στους ψηλούς της τσσκα κ να ρισκάρει τα σούτ?'η ειναι δίκοπο μαχαίρι?
13:33
θανασης: Ο Γιουλ έχει ανεβάσει τα ποσοστά του στα σουτ, αλλά σουτέρ δεν είναι. Αρα στον Γιουλ προτιμάς να δεχθείς σουτ, παρά οτιδήποτε άλλο. Στον Ρούντι νομίζω ότι το κλειδί είναι να πάει αριστερά, αν πάει δεξιά θα σκοράρει. Οσο για τον Μίροτιτς, θέλει... ξύλο. Και στους 3 όμως πρέπει να επιτεθείς, να τους κουράσεις και να αναγκάσεις τον Λάσο να τους βγάλει έξω επειδή δεν παίζουν άμυνα.
13:33
foivos : ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ?ΑΚΟΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ?
13:34
@ lazi. Ευχαριστώ φίλε. Εννοείται ότι δεν γίνεται χωρίς βοήθεια χαμηλά. Ο ένας είναι 2,16 (κάουν), ο άλλος (2,12) και ο τρίτος μόλις 1,96 (Χάινς) αλλά παίζει λες και είναι 2,10. 
13:34
Στελιος : γεια σας και απο μενα..εγω πιστευω στην προκρηση του παναθηναικου καθως για μενα το κλειδι ειναι η καλη αμυνα..και ο παναθηναικος ξερει καλα να τ κανει αυτο..
13:34
Στελιος : γεια σας και απο μενα..εγω πιστευω στην προκρηση του παναθηναικου καθως για μενα το κλειδι ειναι η καλη αμυνα..και ο παναθηναικος ξερει καλα να τ κανει αυτο..
13:35
Φυσικά και θα παίξει ρόλο η απουσία του Τεόντοσιτς, αυξάνει τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού. Οσο για τον Μάντζαρη, αυτή η φημολογία δεν έχει καμία βάση. Βαμμένος δεν είναι κανένας επαγγελματίας αθλητής. 
13:35
Θανάσης : Ο Παναθηναϊκός πρέπει λίγο και να τρέξει την CSKA δεν συμφωνείτε?? Με τριάρι τον Χριάπα και δύο βαρείς ψηλούς μέσα το σετ παιχνίδι δεν βγάζει πουθενά.
13:36
Η άμυνα είναι το κλειδί, πράγματι. Όμως για να κερδίσεις μέσα στη Μόσχα πρέπει και να σκοράρεις. Αν ο Παναθηναϊκός κρατήσει την ΤΣΣΚΑ στους 63 πόντους αλλά ο ίδιος σουτάρει 3/23 τρίποντα, θα έχει σπαταλήσει μια σούπερ ευκαιρία. 
13:36
Πρέπει να τρέξει, όχι να βιαστεί. Κάθε κίνηση πρέπει να είναι σίγουρη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει εύκολο καλάθι, αλλά αν κάνει λάθος, το κακό θα είναι διπλό. Χρειάζεται μυαλό σε κάθε κίνηση. 
13:36
CHRIS13 : Ο ΠΑΟ για να παρει τη σειρα θελει να εχει σε καλη κατάσταση λουκα και φωτση εκτός από λασμε και γκιστ
13:36
CHRIS13 : Ο ΠΑΟ για να παρει τη σειρα θελει να εχει σε καλη κατάσταση λουκα και φωτση εκτός από λασμε και γκιστ
13:37
Ακης : Καλησπερα σε ολους!Συγχαρητηρια για τις αναλυσεις σας!Ευτυχως ολο και περισσοτεροι Ελληνες μυουνται στα του μπασκετ.Τι πιθανοτητες δινετε στον παναθηναικο να περασει στο final-4?
13:37
Ναι, θέλει όλους τους ψηλούς σε καλή μέρα, γιατί ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ο μόνος με παιχνίδι στο λόου ποστ, ο Φώτσης είναι από τους καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη στη θέση "4"
13:38
Petros13 : Πιστευεις πως ο μπραμος μπορει να ειναι καταλυτης σε αυτα τ κρησιμα παιχνιδια μιας και εχει φαρμακερο σουτ?
13:39
Άκη, σωστά το λες. Όταν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, με αμέτρητα χρήματα, τεράστιο ταλέντο και πλούσια ιστορία, επί της ουσίας "μιμούνται" τις ελληνικές ομάδες σε όλα τα επίπεδα, αυτό από μόνο του συνιστά επιτυχία. 
13:39
xrhstos; : ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΒΡΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΤΗΟΣ!! ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΡΑΙΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΤΗΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!! ΤΙ ΓΝςΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙςΡΓΟ!!
13:40
Ολοι οι παίκτες μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικοί. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ποιος θα κάνει τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται το μακρινό σουτ και ο Μπράμος έχει αυτή την ικανότητα. Αρα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.
13:40
Γιωργος : Καλησπέρα παιδιά.εγώ αν και παναθηναικός δεν είμαι καθόλου αισιόδοξς.1ον θεωρώ τεράστια την υπεροπλία της cska στους ψηλούς και 2ον θεωρώ απιθάνο να μπορέσει να πάρει 3 νίκες στους 60-65 πόντους...
13:41
Χρήστο, απ' την άλλη χωρίς τον Ράιτ δεν έχεις δεύτερη επιλογή. Δεν έχεις τρόπο να πιέσεις την μπάλα ή να βρεις επίθεση στα 6-8 δευτερόλεπτα. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές είναι σαν να τρέχει... μόνος του, όμως αυτό που δίνει στον Παναθηναϊκό δεν το έχει κανένα απ' τα υπόλοιπα γκαρντ. 
13:42
Μην είσαι απαισιόδοξος, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το μπρέικ. Εχει καλούς ψηλούς η ΤΣΣΚΑ, αλλά όχι ανίκητους. Μην ξεχνάς ότι πλέον ο Παναθηναϊκός έχει 4 ενεργούς ψηλούς, από τη στιγμή που παίρνει χρόνο ο Μαυροκεφαλίδης.
13:43
Άκης : Καλημέρα και απο εμένα, ποιοι πιστεύεται θα ειναι οι παίκτες κλειδιά σημερα; Ο Ούκιτς προσωπικά πιστεύω οτι δε θα αντέξει στην πίεση των αντιπάλων γκαρντ μ...
13:44
takman7 : Που είναι ο Τασούλης δεν έχει έρθει ακόμα;
13:44
Παιδιά, ήρθε ο Τάσος!
13:44
Ηρθεεεεε
13:44
Άκης : Καλημέρα και απο εμένα, ποιοι πιστεύεται θα ειναι οι παίκτες κλειδιά σημερα; Ο Ούκιτς προσωπικά πιστεύω οτι δε θα αντέξει στην πίεση των αντιπάλων γκαρντ μ...
13:45

Τα μεγάλα συγκροτήματα βγαίνουν πιο αργά. Οι Helloween για παράδειγμα. Στηρίζουμε τους co headliners.

13:45
Το είπαμε και πριν Άκη. Όσο περισσότερα γκαρντ σε καλή κατάσταση, τόσο το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. 
13:45
Αλέξης : Θυμάστε κανένα παιχνίδι σε play off euroleague να πηγε η σειρά 0-2, 2-2 και 2-3
13:46
Αλέξη, ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει, αλλά για όλα υπάρχει πρώτη φορά...
13:46
litki : γιατι δεν παιζει ο κατσιβελησ .εστω για4 5λεπτα.απορω.πιο καλοσ ειναι ο κολινσ.στο τελικο θυμαστε ποσο βοηθησε
13:47
Μαριος : Ο ολυμπιακος μπορεί να περάσει ; Προσωπικά θεωρώ οτι το χθεςινο παιχνίδι χάθηκε απο τον Μπαρτζωκας ουτε ενα ταιμ ουτ σε σωστο χρονο και ξέχασε Σίμονς και Πρίντεζη στο πάγκο
13:47
Δημηρτης : κλειδι αντιμετωπισης τσσκα κ νικης παναθηναικου?!λαθος ο < > του σοφο το καλοκαιρι?! ενας ασος κ ενα πενταρι που θα μπορουσε να εκτοξευσει τον παναθηναικο του χρονου?!(παντα για εφικτες μεταγραφες μιλαμε)
13:47

Διότι ο Μπαρτζώκας πάει με την λογική της πείρας,αν όχι άμεσα, επειδή η σειρά μπορεί να έχει δρόμο, ο Κόλινς μπορεί να κάνει κάποια πράγματα πιο σίγουρα. Θα μπορούσε να παίξει άμυνα στον Φερνάντεθ αλλά δεν επελέγη.

13:48
Dimitris : Μπορεί να πάρει ματς ο Παναθηναικός στην Μόσχα με σκορ στους 80 πόντους?
13:49
Ο Πρίντεζης και ο Σίμονς έπαιξαν πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς. Ο Πρίντεζης επέστρεψε από τραυματισμό, μην το ξεχνάτε. Δεν ήταν θέμα τάιμ άουτ το ματς, αλλά λάθος προσέγγισης. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
13:49

Μόνο αν έχει έναν πολύ καλό Διαμαντίδη από τον οποίο θα πάρει πόντους και ασσίστ. Ακόμα κι έτσι οι 80 μοιάζουν δύσκολοι έως απίθανοι.

13:49
Πανος : Πιστευετε οτι με τη χθεσυσινη εμφανιση ο Ολυμπιακος να μπορεσει να κερδισει τη Πεμπτη
13:49
Δημήτρη, ο Παναθηναϊκός πράγματι πονάει στο 1 και στο 5 και ένας παίκτης τύπου Ντιλέινι νομίζω ότι θα τον βοηθούσε. Αλλά δεν είναι της παρούσης. Την πρόκριση θα την διεκδικήσει με αυτούς που έχει.
13:50
Maria Giannou : Πολλοί κράζουν τον Λοτζέσκι και τον Πετγουει.Δεν φταίνε εκείνη διότι ο Ολυμπιακός τους έδωσε περισσότερες αρμοδιότητες από του Άντιτς και Παπανικολάου.Ειδικά ο Πέτγουει παίζει μισό και παραπάνω χρόνο στο παρκέ από τον Πέρο Άντιτς
13:50
kalou : Καθοριστικο ρολο πιστευω αποψε για τον Παναθηναικο θα ειναι τα ριμπαουντ.Στο τελευταιο ματς στο ΣΕΦ εχασε αρκετα.Αν μπορεσει και τα ελεγξει αποψε με σωστα μπλοκ-αουτ και δεν αφησει περιθωρια για 2η-3η επιθεση στους Ρωσους θα εχει αρκετες πιθανοτητες να κανει break.Συνηθως σε τετοια ματς εχει δειξει οτι παιζει μυαλωμενα και σωστα με την καταλληλη υπομονη.
13:50
Με εμφάνιση σαν τη χθεσινή, ο Ολυμπιακός δεν έχει ελπίδα. Πρέπει να παίξει καλύτερα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
13:50
Δημητρης : για μενα λαθος που ο Μπαρτζωκας χρησιμοποιησε τον ντανστον στο ΄4΄. Αν αυριο ο πριντεζης παιξει περισσοτερο,θεωρω εχει υχη ο ολυμπιακος.Συμφωνειτε?
13:51
@ kalou Λάθη και ριμπάουντ είναι τα βασικότερα στοιχεία που καθορίζουν τον ρυθμό. Όπως σωστά λες, όλα ξεκινούν απ' το μυαλό. 
13:51

Μαρία μου δεν μπορούν να πάρουν περισσότερες αρμοδιότητες. Ο Μπαρτζώκας έχει δώσει και χρόνο κι ευκαιρίες στους δύο αλλά έχουν συγκεκριμένο ταβάνι όπως λέμε από την αρχή της χρονιάς. Ο Άντιτς παίζει πλέον στο ΝΒΑ ο Παπανικολάου Μπαρτσελόνα, δεν νομίζω ότι αυτοί θα είναι οι επόμενοι σταθμοί Πετγουέι και Λοτζέσκι. Χρήσιμοι μεν, αλλά ως εκεί.

13:51
Sotos : Γεια σας παιδια. Πιστευετε πως το οτι δεν ματσαρει καλα ο ΠΑΟ τους ψηλους της ΤΣΣΚΑ μπορει να αντιμετωπιστει με καλη αμυνα των ψηλων του ή με καλη περιφερειακη αμυνα των κοντων ωστε να μην παρουν τη μπαλα οπως θελουν οι "Ρωσοι"; Υ.Γ. Γιωργο συγχαρητηρια για την εκπομπη
13:51
Νίκος : Με χωρίς ούτε έναν Αμερικάνο της προκοπής πως γινεται μια ομάδα οπως ο Ολυμιακός να προχωρήσει?
13:52

Με πολύ καλούς Έλληνες γι αυτό και βρίσκεται στους οκτώ. Για να πάει πιο πάνω όμως θέλει ΣΙΓΟΥΡΑ οι Αμερικανοί του να παίξουν πάνω από το ταβάνι τους.

13:52
Δεν βγήκε η έμπνευση στον Μπαρτζώκα, δεν νομίζω να το ξανακάνει την Πέμπτη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πρίντεζης δεν ήταν έτοιμος και ο κόουτς του Ολυμπιακού το φοβήθηκε. Σε άλλα ματς ο Ντάνστον βοήθησε στο "4", με τη Ρεάλ δεν ταιριάζει, παρά μόνο σε εντελώς ειδικές συνθήκες. Λογικά ο Πρίντεζης θα παίξει περισσότερο και το ροτέισον θα πάρει σωστή μορφή.
13:53
Γιαννης : Καλησπερα σε ολους,κυριε συριγο μηπως μας χρωστανε ενα πολυ μεγαλο παιχνιδι ο διαμαντιδης και ο λασμε σημερα?
13:53
Για να σταματήσεις τους ψηλούς, πρέπει πρώτα απ΄ όλα να πιέσουν οι περιφερειακοί. Αν η μπάλα πηγαίνει... περίπατο στο λόου ποστ, η δουλειά των ψηλών γίνεται δύο φορές πιο δύσκολη. Γενικότερα, υπάρχει μια αλληλουχία σε αυτά τα πράγματα. Δεν μπορούμε να λέμε για παράδειγμα, πρέπει να πάει γρήγορα και να μην υπάρχει αμυντικό ριμπάουντ και πίεση στην μπάλα. 
13:53
maximus : καταρχην κε συριγο η εκπομπη σας στην nova ειναι ολα τα λεφτα .μας εχει μαθει μπασκετ στην κθριολεξια!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!απο κει κ περα...οι επιλογες τησ διοικησης ειναι δυνατον ναναι καθε χρονο ιδιες???δηλαδη πουλας παπ παιρνεις 1,5 εκ.γλυτωνεις κ το συμβολαιο του κ παιρνεις λοτζεσκι οταν ο μοςς κ ο ινγκλις μενουν ελευθεροι?????και κατι τελευταιο.μετα το χτεσινο συνεχιζουν καποιοι να λενε οτι η ομαδα δεν χρειαζεται ον μπομπι μπραουν για τους τελικους???
13:53
SARAS19 : Ο Ολυμπιακος ειναι πολυ υπερτιμημενος και ετσι δεν προσεγγιζει σωστα το παιχνιδι - η ομαδα ειναι 1 κλαση πιο κατω απο μας λετε κ ετσι ολοι περιμενουν παπαδες
13:54
θανασης : πως μπορει καποιος να κανει δυσκολο το παιχνιδι αμυντικα του ρουντι του γιουλ αλλα και του μιροτιτσ ?
13:54
Γιάννη, ο Διαμαντίδης ξέρει τον τρόπο να εμφανίζεται όταν πράγματα γίνονται δύσκολα. Κι ας μοιάζει μέχρι εκείνη την ώρα μακριά απ' τον καλό του εαυτό. 
13:55
Υπερτιμημένος δεν είναι, απλά ο κόσμος νομίζει ότι επειδή λέγεται Ολυμπιακός θα κερδίζει πάντα όλες τις ομάδες κι ας έχει μικρότερο μπάτζετ κατά 4 με 5 φορές. Δεν είναι έτσι. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε προϋπολογισμό Ρεάλ, Μπάρτσα, ΤΣΣΚΑ και τουρκικές ομάδες, το ότι είναι στους "8" είναι ήδη κάτι σημαντικό. Ολοι περιμένουν ένα μικρό θαύμα, μια υπέρβαση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
13:56
αγγελος : που πρεπει να χτυπησει ο παο σημερα την cska;;
13:57
Μάξιμε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καταλαβαίνω ότι πονάει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποχωρίστηκε τον Παπανικολάου, όμως όταν το μπάτζετ της ομάδας είναι 12εκ. και των υπολοίπων πρωτοκλασάτων της Ευρώπης ξεπερνάει τα 30 εκ. είναι λογικό να συμβούν τέτοια πράγματα. Θα συμφωνήσω για Μος, είναι πολυεργαλείο, όμως ήθελε να ακολουθήσει τον Μπάνκι στο Μιλάνο. 
13:57

Άγγελε, στον έναν γκαρντ, που έχει μείνει να οργανώνει το παιχνίδι, τον Τζάκσον. Αν μπει ο Πάργκο ο Παναθηναϊκός έχει τύχη διότι δεν θα οργανώσει αλλά θα σκοράρει. 

13:57
θανος : οταν εμπενε κατα διαστηματα στο παρκε ο πριντεζης αλλαζε η ομαδα κ υπηρχε σκορ..αν υπυρχε κ ο χαινς για μπασκετικο ξυλο κ ο αντιντς τοτε κ ο λο τοτε τα πραγματα θα ταν πολυ διαφορετικα
13:57
ΝΙΚΟΣ : Οταν ο Σλοτερ δεν παιζει γιατι τα γκαρντ δεν τρυπανε να πανε σε επαφη με τουσ ψηλους της ρεαλ δεδομενου οτι δεν ειναι ιδιαιτερα αλτητικοι και δεν εχουν και τα πιο γρηγορα ποδια...
13:57
θανος : οταν εμπενε κατα διαστηματα στο παρκε ο πριντεζης αλλαζε η ομαδα κ υπηρχε σκορ..αν υπυρχε κ ο χαινς για μπασκετικο ξυλο κ ο αντιντς τοτε κ ο λο τοτε τα πραγματα θα ταν πολυ διαφορετικα
13:58
nikolas : kalispera!ithela na rwthsw oti poio pisteuete tha einai to-ta kleidi-a tou panathinaikou wste na mporesei na xtyphsei thn cska!kai epipleon an kanw lathos na me diorthwsete thewrw polu duskolo to na nikhsoume tous rwsous,to paixnidi mas vasizetai kathara k mono ston megalo diamantidi!an ton kleisoun nomizw oti ta pragmata tha einai para polu duskola
13:58

Νικόλα ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ έδειξε ότι μπορεί να παίξει για σημαντικό διάστημα χωρίς τον Διαμαντίδη. Το ζήτημα δεν είναι να παίζει χωρίς τον ηγέτη του αλλά πώς ο ηγέτης του θα έχει σταθερά καλή απόδοση.

13:59
Αυτοί που έφυγαν, έφυγαν. Το θέμα είναι τι γίνεται με όσους έχουν μείνει. Ο Πρίντεζης έκανε καλή δουλειά, τώρα πρέπει να ακολουθήσει και ο Πέτγουεϊ. Μην καταδικάζει κανείς μια ομάδα από το πρώτο ματς, πολλά μπορούν να αλλάξουν σε μια σειρά.
13:59
rodos : ποιος παικτης κατα τι γνωμη σας μπορει να περιορισει καλυτερα τον γουιμς? Ξερω για τον κριαπα δεν γινεται να αντιμετωπιστει man to man...
13:59
Νίκο, γενικότερα πρέπει να γίνει ο Ολυμπιακός πιο επιθετικός, σε άμυνα και επίθεση. Ο Σλότερ είναι δεδομένο ότι δημιουργεί προβλήματα με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του, όμως υπάρχουν λύσεις όταν είσαι συγκεντρωμένος. 
13:59
johnathan13 : Εγώ πιστεύω πως κλειδί στην σημερινή αναμέτρηση είναι τα ριμπάουντ, και κυρίως τα αμυντικά. Γενικώς χρειαζόμαστε ένα πεντάρι (δεύτερο) τύπου ντόρσευ, εσείς τι πιστεύετε; Σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα το καλοκαίρι;
14:00

Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν και χρειάζεται έναν ψηλό για να κάνει αυτό που δεν μπορεί πια ο Μπατίστ: Δηλαδή σκορ στην ρακέτα. Ότι έκανε ο Σόφο.

14:00
γιαννης : Λετε για τον ρουντι που εγω δεν ειδα να εκανε κατι στον βασιλη!για τον πετγουει δεν μιλαει κανεις!
14:01
g7777 : den katalavainw .persi o katsivelhs amuntikos eksolothreyths.fetos tipota .ti ginetai.o kolins den sygrinetai antikeimenika me ton katsivelh.persy epaize foverh amhna .giti den xrishmopoijtai.mhpws exei ginei tipota.exei mallosei me ton bartzoka.me kanan allo.eseis oi dhmosiografoi legate .oti tha exei lampro mellon .
14:01
AZAZ : Vre pedia na rotiso kati..Iste proponites i dimosiografi? Nomizo kapou exete berdeuti!
14:02
γιαννης : Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα αυτά, ασχολούμαστε περισσότερο απ' ό,τι πρέπει. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ασχολείται με τέτοια πράγματα, χάνει τη συγκέντρωσή του.
14:02

Έχουμε κι ένα πρωτάθλημα. Τύπου. Άρα προπονητές εκ του προχείρου. Πέραν των αστεϊσμών, δεν κάνουμε ανάλυση τεχνική κι εξειδικευμένη.

14:02
nikos : το λεω αυτο διοτι πιστευω οτι ειναι do or die παιχνιδι και ο Ολυμπιακος συνηθως τα παιχνιδια αυτα τα κερδιζει.Συν οτι η Ρεαλ θα εχει το αγχος
14:03
nikos : sta kala tou o mike kai an voithisei o mavrokefalidis opws tous 2 teleutaious agwnes pisteuw oti tous exoume!an kai vlepw ton maciwlis poli pesmeno
14:03

Ο Μαυροκεφαλίδης αξιοποιήθηκε άριστα με τον Ολυμπιακό. Ο Μπατίστ από την αρχή της χρονιάς, από πέρυσι, μοιάζει εντελώς εκτός παιχνιδιών. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.

14:03
nikos : do or die δεν είναι το αυριανό, do or die θα είναι της Δευτέρας αν έχει γίνει το 2-0 την Πέμπτη. 
14:03
ADISTAKTOS77 : καλησπέρα σας. προσωπικα πιστευω ότι τα λαθη στον ολυμπιακο γιανανε το καλοκαιρι. δεν γινεται να εχεισ διδαξει σε ολη την ευρωπη ότι το συγχρονο μπάσκετ παιζεται με σεντερ τυπου χαινσ κ να παιρνουμε τον μπεγκιτσ κ τον σιμονσ. δεν γινεται να παιρνεισ τον 27χρονο πεντγοθει χωρισ καμια παρασταση στην ευρωλιγκα. πολλα λαθη κατά την γνωμη μου συν τα λαθη του ιανουαριου. δεν ξερω θα ηθελα την γνωμη σας. και κατι ακομα ο κατσιβελησ είναι η μοναδικη λυση πανω στον ρουντι, ας κανει κατι το διαφορετικο ο μπαρτζωκασ, να κανει ένα τρικ κατι τελοσ παντων διαφορετικο να τους μπερδεψει.
14:04
Γιαλός : Ρε παιδιά, τον Κατσιβελάκο γιατί τον αγνοεί έτσι ο Μπαρτζώκας? Πού χάνει αυτό το παιδί και δεν έχει θέση στην ομάδα?
14:04
Ο Κατσίβελης πράγματι απέδειξε πέρσι ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμα και όταν η πίεση είναι στο μάξιμουμ. Φέτος όμως έχει μέχρι τώρα μονάχα εξάρσεις και ειλικρινά δεν θυμάμαι κάποιο παιχνίδι που βγήκε μπροστά έστω για πέντε λεπτά. Υποπτεύομαι ότι το θέμα είναι ψυχολογικό, όμως πρέπει να ζεις την ομάδα από μέσα για να δώσεις τεκμηριωμένη απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα. 
14:04
Ο Γιώργος Συρίγος απαντά στον rodos
14:04
tolias77 : Φέτος θα αποκλειστουμε λόγω των ξένων που έχουμε. Δεν κάνουν την διαφορά. Σιμονς 2 καλά ματς όλη τη χρονιά. Κόλινς 1. Λοτζεσκι 3. Πετγουει - Πριντ σερί τραυματίες
14:04
azaz : Den to dexode oti ine "vamenos prasinos" alla to google proti epilogi stin leksi "mantzaris" exi "mantzaris Panathinaikos" ke stis photo, ton exi stin barkeloni sto petalo me prasina.... Akoma aporite ???
14:05

Και δύο χρόνια τώρα, στο βάθρο με τον Ολυμπιακό. Ο επαγγελματίας δεν έχει ομάδα όταν κάνει την δουλειά του ούτε και τον επηρεάζει σε οποιαδήποτε απόφαση.

14:05
Giorgio : Καλησπέρα σας. Μία απλή παρατήρηση για τους δύο εκπροσώπους μας στα play-off. Οι σειρές αυτές, θεωρώ, ότι εκτός όλων όσων λέτε με τις σωστές αναλύσεις και τακτικές, κερδίζονται με την "ψυχή", με το πόσο πολύ θ΄λεω να πάρω το κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός (ομάδα μου)εχτές, δεν το πίστεψε και γιαυτό και λογικά έχασε. Γιαυτό, θα πρέπει, εκτός όπως σωστά λέτε από το να παίξει ο κάθε παίκτης στο 100%, θα πρέπει να "ματώσουν" οι παίκτες με πολύ, μπασκετικό πάντα, ξύλο, τσαμπουκά και θέληση σε όλους τους τομείς του αγώνα. Εύχομαι και στις δύο ομάδες μας, ραντεβού σε έναν, επιτέλους, Ελληνικό τελικό. Γιατί στο μπάσκετ, είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη.
14:06
Dimitris : Χθες ο Ολυμπιακός έκλεισε αρκετά καλά τον Ροντρίγκεζ, αλλά έχασε με 17. Εγω πιστεύω ότι εκεί είναι η δύναμη της Ρεαλ. Ότι μπορεί να κερσίσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τι λέτε εσείς?
14:06
kwstas7 : τι πρεπει να διορθωσει ο ολυμιακος για να κανειτο μπρεικ αυριο και κατι αλλο ομπουρουσης δεν ηταν πολυ προκλητικος χθες;
14:06
Sotos : Λογω και της απουσιας του Τεοντοσιτς, βλεπετε τον ΠΑΟ να δινει σουτ στους κοντους της ΤΣΣΚΑ, που αν δεν κανω λαθος, δεν ειναι και οι καλυτεροι σουτερ
14:06
Αν το δεις απ' τη μία πλευρά, αυτό ισχύει. Απ' την άλλη όμως αγαπητέ tolias77, δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν κάθε χρόνο όλες οι μεταγραφές στο 100% όταν το μπάτζετ των ελληνικών ομάδων είναι τρεις φορές κάτω σε σχέση με τους Ισπανούς, τους Τούρκους και τους Ρώσους. 
14:06
ADISTAKTOS77 : Στη θέση του Χάινς αποκτήθηκε ο Ντάνστον, δεν γίνεται να έχεις 3 Χάινς ή Ντάνστον στην 12αδα. Και ο Αντιτς όταν αποκτήθηκε δεν έπαιζε Ευρωλίγκα. Το ότι έγιναν λάθη στο σχεδιασμό είναι δεδομένο, αλλά με το μπάτζετ που έχει ο Ολυμπιακός, είναι πολλές οι πιθανότητες να μην βγει η μεταγραφή. Τουλάχιστον για το πιο υψηλό επίπεδο, για να πάρεις Ευρωλίγκα. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να ψωνίζεις φτηνά και να σου βγαίνουν οι μεταγραφές για να παίρνεις Ευρωλίγκα
14:08

Soto, η απουσία του Τεόντοσιτς δίνει καλύτερο, πιο γρήγορο ρυθμό στην επίθεση και καλύτερη άμυνα. Συν λιγότερη τρέλα που πάντως είναι χρήσιμη.

14:08
azaz : ase pu apofeugoun na apadisun sto an iparxi prosegisi tu PAO....Mono st "vamenos prasinos" apadane!!!! Epidi to ksero to athlima, mantzaris vougioukas tha ine i MONES 2 kalokerines metagrafes tu PAO
14:09

Ότι προσέγγιση κι αν ξέρεις ότι υπάρχει, θα είναι για το 2015 διότι τότε αποδεσμεύεται ο Μάντζαρης.

14:09
Panos : To pio simadiko stoixeio sto simerino paixnidi einai ta rebounds simfwneite I oxi kai giati??
14:09
Παιδιά, μην το πάμε τώρα στο "ήταν προκλητικός" και σε άλλα τέτοια. Ο καθένας παίζει για την ομάδα του κι εν πάση περιπτώσει μιλάμε για τον Μπορούση που έχει προσφέρει τόσα και τόσα στην Εθνική ομάδα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Όσο για το τι πρέπει να διορθώσει, ας αρχίσουμε με πιεστική άμυνα και περιορισμό των λαθών. Αυτά τα δύο θα είναι μια καλή αρχή.
14:10

Είναι τα ριμπάουντ όντως πολύ σημαντικά διότι ανανέωση σημαίνει περισσότερες επιθέσεις και η ΤΣΣΚΑ έχει ψηλούς να τελειώσουν ...δεύτερες φάσεις.

14:10
christos : Σπύρο Ολυμπιακός είμαι αλλά ξέρω ότι ο Μάντζαρης είναι Παναθηναϊκός... Μέχρι πότε δεσμεύεται με συμβόλαιο? Λες να έχουμε dejavu τύπου kill bill??
14:10
Ψαροκασέλας : @Γιώργο : τα περί του πατρός δεν τα αναφέρω πάλι για να μην κουράζω (μία από τα ίδια κ εδώ, τον διάβαζα από το Τρίποντο). Θεωρείς ότι ο Ράιτ (σε διαστήματα απόντος του Διαμαντίδη), παίρνοντας διαδρόμους, μπορεί να δώσει ένα κλικ ταχύτητας παραπάνω στην ομάδα ή είναι μια σειρά προημιτελικών, στην οποία δεν χωράει στο σχήμα ;
14:11
Μανώλης οσφπ : καλησπερα.πιστευω οτι οι δυο ομαδες αν παιξουν στο max των δυνατοτητων τους οι δυο σειρες εχουν τελειωσει.απο τους ψηλους του οσφπ πιστευω πολυ στον σερμαντινι.η ομαδα βρισκει ποντους απο αυτον καθως ειναι ο μοναδικος ψηλος που βαζει βολες και ειναι και πολυ ψηλος.ισως θα επρεπε να παιζει λιογο περισσοτερο?
14:12

Μανώλη μου, χθες τουλάχιστον αλλά  και σε άλλα παιχνίδια φάνηκε ότι δεν μπορεί να παίζει πολύ διότι είναι κακός στην ομαδική άμυνα. Μαρκάρει καλά το πικ εν ρολ, αλλά ως εκεί. Εκτός εάν καταφέρει ο Ολυμπιακός να του δώσει περισσότερες επιθέσεις, και πάλι όμως είναι ρίσκο.

14:12
STAYROS : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ..ΔΩΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΤΣΣΚΑ..ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!!!ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ...Ο ΓΚΙΣΤ..ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ?ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ..ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΥ!!
14:12
christos: Ο Μάντζαρης παίζει στον Ολυμπιακό, θέλει να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να τον κρατήσει και ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχουν οπαδοί ομάδων σε αυτό το επίπεδο, στον επαγγελματικό αθλητισμό. Αν τον καλέσει ο Ολυμπιακός και του κάνει τη σωστή πρόταση, θα μείνει στον Ολυμπιακό.
14:13
giannhs : κατα τη γνωμη μου ο φετινος ο ΟΣΦΠ με οτι ροστερ εχει και οτι προβληματα ειχε τη φετιν η σεζον το παλευει,αλλα θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι πιστευω οτι το προβλημα του ειναι ΟΧΙ Η ΑΜΥΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ,αυπαρκτοι οι ΛΟΤΖΕΣΚΙ-ΠΕΤΓΟΥΕΙ που αντικατεστησαν ΠΑΠ και ΑΝΤΙΤΣ,δεν υπαρχει ο ΛΟ που παντα εδινε μινιμουμ 8-10 ποντους,κι απο τη στιγμη που οι ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ και ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ειναι σε κακη κατασταση δεν εχει σκορ η ομαδα,ευτυχως που ηταν καος ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ χθες αλλιως θα χαμε φαει 30αρα
14:13
Ο Σπύρος Καβαλιεράτος απαντά στον dimitris
14:13
Χρειάζεται και ο Ράιτ, αναμφίβολα. Αν ο Παναθηναϊκός πάει επί 40 λεπτά στο 5 εναντίον 5, χωρίς να εξαντλήσει τα περιθώρια για εύκολα καλάθια όταν η άμυνά του θα του δώσει τέτοιες ευκαιρίες, θα είναι σαν να χτυπάει πάνω σε τοίχο. Η ΤΣΣΚΑ είναι ψηλότερη, πιο δυνατή και με μεγαλύτερο βάθος πάγκου. Ο "κλεφτοπόλεμος" είναι λοιπόν επιβεβλημένος. 
14:13
george13 : Δύσκολη αναμέτρηση όπως και όλη η σειρά των παιχνιδιών.. Πιστεύω τα παιχνίδια με CCSKA θα κριθούν στην μάχη του ζωγραφιστού , μακάρι Λάσμε να συνέλθει επιτέλους να δούμε τον γνωστό Γκιστ και Μαυροκεφαλίδη που είναι σε φόρμα από κει και έπειτα πρέπει να στηριχθούμε στο χέρι του Ραμελ αν τον αφήσουν αμαρκάριστο και βρει ρυθμό τότε έχουμε καλές πιθανότητες.. αλλά είμαστε το καθαρό αουτσάιντερ
14:13
Γιαννης : Καλησπερα σε ολους,γιωργο ηρθε πιστευεις η ωρα ο λασμε να μας δειξει τον λογο που καλοπληρωνεται στον παναθηναικο σημερα,με τα θηρια της ΤΣΣΚΑ?
14:13
ΝΙΚΟΣ : ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΝ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.
14:14
Bermiz : Καλησπερα σας!Πστευω πως θα ταιριαζαν καλυτερα τα αναποδα ζευγαρια για τις ομαδες μας.Ο Ολυμπιακος πληρωνει οτι εγινε πιο soft ομαδα για να γινει πιο αθλητικος.Εδω φαινεται απουσια του Αντιτς,του Παπανικολαου και του Χαινς οπως κ ο τραυματισμος του Λο.Ο Ολυμπιακος πρεπι να σκληρνει την αμυνα,αλλα πως;Με ποιον;
14:14
STAYROS: Το πρώτο δεκάλεπτο θα δείξει πολλά. Αν αγχωθεί η ΤΣΣΚΑ, αν ο Παναθηναϊκός παίξει σωστά στην άμυνα και πάρει προβάδισμα, έχει πολλές πιθανότητες νίκης.
14:15

Συμφωνούμε ότι άλλη διασταύρωση αναδείκνυει τα πλεονεκτήματα των ομάδων μας. Η άμυνα είναι θέμα διάθεσης και μόνο γι αυτό και είναι πιο εύκολο να αμυνθείς στο μπάσκετ. Ας παίξουν πιο σκληρά, έτσι απλά.

14:15
thodoris : Καλησπέρα, θεωρείτε ότι στο επόμενο ματς Ολυμπιακού Ρεάλ ο Ροντρίγκεθ θα κάνει αισθητή την παρουσία του ενώ ο Ολυμπιακός θα προσπαθεί να σβήσει Ρούντι, Μίροτιτς και Ρέγες? Μην ξεχνάμε ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της και το ότι νίκησαν χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά ποσοστά είναι λίγο τρομακτικό για τη συνέχεια. Είναι σαν η Ρεαλ να χει 3-4 Σπανούληδες.
14:16
giannis12 : geia sas...sas parakolou8w xronia olous....kanw sunexeia thn idia erwthsh apanthsh den exw parei pote....oi metadoseis apo thn DT einai tragikes... den mporw na akouw slouki louk beloudino sfuri....petaxtari kai tetoia einai eleos....giati sumbainoun auta.....?????
14:17
Είναι αλήθεια ότι ο Λάσμε δείχνει να εκνευρίζεται εύκολα τελευταία, χάνοντας πολλές φορές την συγκέντρωσή του. Αυτά ο Παναθηναϊκός θα τα πληρώσει διπλά και τριπλά αν συμβούν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Επαναλαμβάνω ότι πρακτικά ο ΠΑΟ χρειάζεται περισσότερους από 6-7 παίκτες σε καλή μέρα για να δημιουργήσει πραγματικό πρόβλημα στη ρωσική ομάδα και ο Λάσμε πρέπει οπωσδήποτε να είναι ένας απ' αυτούς. 
14:17

Μία μετάδοση έχει καθαρά υποκειμενική προσέγγιση τί αρέσει  και τί δεν αρέσει. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπουμε τίποτε σε μία μετάδοση(σε όλα τα επίπεδα,στατιστικά, γραφικά, κάλυψη, συνεντεύξεις και όχι μόνο εκεί που αναφέρεις) παρά ο ήχος.

14:17
Panos Chalkida : Καλησπέρα σας. Πάντως εγώ αυτο που είδα χθες ήταν έναν άτολμο ολυμπιακό, σαν να ήθελαν όλοι να ξεφορτωθούν την μπάλα και να μπει δια μαγείας στο καλάθι, ο φίλος που κράζει τον Σπανούλη ας σκεφτεί και αυτό, Λοτζέσκι και Μαντζαρης εντελώς άτολμοι. Πιστευω οτι ο Μαντζαρης θα πρεπει να πέρνει περισσοτερα σουτ, το έχει αποδείξει. Θέλει τσαμπουκα για να νικήσεις αυτή τη Ρεαλ και ξύλο, πολύ ξύλο !!!
14:17
Δημήτρης : θέλω τη γνώμη σας για το μαυροκεφαλίδη κατά πόσο είναι ικανός να μείνει στη πανάθα η αν πρέπει να φύγει το καλοκαίρι
14:17
bill_13 : πιστεύω οτι ο carry και η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην σειρά...με την έλευση του ράιτ ο carry αποφορτίστηκε απο την οργάνωση και ασχολείται κυρίως με το σκοράρισμα..τι λέτε?
14:18
thodoris : Δεν έχει 3-4 Σπανούληδες η Ρεάλ, δεν έχει καν ένα Σπανούλη. Αλλά έχει περισσότερους παίκτες πρώτου επιπέδου στην περιφέρεια, δηλαδή Σέρχι, Γιουλ και Ρούντι. Ο Σέρχι αστόχησε σε πολλά εύκολα σουτ, δεν ήταν θέμα άμυνας μόνο του Ολυμπιακού. Και γενικά δεν ήταν τόσο πολύ αμυντικό το πρόβλημα, αλλά επιθετικό. Τα λάθη στην επίθεση έφεραν αιφνιδιασμούς για τη Ρεάλ.
14:18

Ήταν λάθος που πιέστηκε φέτος στο ξεκίνημα να παίξει ο Κάρι πλέι μέικερ. Λάθος όμως που οφειλόταν στο γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε όπως είχε συζητηθεί, ένας ακόμα πλέι μέικερ.

14:18
mirotic : χαιρετισματα σε ολυς τους φιλους που με κραζανε πριν 3ς μερες γιατι ειπα οτι ο σπανουλης δεν ειναι ο καλυτερος παικτης στην ευρωπη.
14:18
Γιωργάκης : Τάσο πιστεύεις θα ηταν καλή τακτική να παίξει ο ΠΑΟ σήμερα 20-28 λεπτά ζώνη και να δώσει πολλά περιφερειακά σουτ σε Τζάκσον? (Μαρκάροντας κλειστά τον Ουίμς φυσικά)
14:18
kostas : εγω θελω να ρωτησω αν μπορει ο παππας με τον επιθετικο του πλουραλισμο και τις διεισδυσεις του να αποδειχθει κρυφος ασσος στη σειρα?? θα μπορουσε να φορτωσει με φαουλ τους ψηλους της τσκα...επισης ο μαυροκεφαλιδης μηπως ειναι σοφτ για το λοου ποστ σε συγκριση με τα δυνατα κορμια της τσσκα??
14:19
Δημήτρης: Ο Μαυροκεφαλίδης που βλέπουμε τώρα έχει θέση στον Παναθηναϊκό, ο Αλβέρτης τον εμπιστεύεται και τον αξιοποιεί. Αν αυτή η ερώτηση είχε γίνει πριν από ένα μήνα, η απάντηση θα ήταν διαφορετική.
14:19
Άτολμος Πάνο... Μεγάλη κουβέντα αυτό. Υπήρχαν στιγμές που το άτολμος ήταν επιεικές. Αν η Ρεάλ δεν νοιώθει σε κάθε φάση τα κορμιά των παικτών του Ολυμπιακού, με πιεστική και επίμονη άμυνα πάνω στη μπάλα και την ίδια ώρα δεν υπάρχει συγκέντρωση στο μάξιμουμ, η λογική λέει ότι οι Ισπανοί θα συνεχίσουν να κάνουν παρέλαση. 
14:20

Νομίζω ότι έχει δουλέψει στην ζώνη ο Αλβέρτης. 20-28 λεπτά όχι, διότι καμμία ελληνική ομάδα δεν δουλεύει τόσο πολύ στην ζώνη.

14:20
Κύπρος : Παράξενα fit ο πριντεζης μετά από τόση αποχή! Πρώτη φορά βλέπω τέτοια επιστροφή. Γιατί ήταν τόσο εριστικοί οι σπανούλης και πετ;
14:20
Ηλίας Τ : Καλησπέρα σε όλους και όλες! Το κλειδί (και) του φετινού Παναθηναικού είναι ο Διαμαντίδης και μάλλον θα είναι και στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ. Ποιος πιστεύεται ότι θα είναι για τη ΤΣΣΚΑ και πως θεωρείτε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί (θα μπορούσε να είναι και θέμα σε εξετάσεις αθλητικών δημοσιογράφων φαντάζομαι); Ευχαριστώ για το χρόνο και τα σχόλιά σας.
14:21
kostas: Ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να παίξει στο λόου ποστ όταν υπάρχει αντίπαλος χωρίς δύναμη και στο χάι ποστ αν ο αντίπαλος είναι δυνατός και αργός. Αυτό είναι το προσόν του. Ο Παππάς έχει επιθετικές ικανότητες και αν ο Αλβέρτης τον χρησιμοποιήσει, μπορεί να πάρει βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι.
14:21
Σοφοκλής : Γιωργο 1 υπάρχει εναλλακτικό πλάνο μπαρτζωκα εκτός του μονόχνοτου επιθετικου συστηματος ''σπανουλη''? 2 φοβερή μετμόρφωση σιμονς μακαρι να συνεχισει να μας εκπλήσσει !!
14:22
givrgos : εγω πιστευω πως ο ντανστον καλα εκανε ο μπαρτζωκασ και τον βαζει στο 4 απλα δεν χρειαζεται να ακολουθει τον μιροτιτσ τοσο κοντα του εξω απο την ρακετα
14:22
ΣΠΥΡΟΣ : ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ?ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΑΝ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.......
14:22
Aristos 7 : Μαγουλά πάχυνες πολύ..πρέπει να αδυνατίσεις..
14:22
ΚΩΣΤΑΣ : Τάσο helloween ή halloween? Και αυτός ο Ρούντυ μαζί με το μπασκετικό σίχαμα τον Ναβαρο ως πότε θα κάνουν floping?
14:23
givrgos : Υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση με τον Ντάνστον στο "4", δεν υπάρχουν αποστάσεις και ο Σπανούλης δεν μπορεί να βρει πεδίο δράσης.
14:23

Happy happy Helloween, το μεγαλύτερο μουσικό συγκρότημα. Αντικειμενικά. Halloween είναι η γιορτή των αγίων πάντων στις ΗΠΑ. Μέχρι να σταματήσουν να κερδίζουν. 

Αρίστο μου, μία κάμερα σου προσθέτει 10 κιλά. Ε, με παίρνουν με 5 κάμερες.

14:24
Tasos : Στατιστικά μπορεί να περάσει μία απο τις δύο ελληνικές ομάδες;Και ποσο συγκεντρωμενες πρεπει να είναι οι ομάδες μας σε ολη τη διαρκεια των play 0ff με Ρεαλ κ Τσσκα;Γιατι νομιζω οτι εχθες με αυτα που εκανε ο Ρουντι καπου χάθηκε οι συγκεντρωση των παικτών του Ολυμπιακού
14:24
pitsi 7 : me mons kai antits olympiakos tha itan pliris kai gt o kurios mparzwkas den tous ithele to plirwnoume..einai kalos proponitis alla gia mena ligos gia olympiakos simfwnas kurie giwrgo
14:24
giannhs : δεν ειμαι σιγουρος αλλα πιστευω οτι ο παναθηναικος δεν παει αποφασισμενος για το 2!
14:24
Ο Τάσος Μαγουλάς απαντά στον Ηλία Τ.
14:24
kwstas7 : τι εννοει ο μπαρτζωκας οτι δεν προσεγγισε ο ολυιακος σωστα το παιχνιδι και ποιος φταει για αυτο;
14:24
Tasos : Φυσικά μπορούν να περάσουν και οι δύο. Αρκεί όπως λες να είναι συγκεντρωμένες και να μην τσιμπάνε στις προβοκάτσιες.
14:25
Εριστικοί Σπανούλης και Πέτγουεϊ; Εξαρτάται από την οπτική γωνία που το βλέπεις. Κατ' αρχάς σε παιχνίδι υψηλής έντασης είναι δεδομένο ότι το θερμόμετρο θα ανέβει. Απ' την άλλη πλευρά το ίδιο μπορεί να υποστηρίξει κανείς για τον Ρούντι. Δεν βγαίνει άκρη παιδιά και δεν έχει σημασία. Όσο για τον Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία σκοράρισμα και ήρθε απ' τον πάγκο για να το δώσει. Εκτιμώ ότι ο Μπαρτζώκας θα αλλάξει το βασικό δίδυμο ψηλών στο δεύτερο παιχνίδι και αν ο Πρίντεζης ξεκινήσει στην πεντάδα, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα γι' αυτόν παρότι έχει βγάλει αρκετή απ' την "σκουριά"  από πάνω του στο πρώτο παιχνίδι.
14:26

Προφανώς αυτά που ετοίμασε το προπονητικό τιμ, δεν βγήκαν. Άρα, περισσότερο η ευθύνη βαρύνει τον κόουτς. Άλλωστε πάντα ένας σηκώνει τον σταυρό της ήττας.

14:26
thodorakis : Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα το παιχνίδι θα έρθει 72-68........ Είπα και ελάλησα!!! Καλή συνέχεια σε όλους!!!
14:26
Σοφοκλής : 1 υπάρχει εναλλακτικό πλάνο μπαρτζωκα εκτός του μονόχνοτου επιθετικου συστηματος ''σπανουλη''? 2 φοβερή μετμόρφωση σιμονς μακαρι να συνεχισει να μας εκπλήσσει !!
14:26
alex : kalhspera yhelo na mou prite apopsi gia slouka kai an pisteuete pos makroprothema mporei na ginei hgetis
14:27
Σοφοκλής : Δεν έχει μόνο ένα πλάνο ο Ολυμπιακός. Απλά πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο και οι υπόλοιποι. Γιατί χθες οι άλλοι παίκτες έκαναν ένα βήμα πίσω, έδειχναν να φοβούνται και να είναι διστακτικοί.
14:27

Η λογική λέει, και ως στυλ παιχνιδιού, ότι θα πάρει κάποια στιγμή την σκυτάλη από τον Σπανούλη αλλά βεβαίως δεν πρόκειται να γίνει Σπανούλης. Είναι παίκτης που θα κάνει καριέρα στην Ευρωλίγκα.

14:28
Χρήστος : Καλησπέρα σε όλους...με δεδομένη την αγωνιστική πτώση του ματσίουλης και το κλειστό σκορ, ενδέχεται να ξεκινήσει ο μπράμος στο μαρκάρισμα του αρχισκόερ της cska για καλύτερη άμυνα?Αποτελεί τρικ ή δεν αλλάζει η αρχική πεντάδα στα κρίσιμα ματς? Πλέον ο Φώτσης αρχίζει στο 4 έπειτα τον τραυματισμό του Γκιστ...Λογικά Χαινς και Γκιστ θα μπουν πακέτο στον αγωνα? Τα φάουλ των ψηλών του ΠΑΟ θέλουν μεγάλη προσοχή. Ευχαριστώ
14:28
Aristos 7 : Τον Λο αν είχα υγιή θα απέκλεια την Ρεάλ.. Τώρα ελλείψει Λο τα πράγμτα είναι πολύ δύσκολα. Δεν μπορεί να σηκώνει μονίμως το βάρος όλων των επιθέσεων ο Μπιλ.. Επίσης ο Λοτζέσκι είναι ελάχιστος για το μέγεθος του Ολυμπιακού..Συμφωνείτε;
14:28
Πίτσι 7, δεν συμφωνώ. Ο Μουν δεν ήθελε να μείνει και δεν κρατάς παίκτη που έχει τέτοια λογική. Θα καταστρέψεις την ομάδα σου. Όσο για Άντιτς, μην κρυβόμαστε, ο Ολυμπιακός χρειάζεται την σκληράδα και το θράσος που επιδείκνυε στα μεγάλα παιχνίδια, όμως δεν νομίζω ότι αυτό αρκεί για να πούμε ότι ο Μπαρτζώκας είναι λίγος. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Ολυμπιακού οφείλεται στον προπονητή του. 
14:28
Παναγιωτης13 : Θα περάσει πιστεύετε η παναθα στο finafour με τα τωρινα στοιχεία?εγώ βλέπω όρεξη και παθος στην ομάδα!Τι λετε κ εσεις?
14:29
Γιαννης : Μαυροκεφαλιδης ή Μπατιστ?Ραιτ ή Παππας??
14:29

Μαυροκεφαλίδης, Ράιτ.

14:29
dimitris : Απόψε το παιχνίδι θα κριθεί στην ευστοχία έξω από την γραμμή, να τα βάζουν μέσα δηλαδή Μπράμος, Φώτσης και Ματσιούλις από τις γωνίες... Μέσα οι ψηλοί της ΤΣΣΚΑ δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν, λόγω εκτοπίσματος. Το βαρόμετρο δεν θα είναι ο Διαμαντίδης μόνο, αλλά και το επιθετικό παιχνίδι του Ούκιτς..
14:29
Χρήστος: Η πρώτη πεντάδα ή βασική πεντάδα και όλα αυτά δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο στο μπάσκετ. Δεν είναι τρικ αν θα αρχίσει ο Ματσιούλις ή ο Μπράμος, είναι παίκτες με μεγάλη συμμετοχή ούτως ή άλλως. Τα φάουλ παίζουν πάντα ρόλο, αλλά πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει με 5 ψηλούς και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.
14:29
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΑ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
14:30

Μόνο μην ευχηθεί καλή...χρονιά, γιατί θα την βγάλουμε όλοι στο γενικό κρατικό.

14:30
Σοφοκλής : Φοβερή εκπομπη κ. Συριγο αναλυση που μαθαινει μπασκετ τον απλο κοσμο !! τι πιστευετε για φαβορι τιτλου ευρωλιγκας φετος??
14:31
Αρίστο, για τον Λο δεν υπάρχει συζήτηση. Είναι η μεγαλύτερη απώλεια για τις οκτώ ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά, τουλάχιστον μέχρι να χτυπήσει χθες ο Αρόγιο. Για τον Λοτζέσκι, δεν ξέρω αν είναι ελάχιστος, κράτα μία πισινή. Το βέβαιο είναι ότι μετά την πρώτη του επίσκεψη στο ΟΑΚΑ, δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τα εκτός έδρας παιχνίδια υψηλής ποιότητας και πίεσης. 
14:31
Στέφανος : Παιδιά καλησπέρα. Πιστεύω οτι ο παναθηναικος επι Αλβέρτη έχει ανέβει σε σχέση με την εποχή Πεδουλάκη...κατά την γνώμη μου η σειρά θα κριθεί στην απόδοση Διαμαντίδη-Μαυροκεφαλίδη-Μπατίστ.Τι πιστεύετε εσεις?
14:31
Leo4 : Καλησπερα τι εχετε να πειτε για τη καθετη πτωση του διαμαντιδη αυτη τη χρονια?
14:31
Dimitris: Ο Παναθηναϊκός ζει και πεθαίνει με τα τρίποντα, αν τα βάλει θα νικήσει. Οι ψηλοί αντιμετωπίζονται, όχι στο ένας εναντίον ενός, αλλά με δεύτερο παίκτη και στη συνέχεια καλές περιστροφές. 
14:32

Στέφανε, ο Παναθηναϊκός δείχνει καλύτερα στοιχεία σίγουρα αλλά είναι στοιχεία που φέρνει ο Ράιτ τον οποίο πήρε ο Πεδουλάκης. Είναι σαφές τί έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Αυτό όμως που κάνει καλύτερα ο Αλβέρτης είναι η διαχείριση του Διαμαντίδη(θα δούμε για Μαυροκεφαλίδη).

14:32
Παρης : Κυριοι καταρχάς συγχαρητήρια για την δουλεια που κάνετε.δειχνετε ότι το κατεχετε το αντικείμενο σας και μιλάτε καθαρά για όλα τα θέματα.θα ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά.γιατι δρινουμε τόσο προσοχή στην άμυνα μας και όχι στην επίθεση?πιστεύω ότι σε αυτη τη σειρά ο Παναθηναϊκός έχει τα επιθετικά κλειδιά.ναι ο Παναθηναϊκός έχει ταβάνι τους 70 πόντους φέτος αλλα βλεπουμε πτι συνεχώς παίρνει σκορ και απο άλλους παίκτες πχ Μαυροκεφαλίδης.Ο Μαυροκεφαλίδης δεν μπορεί να αποτελέσει ένα κλειδί επιθετικά για την αναμέτρηση?αυτο το σουτακι που έχει αν είναι σε καλή μέρα μπορεί να μας χαρίσει και σκορ και μπορεί να ανοιξει την αμυνα τους αφου θα τραβάει ένα κορμι(απο τα πολλά) έξω απο τη ρακέτα και στην ουσία θα δημιουργει ένα ριγμα ένα κενό για τα γκαρντ μας..τι λέτε γιαυτο?κατά τα αλλα πιστεύω φυσικά ότι θα πρέπει να μπλοκάρουμε τα γκαρντ.αλλα πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να είμαστε πολυ καλοί στα περιφερειακά σουτ αν θέλουμε να έχουμε τυχη
14:33
kill bill : ο λοτζεσκι πως γηνεται να ειναι μια χαρα παικτης και στα μεγαλα παιχνιδια να τρεμει δε ξερω !! χρωσταει ενα μεγαλο ματς πρπειε να τον βοηθησει κ ο σπανουλης να του γτιαξει τυ ψυχολογια ετσι ωστε να μην εχει ανχος στα μεγαλα ματς !!
14:33
maximus : οι παικτες που αλλαξαν την μοιρα της ομαδας ηταν οι ΛΟ Κ ντορσευ....ο ΛΟ τραυματιστηκε και ειναι αμερικη ακομη!!!!και ο ντορσυ εφυγε αφου ο μπαρτζωκας δεν μπορεσε να τον διαχειριστει....μετα ακολουθησαν οι παπ-χαινς-αντιτς!!!!!!οποτε ολα ειναι φυσιολογικα ετσι δεν ειναι???δεν μπορεις με τοσο μειωμενο μπατζετ να νικας καθε χρονο και να παιρνεις την κουπα!!!!τελικα τι λετε ο μπομπι μπραουν πρεπει να ερθει???που βρισκεται αληθεια αυτο το θεμα????
14:34
kill bill : Ο Λοτζέσκι δεν αποκτήθηκε για να είναι ηγέτης, αλλά για βοηθητικός παίκτης. Δεν θα βγάλει ποτέ το κάρο από τη λάσπη, αλλά όταν η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, θα την βοηθήσει με το σκοράρισμα. Ποτέ όμως δεν θα ηγηθεί ανατροπής. Δεν είναι όλοι οι παίκτες ικανοί να κάνουν τα πάντα, ο καθένας στο ρόλο του.
14:34

Ο Μπόμπι Μπράουν υπήρχε ως μακρινή σκέψη όταν δεν ήταν σίγουρη η επιστροφή του Σπανούλη. Δεν έχεις άδικο maximus αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι ελπίδες. Φέτος το καλοκαίρι έγινε όντως ακόμα πιο δραστική μείωση και ως αποτέλεσμα, περισσότερα τα ρίσκα.

14:34
Takis21 : Kαλησπερα...Πιστευετε οτι το πλεονεκτημα της ΤΣΣΚΑ με τα ψηλα κορμια μπορει να της γυρισει μπουμερανκ και να γινει πλεονεκτημα του παναθηναικου με τα τοσα πολλα αθλητικα κορμια που εχει?
14:35
ΝΙΚΟΣ : Οταν ο Σλοτερ δεν παιζει γιατι τα γκαρντ δεν τρυπανε να πανε σε επαφη με τουσ ψηλους της ρεαλ δεδομενου οτι δεν ειναι ιδιαιτερα αλτητικοι και δεν εχουν και τα πιο γρηγορα ποδια...
14:35
kill bill : ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΗΘΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ?
14:36
Takis21 : Κάθε πλεονέκτημα, είναι και ένα μειονέκτημα. Τέλειος παίκτης δεν υπάρχει στο μπάσκετ. Το θέμα είναι ποιος θα εκμεταλλευτεί τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα κάθε παίκτη. Εχουν αδυναμίες, κυρίως στην άμυνα, οι ψηλοί της ΤΣΣΚΑ.
14:36

Να το συζητήσουμε το καλοκαίρι.

14:36
Λέο4, η πρώτη του Διαμαντίδη θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Οδεύει πλέον στα 34 ο 3D και λίγοι παίκτες έχουν καταπονηθεί περισσότερο τα τελευταία 10 χρόνια. Περισσότερο νομίζω ότι σε εκπλήσσει η εξέλιξη αυτή γιατί ο Δημήτρης μας είχε κάνει όλους να πιστεύουμε ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεπερνάει τον εαυτό του. Δεν γίνονται όμως αυτά. Μέχρι ενός σημείου. Ιδιαίτερα όταν με την μείωση του μπάσκετ τα τελευταία δύο χρόνια, ξαναβρέθηκε με διπλάσιες ευθύνες σε σχέση για παράδειγμα με το 2009, που δίπλα του ήταν και Σπανούλης και Σάρας και Νίκολας. Σεβασμός στον μεγάλο αρχηγό, όπως αξίζει σεβασμός στον Σπανούλη αλλά και στον Παπαλουκά που μέχρι να αποσυρθεί άνηκε κι αυτός στην ελίτ της Ευρώπης.  
14:36
Γιάννης13 : Ως παναθηναϊκός με συμφέρει που σήμερα παίζω με ΤΣΣΚΑ και όχι Ρεάλ? Δε νομιζετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα στο 5? Ποια η γνώμη σας
14:36
Πανος : Πιστευετε οτι αν ο ΟΣΦΠ αποκλειστει ο Μπαρτζωκας θα αποχωρισει.Και κατι ακομα.Ο ΟΣΦΠ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ(εκτος να παιξει καλα και απο τις δυο πλευρες
14:36
chris13 : Παίδες βλέπω 3-0 υπέρ του ΠΑΟ και 3-2 υπέρ του ΟΣΦΠ θα κάνουν σίγουρα μπρέικ!!!!
14:37
jokerakias : Δυο πράγματα πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός απ΄ότι είδα και αφορούν την επίθεση. Πρώτον πρέπει να κάνουν καλά σκριν και να ρολάρουν μετά από αυτά, και δεύτερον αυτός που παίρνει τη μπάλα να έχει κατεύθυνση προς το καλάθι για να μην γίνεται προβλέψιμη η επόμενη πάσα. Σε αντιμετωπίζει διαφορετικά η άμυνα αν νομίζει πως κάθε παίκτης που παίρνει τη μπάλα πάει για σουτ ή μπάσιμο από το να προδίδει η στάση σώματος πως μόνο θα πασάρεις.
14:37
Λάμπρος : Καλησπέρα σας, πιστεύετε ότι η παρουσία ενός ποιο βαριού παίχτη στην ρακέτα (Σχορτσιανιτης, Σκορδιλης), θα ηταν χρήσιμη στο ματς; Και αν ναι, η παρουσία του Μπατιστ μπορεί να προσφέρει αυτά που θα προσέφεραν ενα βαρύ κορμί, σε ενα ορισμένο βαθμό; επίσης η παρουσία μεγάλων σε ηλικία παιχτών, Διαμαντιδης, Μπατιστ, καρι θα επιδράσει αρνητικά σε θεμα κουράσεις σε μια σειρά 5 παιχνιδιών; Δεν πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νέοι παπας και γιανκοβιτς; Ευχαριστώ!
14:38
Πανος : Οχι, δεν είναι κριτήριο για τον Μπαρτζώκα η σειρά με τη Ρεάλ. Δεν θα αποχωρήσει σε περίπτωση αποκλεισμού. Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να περάσει; Αυτό που λες φτάνει. Να παίξει καλά σε άμυνα και επίθεση.
14:38
Γιάννη, είναι μικρές οι διαφορές σε αυτό το επίπεδο. Κι ας υπάρχει μεγάλη απόσταση στην φυσιογνωμία και την ταυτότητα της Ρεάλ και της ΤΣΣΚΑ. Για το 5, το είπαμε και νωρίτερα. Στα χαρτιά τουλάχιστον, πρέπει σίγουρα ο Λάσμε και τουλάχιστον ένας εκ των Μπατίστ και Μαυροκεφαλίδη να βγουν μπροστά. 
14:38

Ο Σόφο ήταν ένα από τα λάθη του καλοκαιριού. Από την στιγμή που έφυγε, έπρεπε να αποκτηθεί ένας παίκτης πιο νέος από τον Μπατίστ αλλά εκεί ο Παναθηναϊκός λειτούργησε περισσότερο με το συναίσθημα.

14:38
Γιωργος : Ρε παιδια ειδα το ματς απο το γηπεδο.μονο εγω εβλεπα οτι ο Σιμονς χαλαγε την ομαδα; στο 3ο δεκαλεπτο που εγινε η διαφορα και καθορισε το ματς η ομαδα εμπαζε απο Σιμονς
14:39
Λάμπρος : θεωρείτε ένας άσσος με σουτ απο την περιφέρεια θα ήταν ποιο χρήσιμος απο τον Ράιτ στον παναθηναϊκό;
14:39
ΚΑΧΑΝ : μου φανηκε ή ο coach-b ξεχασε χθες τον σερμαντινι? θεωρεις οτι καλα εκανε και τον κρατησε εκτος ή θα μπορουσε να βοηθησει?
14:39
Γιωργος : Μάλλον, μόνο εσύ το έβλεπες αυτό. Αν είχε βάλει τις βολές, θα ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού.
14:39

Βλέποντας τον Σερμαντίνι στο ξεκίνημα μάλλον δεν ήθελε να...θυμάται πώς άνοιξε έτσι η άμυνα στην ρακέτα.

14:39
kwstas7 : πως τα εχουν κανει ετσι euroleague τα πλει οφ γιατι να γινοντε2 σερι ματς στην ιδια εδρα; καλυτερα πιστευω να γινοντε ενναλαξ
14:40
Σταύρος : Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Γουίμς? Θα βάλει Γκιστ όπως στον Σπανούλη?
14:40
ΚΑΧΑΝ : Ο τζερελς ειπε οτι δεν εχει ξαναδει τετοιο φλοπινγκ.Χαμπαρι τους πηραν!Δηλαδη ελεος!
14:40
Panos Pap : Καλησπέρα σε όλους. Πιστεύω ότι ο coach-B πρέπει να ιντριγκάρει τους παίκτες για σκκηρή & επιθετική άμυνα . Ο κατ´α τα άλλα 'λίγος" Collins νομίσω ότι στο μερκάρισμα του Rudy και στο "χάλασμα" του μυαλού του μπορεί να βοηθήσει. Συνεχίζω να πιστεύω στην ανατροπή απο τους refuse to loose back2back champions
14:40
ΚΑΧΑΝ : Καμια εξελικη με Μπραουν υπαρχει?Γιατι απ οτι βλεπω απο τα ματς με παο και ρεαλ ο κολλινς οσο παει και στερευουν οι ευκαιριες του...
14:40
Λάμπρος : Τι κινήσεις θεωρείτε οτι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός του χρόνου για να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό;
14:40
kwstas7 : Ετσι πρέπει να γίνονται τα πλέι οφ, δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν γίνεται να ταξιδεύουν κάθε μέρα οι ομάδες. 
14:42
tolias77 : ο Λο μπορει να παιξει παλι του χρονου στον Ολυμπιακο; αν οχι αυτος, ισως ο Γκορντον; ειμαστε πληρεις στο 3 με λοτζεσκι-παπαπετρου και περπε, και στο 4 με πριντ-πετγουει και οποτε χρειαστει ντανστον;
14:42
kostass giannena : kalhspera.pisteyete oti idaninikh eykairia tha einai h pemth gia break .giati ama ftasei h seira se 5 paixnidi dyskolo to wlepo gia nikh ekei mesa .kai kalo pasxa se olous
14:43
Σταύρο, θεωρητικά είναι ο Μπράμος αυτός που ταιριάζει καλύτερα πάνω στον Ουίμς. Όμως μονάχα ένας και μάλιστα μόνος του, δεν μπορεί να κάνει την δουλειά απέναντι σε έναν τέτοιο παίκτη. Όπως βεβαίως ισχύει και με τον Ρούντι. Θέλει φουλ συγκέντρωση και σωστές συνεργασίες. 
14:43

Θεωρητικά η μεγάλη ευκαιρία ήταν την Μεγάλη Τρίτη διότι η Ρεάλ ερχόταν από δύο αγώνες (Παρασκευή-Κυριακή). Θεωρητικά, διότι σε αυτό το επίπεδο όλα αλλάζουν με μία καλή βραδιά ενός μεγάλου παίκτη.

14:43
Κώστας 7 : Καλησπέρα εγώ έχω μια απορία Δ έχω παρακολούθηση την συζήτηση αλλά γιατί παίρνει τον κολινς 12αδα αφού Δ το εμπιστεύεται κ Δ βάζει μέσα στην αποστολή τον κατσιβελη
14:44
TPPP : Είναι ο κινέζος του ΠΑΟ τόοοοοσο τραγικός;
14:44
Γιαννης : ειστε της αποψης με διαμαντιδη/σπανουλη ή θα ζησω ή θα πεθανω?
14:44
Στέφανος : Γεια σας παιδιά....ο περιορισμός Κριάπα,γουιμς,κρίσιτς είναι η μίση νίκη για τον πάο...Η άλλη μισή είναι να μπουν τα μακρινά σουτ..Συμφωνείτε??.Καλη συνέχεια..
14:44
tolias77: Αγνωστο ακόμα, θα φανεί σε λίγο καιρό. Ο Γκόρντον είναι μια χαρά παίκτης, αλλά το κασέ του είναι υψηλό για τα σημερινά δεδομένα του Ολυμπιακού. Στο "3" ο Ολυμπιακός θα είναι μια χαρά αν μείνει έτσι, γιατί ο Παπαπέτρου θα είναι του χρόνου ένα επίπεδο πάνω. Με το μπάτζετ που έχει τώρα ο Ολυμπιακός, είναι μια χαρά στο "3".
14:45

Από την στιγμή που δεν υπάρχει σταθερό σκοράρισμα στην ρακέτα, ο Παναθηναϊκός καλείται να ζήσει ή να πεθάνει με τα τρίποντα.

14:45
kwstas : paidia mhn kryvomaste i seira tou osfp ektos sygklonistikou aprooptou paei gia skoupisma kyriws gt o olympiakos den vriskei axious symparastates dipla ston kill bill..den ginetai na tous nikhsei monos tou..o petway anti na poulaei tsabouka ston mpouroush kalo 8a einai na sovareutei k na paixei ligo basket..x8es eixe 6 pontous me 2/3 triponta k kapou ekei telos i syneisfora tou..epishs me poia logikh o bartzwkas vgazei ton simmons ekei pou o osfp eixe vrei ryumo ? (ektos an yphrxe 8ema me faoul)
14:45
Kounoupi13 : Δηλαδή θεωρούμε ότι η απώλεια του Λο είναι μεγαλύτερη από αυτή του Λάνγκφορντ? Δεν νομίζω. Τεράστια απώλεια για Ολυμπιακό. Αλλά όχι η μεγαλύτερη των 8 ομάδων.
14:46

Ο Λο είναι τεράστια απώλεια, απίστευτη σημαντική για τον Ολυμπιακό, αλλά είχε πολύ χρόνο για να καλύψει το κενό έστω και σε έναν βαθμό. Ο Λάγκφορντ κτυπάει σε πολύ πιο καίριο σημείο.

14:46
Καλή ερώτηση Κώστα. Ο Ολυμπιακός πάντως έφτασε χθες μέχρι τον 11ο παίκτη. Ίσως αύριο ο Μπαρτζώκας αποφασίσει να φτάσει μέχρι τον 12ο και να χρησιμοποιήσει τον Κόλινς. Δεν λέω ότι δεν είναι σωστή η σκέψη σου Κώστα, όμως έχει μεγαλύτερη σημασία τι θα κάνουν οι 9-10 βασικοί και μικρότερη τι θα γίνει με τον τελευταίο του ροτέισιον. 
14:46
Γιάννης: Χωρίς Διαμαντίδη και Σπανούλη είναι πιθανότερος ο... θάνατος. Αυτοί κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν γίνεται να τα κάνουν και όλα. Χρειάζονται βοήθεια.
14:46
Μιχαλης : παιδια ακουω συνεχως για αριθμιτικο μειωνεκτημα του ολυμπιακου στην περιφερεια αλλα απο αυριο αυτη η "διακαιολογια" παει να υφισταται..ο ντρειπερ εσπασε το χερι του και ειναι εκτος πλει οφ το ιδιο και ο καρολ που κανει αγωνα δρομου να προλαβει το φ4. αρα η ρεαλ πλεον εχει ΜΟΝΟ 4 λυσεις απο 1-3 (σερχι, γιουλ, ρουντι, νταρντεν) και ο ολυμπιακος τουλαχιστον 5 (μαντζαρη-σπανουλη-σλουκα-περπερογλου-λοτζεσκι) χωρισ να υπολογιζω τον μικρο αλλα και τον κολινς που για μενα απλα δεν ειναι παικτις επιπεδου γιουρολιγκ.
14:47
chris13 : Ο Ρούντι είναι παικτούρα!!! Τι είχε γίνει όταν παλιερα πήγε να τον φέρει στον ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος και χάλασε η μεταγραφή?
14:47
Μιχαλης : Ο τραυνατισμός του Ντρέιπερ λιγοστεύει τις λύσεις, ο Κάρολ όμως μπορεί να επιστρέψει. Ο Ντρέιπερ πάντως έχει αμυντικό ρόλο, τον βολεύει τον Ολυμπιακό να είναι στο παρκέ.
14:47

Δύο φορές chris ο Παναθηναϊκός πήγε να φέρει τον Ρούντι. Την μία όταν ήταν στην Μπανταλόνα και την άλλη στο λοκ άουτ. Πάντα η πρώτη επιλογή του Ομπράντοβιτς όταν ο Παναθηναϊκός έψαχνε για "2".

14:48
kill bill : ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ BRAKE ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ?
14:49
Κώστα, μην κρίνεις από ένα παιχνίδι. Είναι νωρίς να μιλάμε για σκούπισμα ή οτιδήποτε άλλο. Πράγματι ο Ολυμπιακός σπατάλησε χωρίς να δείξει αυτά που περιμέναμε την πρώτη ευκαιρία, όμως πόσες φορές έχουμε δει διαφορετικά δεδομένα 48 ώρες μετά; Υπομονή.
14:49
Κώστας : πολύ καλησπέρα σας κύριοι!!!! Έχω να επισημάνω 1 σημείο! Όταν βλέπεις τον σλούκα να έχει εντάξει στο παιχνίδι του την κίνηση "τιναγμα στυλ τον χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα, και τον πριντεζη να τιναζεται σε ΚΑΘΕ φάση που ζητάει την μπάλα να ποσταρει στο 4, καταλαβαινεις ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπαθουν να εκμεευσουν σφυριφματα! Αυτά δεν είναι στοιχεία μεγάλης ομαδας κύριοι......
14:49
xaris : o osfp tha pario to europiako \
14:49
Ηλίας Τ : Ευχαριστώ για την απάντηση Τάσο! Θεωρώ πως η χρησιμοποίηση περισσότερων γκαρντ για να κουράσουν τους αντίστοιχους της ΤΣΣΚΑ επιβάλλεται για τον ΠΑΟ αλλά ο Έκτορας μάλλον θα το περιμένει και θα κυνηγήσει παιχνίδι με ψηλούς. Οπότε, ο γρήγορος ρυθμός ευνοεί τον ΠΑΟ αλλά δεν μας έχει συνηθίσει σε ψηλό σκορ που σχετίζεται με γρήγορο ρυθμό. Άρα, ο ΠΑΟ θα δυσκολευτεί αρκετά, τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια που θα λείψει ο Τεόντοσιτς και θα έχουν λειψανδρία. Ποια η γνώμη σας; Αν απαντήσετε ξανά με βίντεο, μάλλον δε θα έχει ξαναγίνει (2 στις 2 απαντήσεις με βίντεο εννοώ)!! Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο και τα σχόλιά σας.
14:49
kill bill : Ναι, το μπρέικ δεν είναι απίθανο, αλλά δεν φτάνει μια περίοδος. Το δεύτερο δεκάλεπτο είναι ο δρόμος, η διάρκεια είναι μονόδρομος.
14:52

Όχι Ηλία μου, δεν χωράω πιο πολύ. Θα γίνει αργό παιχνίδι και αν γίνει αργό, ο Τζάκσον δεν είναι εύκολο να το υπηρετήσει.

14:52
γιωργος : παει ο ντραπερ τραυματιστηκε
14:52
Miltos : γιατι εβγαλε τον πριντεζη ενω ειδε οτι η ομαδα με τον Γιωργο 4αρι εκανε αλματα???
14:52
Κώστας 7 Καισαριανή : Καλησπέρα σε όλους κατά την άποψη σας θεωρείται ότι ο coach μπαρτζωκας χθες έκανε λάθη εάν ναι ποια?
14:52
Πανος : Ποιος πιστευετε οτι ειναι ο αδυναμος κρικος της ρεαλ και ποιος του Ολυμπιακου?
14:53
Ηλίας : Γεια σας παιδιά ! Ο Σπανούλης είναι φίλος με τον Μπουρούση ?Το λέω γιατί στις βολές κάτι του έλεγε .
14:53
Miltos: Ο Πρίντεζης έπαιξε σχεδόν 14 λεπτά, περισσότερα ίσως και απ' ό,τι έπρεπε με δεδομένο ότι είχε να παίξει 40 λεπτά.
14:53

Πολύ καλοί φίλοι, αλλά θα φάνε τα μουστάκια τους σε αυτή την σειρά.

14:53
Κώστα, θα συμφωνήσω ότι δεν μας εκφράζει η λογική της ηλεκτροπληξίας. Είναι στοιχεία ξένα στη φιλοσοφία του ελληνικού μπάσκετ, που έχει ως σήμα κατατεθέν τον υψηλό βαθμό τακτικής σκέψης και τη δύναμη. Όταν όμως παίζεις με ανώτερο αντίπαλο, που υπερτερεί σε ποιότητα και λύσεις, χρειάζεται και η πονηριά. Κι ας μας κακοφαίνεται κάποιες στιγμές. 
14:54
Μανώλης : Καλησπέρα σας, ποιος Έλληνας πιστεύτε θα αντικαθιστούσε καλύτερα τον Διαμαντίδη, τηρουμένων των αναλογιών πάντα
14:54
Ορέστης : Καλησπέρα παιδιά, πως βλέπετε το Αρμάνι - Μακάμπι; Νομίζω ότι η Μακάμπι έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω πείρας και Σόφο. Μπορούν οιΛαβάλ και Σάμιουελς να τον κοντράρουν χωρίς να τους φορτώσει φάουλ;;
14:55

Ορέστη μου, Λαβάλ και Σάμουελς έχουν το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ταχύτητας. Ωραίο, πολύ ωραίο ματς απ.

14:55
Κώστας 7 Καισαριανή: Ολοι μαζί χάνουν, όλοι μαζί κερδίζουν σε μια ομάδα. Δεν γίνεται στις ήττες να φταίνε μόνο οι παίκτες ή μόνο ο προπονητής. Εχει κάνει λάθη ο Μπαρτζώκας, αλλά δεν έκριναν οι επιλογές του την εξέλιξη του ματς. Πάντως ο Ντάνστον στο 4 δεν βοήθησε ως αρχική επιλογή.
14:55
Κώστας 7 : Κύριε συριγο με όλο το σεβασμό αλλά πέρσυ χωρίς τον ματζαρη έπαιζε συνέχεια με το κατσιβελη κ στο τελικό τον δικαίωσε μαζί με τον Λο κ Περπέρογλου κ τα τρίποντα του αντιτς άλλαξαν τον ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο του τελικού έκανε πολλά λάθη ο coach χθες κ το έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι ότι στην επιθετική άμυνα εάν Δ σφύρανέ φάουλ έχει πρόβλημα ο ολυμπιακός
14:55
Μανώλη, αν υπάρχει ένας που διαθέτει μερικά απ' τα στοιχεία του Διαμαντίδη, αυτός είναι ο Καλάθης. Όμως με τις φετινές εμφανίσεις στο ΝΒΑ νομίζω ότι δεν θα τον ξαναδούμε ποτέ σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη. 
14:55
akis7 : Χθές φάνηκε ότι ήταν παίχτης κλειδί ο Simons.Πιστεύετε ότι θα βασιστεί σε αυτό ο προπονητής και στα επόμενα ματς???
14:56
Βασίλης Σπανούλης : Μάγκες, καλά τα πήγα χτες αλλά δε με βοήθησαν οι υπόλοιποι. Τον Ρούντι τον περιμένω στο ΣΕΦ να τον κεράσω γρανίτα. Η ερώτησή μου είναι η εξής όμως. Γιατί χάνουμε τόσες βολές?
14:56
kill bill : Πρεπει να παιξει αυριο πολυ ωρα ο πριντεζης και οταν κουραστει να βαλει στην θεση 4 τον danston αλλα οχι τον petway!!! χθες ητανε τραγικος ειδηκα στην αμυνα !!
14:56
Renoir : Γιώργο, Εάν θεωρητικά παίρναγε μια Ελληνική ομάδα στο final4, ποιά θα είχε τις περισσότερες πιθανότητες με βάση τους αγώνες και τη δυναμικότητα των αντιπάλων;
14:56
akis7 : Ο Σίμονς μάλλον έκανε υπέρβαση στο χθεσινό ματς δεν νομίζω ότι θα παίξει το ίδιο καλά στη συνέχεια. Θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα ματς, αλλά να μην υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις.
14:57

Το...σταύρωμα του Παναθηναϊκού είναι πιο εύκολο θεωρητικά(Μιλάνο-Μακάμπι). Στην θεωρία βεβαίως βεβαίως διότι το Μιλάνο μέχρι τώρα είναι τρομερά σοβαρό.

14:57
nikg7 : kalispera sas...egw auto pou exw na pw einai oti o olympiakos an thelei na perasei tha prepei na paixe tn amuna ths zwis tou kai na apofygei ta polla lathh....exthes eidame oti itan arketa kalos ston tomea tou skorarismatos alla imastan tragikoi stin amuna...an kataferoume kai vgaloume ektos paixnidiou ton Rudy kai ton Mirotic tote exoume elpides na kanoume to break....dn xerw an sumfwneite se auto..
14:58
Κώστα 7, δεν έχεις άδικο. Σκέψου όμως ότι τώρα δεν υπάρχει ο Λο, δηλαδή ο δεύτερος σημαντικότερος της περσινής πορείας μετά τον Σπανούλη. Επιπλέον, είπα και νωρίτερα και το επισήμανε και ο Σπύρος νωρίτερα ότι ο Μπαρτζώκας λογικά θα κάνει αλλαγές όσον αφορά τα πρόσωπα. Θεωρώ απίθανο να ξεκινήσει ξανά με Σερμαντίνι, Ντάνστον. 
14:58
Οι χαμένες βολές από τον Σίμονς και τον Ντάνστον εξηγούνται, όχι και του Σπανούλη είναι θέμα. Συγκέντρωση χρειάζεται και καλύτερη ψυχολογία, το σχεδόν 50% δεν δικαιολογείται. 
14:59

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνει.

14:59
tolias77 : ποιος προπονητης ταιριαζει καλυτερα στον ολυμπιακο που θελει να εχει χαμηλο μπατζετ και αν ειναι δυνατον να παει καθε χρονο φαιναλ φορ και να παιρνει πρωταθλημα; δε δεχομαι απαντησεις ιβκοβιτς και ομπραντοβιτς ;)
14:59
Μιχαλης : Αρα συμφωνεις Σπυρο πως απο εδω και περα δεν ειναι το θεμα αν ο ολυμπιακος εχει τις λυσεις για να τους κυνηγησει και να τους κουρασει αλλα αν οι παικτες εχουν τα ποδια για να τους ακολουθησουν..Προσωπικα θεωρω πως εξαρχης αυτο ηταν το προβλημα και σε ενα βαθμο νομιζω το εδειξε αυτο το "κακο" παιχνιδι του μαντζαρη ο οποιος κατα την αποψη μου απλα αδυνατουσε να ακολουθησει τον ρυθμο τους..το ιδιο προφανως και σε μεγαλυτερο βαθμο ισχυει και με τον σλουκα, γι αυτο και θεωρω οτι σε αυτη τη σειρα η απουσια του λο ειναι πιο σημαντικη απο ποτε αφου ηταν ο ιδανικος παικτης για να ακολουθησει τον ρυθμο τους σε αμυνα και επιθεση..
14:59
nikos : ο σιμονς με 0/5 βολες?
14:59
Σωτηρης : Ο σπανουλης δεν εχει παιξει ουτε φετος ουτε περσι καλα στα παιχνιδια με τον παναθηναικο αυτο λενε πως συμβαινει επειδη εχει πολλους παιχτες πανω του, ισχυει;
14:59
Μιχαλης: Μακάρι να σουτάρουν τρίποντα την Πέμπτη ο Μεϊρί και ο Ρέγιες. Θα νικήσει ο Ολυμπιακός.
15:00

Σωτήρη σε μεγάλο βαθμό, ναι. Πιστεύω ότι στο ΟΑΚΑ μπαίνει  και το γινάτι να κερδίσει  τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Ο εγωϊσμός όπως έχουν όλοι οι μεγάλοι παίκτες.

15:00
giwrgos : καλησπερα σας o ο λοτσεσκι μπορει να καλυψει το κενο του παπανικολαου που προσφερε σε αμυνα και επιθεση.τι πιστευετε?
15:00
antonis : πια η γνωμη σας για τον aaron jackson της cska
15:00

Δείχνει φέτος ότι δεν μπορεί να παίξει μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα, δηλαδή στο γρήγορο μπάσκετ. Πολύ σοβαρό γκαρντ, έχει την αδυναμία στο σουτ, αλλά μοιάζει να βρίσκεται σε σπουδαία φόρμα.

15:01
Μιχαλης : επισης ρε παιδια ενταξει εχω παρατηρησει τον ρεγιες και εχω δει οτι που και που δοκιμαζει 3ποντα με ικανοποιιτικα αποτελεσματα..αλλα σουταρει και ο μειρι 3ποντα?? δηαλδη εκει που βαζει και αυτος τριποντο στη ληξη της επιθεσης ειναι να παρεις την ομαδα και να σηκωθεις να φυγεις (αφου βλεπεις οτι πλεον βγαινουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους αλλους..)
15:01
@tolias77 Με αυτά που έχουμε δει, ο... Μπαρτζώκας. Το πέτυχε πέρσι και κέρδισε το δικαίωμα να ξαναπροσπαθήσει. Μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες προπονητές υψηλής κλάσης (Κατσικάρης, Ζούρος πχ.) που μπορούν να σηκώσουν ένα τέτοιο φορτίο. Απ' τους ξένους, θα σημειώσω ένα όνομα: Μπάνκι.
15:01
giwrgos : Οχι, δεν μπορεί να καλύψει το κενό του Παπ ο Λοτζέσκι, ο Παπ είναι καλύτερος παίκτης, γι αυτό και η Μπάρτσα ξόδεψε τόσα λεφτά για να τον αποκτήσει. Αλλά δεν καθορίζει ένας παίκτης μια ομάδα, είναι πολλά περισσότερα.
15:01

Μιχάλη μου, είναι πλήρης η Ρεάλ και αυτό αποτυπώνεται ακόμα στο τρίποντο των ψηλών.

15:01
λαμπρος : ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ... ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.... ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ! ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 100.... ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΜΥΝΕΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ 3-2, 3-1!
15:02
γιωργος : ο σλοτερ γιατι επαιξε τοσο λιγο χθες?
15:02
πετρος : ο ραιτ θα ταιριαζε στο παιχνιδι του ολυμπιακου ?
15:02

Όχι γιατί του λείπει το αξιόπιστο σουτ.

15:02
Κώστας 7 καίσαρανή : Κύριε Σπύρο συγνωμη αλλά έχω άλλη άποψη χθες έκανε κάποια λάθη που έβγαζαν μάτι Δ γίνεται να παίζουμε γύρω γύρω όλη κ ψάχνουμε το Σπανούλη να σουτάρει αυτόν το τζάμπουκα Που έκαναν με τους κύριους φλοπινγκχθες Δ μπορούνε να το βγάλουν στο ματς?
15:03
λαμπρος : Ο Ολυμπιακός πήρε δύο Ευρωλίγκες γιατί έπαιζε και άμυνα και επίθεση. Πέρυσι κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με άμυνα και τη Ρεάλ με επίθεση. Το πρόβλημα στο πρώτο ματς ήταν η επίθεση και όχι η άμυνα, κυρίως τα εύκολα λάθη,
15:03
TPPP : Δημοσιογράφοι-γατάκια... Θα δείτε σήμερα τον κινέζο να παίζει 30' και θα τρίβετε τα μάτια σας!
15:04

Μα μας τα έχει βγάλει...ήδη τα μάτια. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε για άλλο λόγο και ορθά έπραξε σε αυτό το σκεπτικό από την στιγμή που δεν επηρέασε την ομάδα.

15:04
Κώστας 7 Καίσαρ : Δεν είδα λάθη που έβγαζαν μάτι, ίσως κάποιες επιλογές που δεν βγήκαν. Το φλόπινγκ θέλει τεχνική, δεν είναι για αποβολή.
15:04
Μιχαλης : και επειδη βλεπω πολλοι αι περιμενουν ξαφνικα απο τον σιμμονς να βγει μπροστα η να κανει κατι παρπανω..ας μην τρελαινομαστε! ο ανθρωπος ακομα και χθες που εκανε το καλυτερο του ματς, ηταν καλος ακριβως στα στοιχεια που τον χαρακτηριζουν δηλαδη αθλητικοτητα (κανενα μπλοκ, ριμπαουντ) οσο το ματς πηγαινε πανω-κατω αστματητα..οταν ομως επρπεε να ωαλει το μυαλο του (εστω και λιγο να δουλεψει) εκανε ΜΟΝΟ λαθη (αουτ πασα μετα απο επιθετικο, βηματα επειδη αποφασισε να τελειωσει φαση μονος του στην βασικη γραμμη, κλεισμενος απο δυο, χαζα φαουλ κτλ)..οσο για το 0/5 βολες? απλα αυτη (ενταξει ηταν λιγο υπερβολικο ακομα και γι αυτον το νουμερο) ειναι η μπασκετικη του ποιοτητα..
15:05
Αλεξης` : κατα ποσο βοηθαει το γεγονος οτι χτυπησε ο ντρειπερ τη σειρα.και ρωταω μιας και οσο παιζε υπαρχει μια ανασα οταν επιτιθεται η ρεαλ¨?\
15:05

Και μία πολύ καλή άμυνα κυρίως. Μπορεί να επηρεάσει, όντως η απουσία του Ντρέιπερ διότι θα υποχρεωθούν να παίξουν ...άμυνα οι άλλοι.

15:05
HFC13 : Γεια σας,επειδη φετος δεν εχω δει την τσσκ να αγωνιζεται,μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το αδυναμο σημειο της και αν μπορει ο Παναθηναικος να χτυπησει εκει?
15:05
λαμπρος : ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΥΡΟ! ΟΤΙ ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΛΕΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ . ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ , ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ 30-40 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ!
15:06
Μιχαλης : Ο Σίμονς έκανε περισσότερα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν πρέπει να υπάρχουν τρομερές απαιτήσεις. Αν είναι στους κορυφαίους ο Σίμονς την Πέμπτη, σημαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Αλλοι πρέπει να βγουν μπροστά, κυρίως ο Σλούκας, ο Περπέρογλου, παίκτες ικανοί στην επίθεση να πάρουν ένα ματς.
15:06
Γιώργο, η Ρεάλ δεν χρειάστηκε να μπει σε λογική "θα κερδίσω μονάχα με κολασμένη άμυνα". Αυτό συνέβη πέρσι στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, όταν έπρεπε να σταματήσει τον Τόμιτς. Την δουλειά αυτή την έκανε λοιπόν ο Σλότερ. Επιπλέον, ο Μπουρούσης διαφοροποιεί τα πράγματα στην γραμμή ψηλών της Ρέαλ διότι είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Μπέγκιτς. Αν η Ρεάλ χρειαστεί ωστόσο έναν εξολοθρευτή στη γραμμή ψηλών, να είσαι σίγουρος ότι θα εμφανιστεί ο Σλότερ. 
15:06
kostas : το οτι ο ρουντι ηταν ποθος του ζοτς ειναι 1000% απο το μυαλο σας... μιλαμε για ενα παικτη με πολυ χαμηλο μπασκετικο αι κιου που δεν υπακουει σε τακτικες ειναι πολυ αταθης και εχει πολλες αδυναμιες...δεν υπαρχει περιπτωση να τον ηθελε ο ζοτς
15:07
Βαγγέλης : Πιστευω οτι ο ολυμπιακος στην αμυνα δεν ηταν κακος γενικα...αλλα τα πολλα λαθη στην επιθεση οδηγησαν στην ρεαλ σε πολλα καλαθια..πρεπει να εβαλαν 20 ποντους τουλαχιστον μονο απο τα λαθη της επιθεσης!!..ποια ειναι η δικη σας αποψη?
15:07
Βαγγέλης : Συμφωνώ απόλυτα
15:09
@HFC13 Τεράστια κορμιά, έλεγχος του ρυθμού που περιορίζεται αυστηρά στις 63-67 κατοχές, προστασία του ζωγραφιστού και ελεγχόμενες καταστάσεις αιφνιδιασμού όταν η άμυνα ανοίξει τον δρόμο. Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η ΤΣΣΚΑ. Κλασική ομάδα Μεσίνα. 
15:09

Κώστα μου ο Ζοτς είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη να διαχειριστεί σωστά έναν παίκτη που μοιάζει εκτός ελέγχου. Ο Ρούντι είναι τρομερά ποιοτικός παίκτης και μπορούσε να προσφέρει πολλά δίπλα στον Διαμαντίδη. Θυμήσου μόνο πόσους παίκτες που θεωρητικά ήταν...αντί-Ζοτς, τους έβαλε να παίξουν και πήρε το 100%(Σάρας, Σπανούλης κλπ).

15:09
nikg7 : re paidia thelw na m exigisete mono gt o mpartzwkas dn xrisimopoiei toso polu ton PAPAPETROU...opote mpainei mesa to palikarei voithaei para polu....gt dn ton xrisimopoiei???mporei na m dwsei kapoios mia exighsh????
15:10
Κώστας''' : ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΤ ΕΤΣΙ Η ΡΕΑΛ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΕΡΣΙ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΘΕΣ
15:10
kostas : ρε παιδια ο ματζαρης τι προσο υψηλου επιπεδου εχει?? αφου στην αμυνα που ειναι καλος οι γρηγοροι τον περνανα για πλακα κ οι ψηλοι τον ποσταρουν,,, το σουτ που και καλα εχει δεν το βαζει οταν πρεπει η δεν το παιρνει καν...
15:10
KD PAO : η ρεαλ εδειξε μια ταχυτητα πανω σε σχεση με περσι..δειχνει να υπερισχυει σε ολες τις γραμμες και σε ολα τα επιπεδα.και δεν εκανε και κανενα φοβερο ματς για τα δεδομενα της,αλλα οταν κανεις μεσα στη μαδριτη 15 λαθη εκ των οποιων τα 11 κλεψιματα δεν εχεις να ελπιζεις σε πολλα..ο ρουντι σκοτωσε τον ολυμπιακο και αυτα τα περι προκλησεων μου φαινονται αστεια..ξερουμε το παιχνιδι του.προκλητικη ηταν η ολη αντιδραση του πετγουει στο τελος,αλλα ισως βγαλουν εγωισμο απο ολο αυτο το σκηνικο..να δουμε αν ειναι αρκετο.οσο για μας αν εχουμε κανονικο μητσο εχουμε καλες πιθανοτητες..χρειαζεται και τυχη,καθως η τσσκα ειναι πρωτη στα τριποντα(σχεδον 50).
15:10
andres : Και βεβαια ηταν διακαης ποθος του Ζοτς . το ειχε δηλωσει αλλωστε οτι το 2009 τον ηθελε αλλα τελικα ηρθε ο Σαρας
15:10
Αλεξης` : ο στρατος γτ νομιζετε οτι δε τραβηξε χθες!για τον ματ το ξερουμε οτι δεν αγοραστηκε για αντροπες αλλα ο περπε?
15:11

Μα και ο Περπέρογλου, δεν είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί. Δεν είναι καν Παπανικολάου. Βοηθάει τρομερά σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού, όχι όταν έχει να κάνει με αθλητική ομάδα.

15:11
Κώστας''' : ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΤ ΕΤΣΙ Η ΡΕΑΛ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΕΡΣΙ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΘΕΣ
15:12
Κώστας 7 Καισαριανή : Σεβαστή η γνώμη σας αλλά το σερμαντινι το ξέχασε στο πάγκο ο κολινς ποτέ Δ μπήκε γιατί Δ το πιστεύει Δ είμαι προπονητής την γνώμη μου λέω με αυτά Που βλέπω περίμενα περισσότερα χθες από πολλούς αλλά δυστυχώς μάλλον φέτος πάμε για λίγα πράγματα όσο για το φλοπινγκ που προανέφερα χθες σε κάθε επαφή σε παίχτη τις Ρεάλ έκαναν λες κ τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα δείτε το ρεγες κ το ρουντη κ αλλους
15:12
manthos : καλησπερα! πιστευεεισ οτι ο σπανουλης κλεβει πολυ απο την δοξα τον αλλον guard του ολυμπιακου?το ειδαμε περσυ στον τελικο τησ ευρωλιγκα?και φετος με τον παο!δεν ειναι λιγο κριμα?
15:12
kostas : Δηλαδή δεν γίνεται ένας παίκτης να κάνει ένα κακό παιχνίδι, να τον βγάλουμε άχρηστο. Ηρεμία παιδιά, μια ήττα έκανε ο Ολυμπιακός, η σειρά είναι ανοιχτή.  Και ακόμα και αν ξαναχάσει ο Ολυμπιακός και αποκλειστεί, δεν θα είναι άχρηστοι οι παίκτες του. Απλά υπάρχουν και καλύτεροι. Δηλαδή ο Ρούντι, ο Σέρχι, ο Γιουλ, ο Ναβάρο, ο Διαμαντίδης ήταν άχρηστοι πέρυσι επειδή δεν πήραν την Ευρωλίγκα;
15:12
@nikg7: Πόσο παραπάνω να παίξει ο Παπαπέτρου; Στην ηλικία του ο Παπανικολάου έπαιζε μονάχα όταν το παιχνίδι είχε κριθεί. Παιδιά, θέλουν λεπτούς χειρισμούς αυτά τα πράγματα. Δεν είναι όλοι Μποντιρόγκα να έχουν το ταλέντο, την προσωπικότητα αλλά και την σκληράδα ενός σούπερ σταρ απ' τα 18 τους.
15:12

Οι άλλοι γκαρντ οφείλουν την βελτίωσή τους, τις επιτυχίες τους στο παιχνίδι που έχει κτιστεί γύρω από τον Σπανούλη. Λογικό είναι.

15:13
χρησταρας : καλησπερα παιδια..ο κατσιβελης γιατι ηταν εκτος 12αδας με ποια λογικη εγινε αυτο αφου ο κολλινς ειναι στην ουσια εκτος ομαδος.αν θυμαμαι καλα περυσι στον τελικο πηγε παρα πολυ καλα!!!!!
15:13
tolias77 : αυτο που πρεπει να κανει ο ολυμπιακος αυριο ειναι να παιξει σκληρη αμυνα. σωμα με σωμα και να το κανει 40 λεπτα με 12 παικτες. μονο ετσι μπορει να ελπιζει να ειναι κοντα στο σκορ
15:13
kostas : στο χθεσινο ματς ο οσφπ επαιξε σε σχεση με περσι χωρις τον ασο του(λο)το 5αρι του(χαινζ) με το πρινταζη κ το περπε να ειναι απο τα πιτς...πως ακριβως φανταζοσασταν οτι θα κερδιζε τη ρεαλ ??σπανουλη 80 ποντους κ ετσι?? ΥΓ ο σαρας ειχε τεραστιο μπασκετικο αικοιυ καμια σχεση με τον τρελορουντι και ο σπανουλης ηρθε μικρος και βελτιωθηκε
15:13
κωστας : Στις ισπανικές ομάδες αν κόψεις τον ρυθμό τις μπλοκάρεις.Αυτό γίνεται ελέγχοντας τα ριμπάουντ και μειώνοντας τα λάθη στην επίθεση που τους δίνει το δικαίωμα να τρέξουν .νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί και ο Κατσίβελης . τι λέτε;
15:13
Αλεξης` : παντως τασο μια χαρα τον θυμαμαι να παιζει μεγαλο ρολο σε παλια ματς του παο χωρις να θελω να ω οτι δε τραβαει γενικα ετσι!απλα με λιγα λογια μονς ηγετης ειναι ο σπανουλης ή κανω λαθος?
15:14

Κρίσιμα τα καλάθια του στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ το 2009, και με τον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι ο ηγέτης που θα τραβήξει μία ομάδα. Είναι μία πολύ καλή λύση από τον πάγκο για να δώσει επίθεση και καθαρό μυαλό.

15:14
HFC13 : Οποτε ο Παναθηναικος πρεπει να χτυπησει με σουτ τριων ποντων και αν ειναι η βραδια μας εχουμε πολλες πιθανοτηες να παρουμε το 2πλο
15:14
χρηστάρας: Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στο μπάσκετ. Στις ήττες, κορυφαίοι είναι αυτοί που δεν παίζουν. Με αυτή τη λογική, ο Κατσίβελης αν έπαιζε θα έκανε τη διαφορά. Ποιος ξέρει, ίσως. Ομως νομίζω ότι στη Μαδρίτη χρειάζεται περισσότερο ο Κόλινς. Οχι να είναι 12αδα, αλλά να παίξει κιόλας. Εστω λίγο, να μαρκάρει τον Ρούντι
15:15
Μιχαλης : για μενα εκτος απο το κυριοτερο λαθος, δηλαδη την προσεγγυση του αγωνα (δεν γινεται να θες να κανεις διπλο απεναντι σε μια πιο πληρη ομαδα παιζοντας 100% στον ρυθμο της), εγιναν και αλλα "μικροτερα" λαθη χθες..πρωτον και βασκικοτερο, ξεκινας με τον ντανστον στο 4 απεναντι στο καλυτερο 1ον1 4αρι της ευρωπης και απεναντι στην πιο αποτελεσματικη ομαδα της ευρωπης στο κλεψιμο..αποτελεσμσ? 25-10 μετα απο συνεχομενα λαθη (απολυτως φυσιολογικο αφου οι αποστασεις μας ηταν για κλαμματα) και με τον καλυτερο σου ψηλο να εχει 2 φαουλ απο το 5ο λεπτο.. επισης, ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ο κολινς δεν μπορει, αλλα ειδικα οπως παει το ματς, με τον περπε να αδυνατει να μαρκαρει τον ρουντι (λογικο) και τον ματ αφαντο, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βαλεις τον κολλινς (οχι στο 1-2 αλλα στο 3) να τον "δειρει"..τελος, μεγαλο λαθος που δεν επεμεινες σε ποστ απ παιχνιδι, κυριως με τον περπε (ο ρουντι προσπαθησε να παιξει σκληρη αμυνα-αρνηση αλλα ηταν συνεχως στα ορια του φαουλ τα οποια θα επαιρνες αργα η γρηγορα) αλλα και με τον ντανστον ο οποιος ακομα στο λο ποστ πιστευω πως μπορει να φθηρει τους ψηλους της ρεαλ (τους "εχει")
15:15
ΒΑΓΓΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : γιατί νομίζω οτι αύριο θα είναι απαραίτητος ο κατσίβελης.αν θυμηθούμε τον τελικό είχε παίξει φανταστική άμυνα
15:15
andres : Πιστευεις οτι με Αργυρη θα ειχαμε ελπιδες περισσοτερες με ΤΣΣΚ λογω ποιο σκληρης αμυντικης λειτουργίας
15:15
Κώστα, επί της αρχής είναι σωστό αυτό που λες για τους Ισπανούς. Εξαίρεση τα τελευταία χρόνια αποτελεί η (το ίδιο αποτελεσματική γρήγορα ή αργά) Μπαρτσελόνα. Ριμπάουντ και λάθη είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά δεν είναι μονάχα αυτοί. Για Κατσίβελη νομίζω ότι τοποθετηθήκαμε πριν. 
15:16
Μιχαλης : Διαφωνω οτι ο Ολυμπιακος πηρε τα δυο συνεχομενα κογω αμυνας και επιθεσης!!Τα πηρε λογω του οτι καποιοι δεν ηθελαν τον Παναθηναικο στο Final Four!!!!!
15:16
PANTELIS : ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΦΛΟΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?
15:16
ΒΑΓΓΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Εχουμε πει για Κατσίβελη, όλη τη σεζόν πάντως ελάχιστα έχει βοηθήσει. Κάτι θα ξέρει ο Μπαρτζώκας που δεν τον επέλεξε, αν πιστεύει ότι έκανε λάθος, θα τον ρίξει στη μάχη.
15:17

Εννοείται ότι πρέπει να τιμωρούνται τα φλόπινγκ όλων των ομάδων. Είναι τεράστια πληγή η διαιτησία στην Ευρώπη, όχι βεβαίως μόνο σε βάρος των ομάδων μας.

15:18
kostas : συμφωνειται οτι αν μια ομαδα εκ των τσσκα ρεαλ μπαρτσα και αρμανι δεν θα θα λειψει απο κανενα στο γαιναλ 4 αυτη ειναι η τσσκα?
15:18
Κώστας''' : Πιστεύω ότι καμοία προσθήκη δν εχει καλύψει το κενο του law π βοήθησε παρα πολυ περσι στα κρισιμα παιχνιδια κ οταν ο αρχηγοσ δν μπορουσε
15:18
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Θεωρώ οτι πρέπει να παίξει γιατι μόνο αυτός έχει το σωματότυπο να παίξει τα γκαρντ της ρεαλ.ο κολλινς είναι πιο αργός κ απο μένα
15:18
nikg7 : Giwrgo m sumfwnw apoluta me auto p les alla fetos o olumpiakos einai para polu atyxos gt eixe pollous travmatismous(spanoulis,perpe,printezis,law)..oloi itan vasikotatoi...autin th stigmi dn mporei na paravlepsei olo to ypoloipo roster p exei..giauto ton exei tn papapetrou.....irthe i wra na tn xrisimopoihsei....dn mporei na kanei alliws...kai fusika dn einai san ton bondiroga...alla o olumpiakos dn exei tose luseis auti tn stigmi....an eixame twra to law ta pragmata tha itan polu diaforetika..
15:18
@andres. Δεν έχει νόημα μια τέτοια συζήτηση τέτοια ώρα. Με το "αν", δεν κερδίζεις πρόκριση. Ο Αργύρης έβαλε τις βάσεις σε αυτόν τον Παναθηναϊκό και ο Φράγκι συνεχίζει πατώντας στις ίδιες αρχές.  
15:19
Κώστας''΅: Δεν είναι εύκολο να βρίσκεις κάθε χρόνο Λο, πολύ δε περισσότερο εν μέσω της σεζόν. Εδώ η Φενέρ με δεκαπλάσιο μπάτζετ απέτυχε να βρει γκαρντ.
15:20

Εννοείται ότι δεν καλύφθηκε. Το κακό είναι ότι δεν αποκτήθηκε παίκτης που να βοηθήσει.

15:21
Αλεξης` : ολοι λεμε εδω και μερες για τον κολλινς πανω στο ρουντυ.δλδ ολοι εμεις το βλεπουμε κ ο κοουτς δε το ξερει οτι θελει σκληρη αμυνα πανω τ ή απλα τον κραταει για αυριο σαν κρυφο χαρτι!
15:21
ΝΙΚΟ ??????? : Γειά σας παιδιά..Πιστεύω ότι ο ρυθμός από τα συνεχόμενα μάτς στν ΑCΒ,ώθησε τη ΡΕΑΛ όταν ο ΟΣΦΠ ισοφάρισε,και αυτό είναι το θετικό από ένα δυνατό εγχώριο πρωτάθλημα,τη στιγμή που οι 2 αιώνιοι,παίζουν κάθε ΣΒ/ΚΟ,στο 60-70% και ρίχνουν και 20 πόντους διαφορά.. Το αρνητικό είναι η κούραση,αλλά τώρα που κρίνεται το F4,αυτό το ενδεχόμενο πνευματικά αλλά και σωματικά,δεν υφίσταται..Περιμένω μπρέικ αύριο,καθώς η ΡΕΑΛ έπαιξε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ την περιμέναμε,και ΟΛΟΙ οι παίχτες της στάθηκαν από το 80% και άνω,εκτός του αγχωμένου και νευρικού Ροντρίγκεθ,τη στιγμή που από τους κόκκινους,μόνο οι Πρίντεζης,Σπανούλης,Σίμμονς στάθηκαν σχετικά καλά..
15:21
Βαγγέλης : Πιστευω οτι ο ολυμπιακος στην αμυνα δεν ηταν κακος γενικα...αλλα τα πολλα λαθη στην επιθεση οδηγησαν στην ρεαλ σε πολλα καλαθια..πρεπει να εβαλαν 20 ποντους τουλαχιστον μονο απο τα λαθη της επιθεσης!!..ποια ειναι η δικη σας αποψη?
15:21
Γιαννης : ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΓΟ:ο μπραμος θα αποτελεσει τον παραγοντα Χ?
15:22
kostas : ρε παιδια απαντηστε μου κατι που το εχω απορια...λενε οτι η ρεαλ χθες ηταν ασταματητη...αλλα εγω οτυς εβλεπα να κανουν πολλες αστοχες επιθεσεις...απλως τις καναν γρηγορα και ετσι καναν παρα πολλες συνολικα...μου θυμισε εντονα παιχνιδι ΝΒΑ ... ποιος πιστευεται οτι ειναι ο ιδανικος τροπος ωστε να αντιμετωπιστει αυτος ο αφελης και αναρχος τροπος παιχνιδιου ωστε να φανουν οι αδυναμιες του???
15:22
Βαγγέλης : Είπα και πριν ότι έχεις δίκιο, συμφωνώ.
15:22
Πράγματι Νίκο δεν υπάρχουν οι ίδιες λύσεις με πέρσι. Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά, όμως το να φορτώσεις ένα 19χρονο με ευθύνες που δεν του αναλογούν, κρύβει κινδύνους. Θυμάσαι τις βολές που έχασε στο ΣΕΦ; Ο Μπαρτζώκας τον τράβηξε στον πάγκο για να μην τον "κάψει". 
15:23

Άναρχος όχι, αφελής ίσως αλλά έτσι δούλεψαν και το υπηρετούν. Έχουν αδυναμίες και με σκληρό μπάσκετ ίσως να έχουν πρόβλημα.

15:23
Panagiotis : Σπυρο μονο ο Κουκας και ο Ψυλλεας θα έσωζαν τον ΟΣΦΠ!!:-)
15:23
Σιγα μην βαλω ονομα : Θα ηθελα να μαθω σας παρακαλω αν εχει απουσιες σημερα η Τσεσεκα
15:23
Αλεξης` : μιας και ειπατε για διατησια ξερετε πως δουλευει το συστημα επιλογης ρεφ!γτ δλδ ενας λετονος χθες που απο μπασκετ δεν εχουν να δειουν πτ να παιουν τετοια ματς! και ναι οκ υπηρχε κ ο γιουγκεμπραντ φινλανδος που επαιζε μαγαλα ματς αλλα με τι κριτηρια χωρες μη μπασκετικες να εχουν ρεφ σε μεγαλα ματς!
15:23
Panagiotis : Παικταράδες και οι δύο
15:24
phil : kalispera, poious paixtes tou olympiakou tha alazate me tin mexri tora eikona tous ti fetini season?
15:24
γιωργος : για εμενα χρειαζοταν να γινει η μεταγραφη του μπομπι μπραουν.δηλαδη τι δεν ταιριαζει με τον σπανουλη?στο μιλανο πως ταριαζουν χακετ,τζερελς.λανκφορντ.ολοι πεφτουν στον σπανουλη αν εχεις τον μπομπι μπραουν γινεσαι λιγοτερο προβλεψιμος.εσεις τι λετε?
15:25

Άλλος παίκτης ναι, ο Μπράουν όχι διότι θα...τράκαρε με τον Σπανούλη.

15:25
chris13 : Σπύρο, Τάσο και Γιώργο μπράβο γιατί κάθεστε πολύ ώρα υπομονετικά και απαντάτε στις ερωτήσεις μας. Σε ελάχιστα live chat γίνεται αυτό και πάλι μπράβο ρε μάγκες
15:25
seirios : πιστευετε οτι ο φραγκι πρεπει να αφησει σημερα πιο ελευθερος τους παικτες στην επιθεση(με την εννοια ατομικες ενεργειες σουτ εκτος συστηματος)για να αντιμετωπισει μια καπως βαρια ομαδα;
15:25

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλός θα είναι ο Διαμαντίδης. Αν δεν είναι,τότε θα πρέπει να πάει όπως στο ΣΕΦ.

15:25
chris13 : Ευχαριστούμε πολύ, κάνουμε όμως κάτι που μας αρέσει, δεν είναι δύσκολο.
15:26
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΔΝΕΥ : Αν ο ολυμπιακος παρει ποντους απο το low post απο πριντεζη περπερογλου και κ κερδίσει κ κατι απο κολλινς ή κατσιβελη αν παιξει τοτε εχει πολλές πιθανοτητες για νικη.επισης αν παει στο λοου ποστ θα αποφυγει λογικα κ τα πολλα λαθη
15:27
Νίκος _ : Στο φετινό ολυμπιακό λείπει πολύ η ενέργεια του Χάινς στην άμυνα όταν έμπαινε από το πάγκο δυστυχώς κανένας Δ το έχει φέτος
15:28
Περί διαιτησίας. Ο Γιούγκεμπραντ ήταν μεγάλος διαιτητής, παρότι Σκανδιναβός. Έχει βάση η λογική "δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι διαιτητές πρώτης γραμμής από μπασκετικά "υπανάπτυκτες" χώρες", όμως δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν η διαιτησία ήταν πραγματικά επαγγελματική και υπήρχε ενιαία κατεύθυνση όσον αφορά την εκπαίδευσή τους, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. 
15:28

Τα πρώτα παιχνίδια των σειρών είναι πολύ σημαντικά διότι το άγχος βρίσκεται όλο στους γηπεδούχους. Αυτό δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, να δούμε αν θα το κάνει ο Παναθηναϊκός.  Καλό μεσημέρι και καλή ανάσταση σε όλους.

15:28
Παιδιά, ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή, ελπίζουμε να καλύψαμε τα περισσότερα απ' τα ερωτήματά σας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
15:29
χρησταρας : Οχι, δεν θα κερδίσει. Αλλά αύριο θα έχει άλλη εικόνα και μπορεί να κάνει το μπρέικ. Στις λεπτομέρειες, στο σουτ, θα κριθεί, το παιχνίδι.
15:29
Κωστας αιγαλεω : Τάσο η φετινή ρεαλ έχει κάτι από φοίνιξ σανς τρέχουν πολύ πιστεύεις ότι πρέπει η άμυνα μας να ξεκινα λίγο ποιο ψηλά στα 3/4 του γηπέδου ώστε να κόψουμε ρυθμό;
15:29

Ναι Κώστα μου αλλά η Ρεάλ έχει κανονικούς ψηλούς όχι τις...αδερφές Μόρις.

15:30
Panagiotis : Καλο απογευμα Σπυρο,καλή συνέχεια!!! πιστευω παντως πως ο ΠΑΟ σημερα με ευστοχα περιφεριακά σουτ μπορει να κάνει το brake, το tempo που επιλέγει η ΤΣΣΚΑ του ταιριάζει οπότε η καλή άμυνα τα γρήγορα τεσσέρια του ΠΑΟ και η ευστοχία θα κρίνουν το παιχνίδι!!! Οσο για τα δικά μας βγάλαμε τα ματια μας και νομίζω καπου εδώ τελειώσαμε!
15:30
nikg7 : nai giwrgo m fusika to thumamai...apla auti tin stigmi o olumpiakos einai misos kata tn tapeinh m apopsi.....prepei na vrei to kleidi gia na spsei thn real.....pistevw oti mporei....dn einai san persi alla o kormos kai i filosofia me ta teleutaia 2 xronia einai i idia....tn exoume dei sta duskola...apla prepei na stirixtei se olo tou sxedon to roster....dn enow na kapsei tn papapetrou,alla na tn xrisimopoisei ligo perissotero...exthes o simons pros to telos ekane tosa lathi se amuna kai epithesi,exane voles kai o coach ton eixe akoma mes....dn katalava omws to giati....simasia exei o mpartzwkas na xrisimopoihse kapoious paixtes ligo perissotero....kai ena MEGALO LATHOS P ekane o olumpiakos fetos itan p dn pire antikatastati tou law(antaxio tou enow)....

News 24/7

24MEDIA NETWORK