Η συζήτηση με τον Γιώργο Συρίγο

Ο Γιώργος Συρίγος συνομίλησε για περισσότερο από δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τις αναμετρήσεις των "αιωνίων" κόντρα σε Ρεάλ Μ. και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη, τον Μπουρούση και τον Ρούντι Φερνάντεθ. Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 65-59 (video). Ολυμπιακός-Ρεάλ 78-76 (video).

Η συζήτηση με τον Γιώργο Συρίγο
syrigos1.jpg
12:57
Παιδιά καλημέρα! Ξεκινάμε με 2-3 βασικές επισημάνσεις και για τους δύο.
- Διαφορετικής φυσιογνωμίας παιχνίδια τα χθεσινά, όμως ο παρανομαστής ήταν κοινός. Και δύο νίκησαν γιατί πρώτα απ' όλα ήταν έτοιμοι πνευματικά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να οδηγήσουν την Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ στα άκρα. Όταν λέγεσαι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν γίνεται να πέσεις χωρίς μάχη. Υπό αυτή την έννοια πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι για την μαχητικότητα και την δύναμη του μυαλού και των δύο.
- Προσοχή, δεν έγιναν ξαφνικά καλύτεροι απ' τους Ισπανούς και τους Ρώσους. Ούτε μπορούμε να συζητάμε για ένα "σίγουρο" 2-2, που θα στείλει τις σειρές στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι. Οι δύο αντίπαλοί τους είναι ποιοτικότεροι και με πιο βαθύ ρόστερ. Δεν ψάχνουμε άλλοθι για ενδεχόμενο αποκλεισμό, όμως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός παίζουν πλέον πολύ κοντά στο φετινό τους ταβάνι.   

12:57
ΟΣΦΠ : Καθαρά αντικειμενικά δώσε πιθανότητες σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ να περασουν στο Final 4.. Υ.Γ. Ο Κολλινς μπορεί να είναι άμπαλος αλλά σε 2 ματς εδειξε στο Ρουντι τι τον περιμενει αν συνεχισει τα θεατρα.
12:58
55-45, για Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ. Δεν είναι μικρό το ποσοστό. Είπαμε και στην εισαγωγή περί ποιότητας. Όσο για τον Ρούντι, πες μου έναν που δεν το χάρηκε!!
12:58
tasos : χρονια πολλα!!!να σε ρωτησω γτ δν εχουμε δει καθολου τ σχημα με τον γκιστ στο 3 για να παρκαρει τον ουιμσ???
12:59
Τάσο, δύσκολα θα κάνει κάτι τέτοιο ο Αλβέρτης. Δεν θα βγαίνει μετά το rotation στους ψηλούς. Ο Μάικ δεν μπορεί να δώσει πάνω από ένα 5λεπτο. 
12:59
Κωστας7 : Γιωργο τι πρεπει να προσεξουν και οι δυο ομαδες για να γινει η απολυτη ανατροπη ;;;
13:00
Κώστα7, το πρώτο είναι να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και μαχητικοί. Όταν αντιλήφθηκαν πλήρως ότι πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, έγινε το 2-1. Αυτή είναι η βάση. Επαναλαμβάνω, δεν έγιναν ξαφνικά καλύτεροι, ούτε καν ίσοι με τους αντιπάλους τους σε ποιότητα και λύσεις. 
13:01
Νίκος Δημητρακόπουλος : Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ κακή χωρίς τον Τεόντοσιτς.Ακόμα και αυτός ο φετινός Παναθηναικος μπορεί να τα καταφέρει απέναντι της?
13:03
Βεβαίως και μπορεί Νίκο! Η ΤΣΣΚΑ πράγματι είναι κακή και χωρίς τον Τεόντοσιτς. Το ίδιο θα ήταν και με αυτόν. Το αναλύσαμε την περασμένη εβδομάδα. Ο Μεσίνα θεωρεί νεοτερισμό το σχήμα με Ουίμς στο 2, Χριάπα στο 3 και με δύο σέντερ μαζί στο παρκέ, όμως στο μπάσκετ της ταχύτητας δεν γίνεται να επιβληθείς με το μέγεθος. Ότι πιο δυσκοίλιο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε τοπ επίπεδο. 
13:03
Drazen : Τι ποσοστά πρόκρισης δίνεις στις ελληνικές ομάδες?
13:04
Drazen, είπαμε 55-45. Καθόλου άσχημα...
13:04
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : Καληπέρα και χρόνια πολλά, Πως βλέπεις τους αγώνες της Τετάρτης?
13:05
Αποστόλη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν άλλο δρόμο απ' αυτόν που χάραξαν στο 3ο παιχνίδι. Άμυνα, μαχητικότητα, πείσμα.
13:05
Nick 7 : Συμφωνεις οτι η Ρεαλ εχτες επαιξε γηινο και οχι εξωγηινο μπασκετ ; Με φυσιολογικη ευστοχια στα 3ποντα απο πλευρας τους και ενας Ολυμπιακος με καλη αμυνα και επιθεση την κοντραρε στα ισια και απειληθηκε μονο στο τελος . Πως βλεπεις το αυριανο παιχνιδι;
13:06
Γήινη την έκανε να δείχνει ο Ολυμπιακός Νικ. Θυμήσου ότι ακόμα και έτσι έβαλε 5-6 σουτ που... δεν μπαίνουν, απόδειξη του ταλέντου της. Κάθε φορά όμως που πήγαινε να βρει ρυθμό, ο Ολυμπιακός την έπιανε απ' το λαιμό. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός με την ΤΣΣΚΑ.
13:07
Christos G : Γιώργο βλέπω πάντα την εκπομπή σας Super Euroleague, κάνεις καταπληκτική δουλειά πραγματικά, αλλά αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση - tribute στον μεγάλο Φίλιππα Συρίγο, πες ανοιχτά κ με θάρρος την σκέψη σου, πχ εχθές όταν λες πως περίμενες μια νίκη Ελληνικής ομάδος στο game 3, πες πως είναι ο Ολυμπιακός! Κ τί έγινε..?
13:09
Χρήστο, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Όταν έλεγα ότι περίμενα έναν, είχα το εξής στο μυαλό μου: Είναι δύσκολο και οι δύο την ίδια στιγμή να κάνουν υπέρβαση. Ειλικρινά λοιπόν δεν έδινα περισσότερες πιθανότητες σε κάποιον. Ήταν μια σκέψη με βάση τις πιθανότητες. Ευτυχώς με διέψευσαν!
13:09
Christos G : Ο "μυρωδιάς" Μπαρτζώκας κ οι παίκτες παρακολούθησαν Super Euroleague και Γιατζόγλου.... κ "έβαλαν μυαλό" !!!
13:12
Χρήστο, αντιλαμβάνομαι ότι κάνεις χιούμορ. Κανένας "μυρωδιάς" Μπαρτζώκας δεν είδε την εκπομπή και έβαλε μυαλό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέδειξε θαυμαστή ευελιξία μετά το 1ο παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο μέχρι τώρα, έχει αλλάξει όλη του την βασική κατεύθυνση. Είχε ξεκινήσει με Ντάνστον στο 4 και Σερμαντίνι στο 5 και πλέον ο Γεωργιανός δεν είναι στο rotation, ενώ ο Αμερικανός χθες έπαιξε μονάχα στο 5. Άλλαξε τα μαρκαρίσματα της περιφέρειας. Έβγαλε τον Μάντζαρη απ' τον Ρούντι και τον έβαλε ξανά πάνω στη μπάλα, στέλνοντας τον Λοτζέσκι πάνω στον Ρούντι. Δεν είναι απλό να κάνεις τέτοιες διαφοροποιήσεις. Αντιστοίχως, ο Αλβέρτης δεν φοβήθηκε να δώσει χθες την μπαγκέτα στον Ράιτ. Σημαντικές αποφάσεις, που θέλουν θάρρος και προσωπικότητα για να της πάρεις... 
13:13
Christos G : Οι παίκτες της CSKA είναι πολύ σίγουροι πως θα τελειώσουν την σειρά στο επόμενο παιχνίδι, και το πιστεύουν αυτό βλέπωντας τον ΠΑΟ τόσο άστοχο, Στην ρακέτα πιστεύουν πως δεν θα ξανααφήσουν να συμβεί αυτο που συνέβει, ο μόνος τρόπος να σαστίσουν είναι ο ΠΑΟ να βάλει 10 με 15 3ποντα που λεει κ ο Καρύδας, κ νομίζω πώς είναι πια η ώρα να τα βάλει... επιτέλους...
13:15
Δεν υπάρχει αυτό Χρήστο. Τι σημαίνει ήρθε η ώρα να τα βάλουν. Αν ήταν έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν θα κέρδιζε ποτέ παίρνοντας 13 επ. ριμπάουντ. Σημασία δεν έχουν οι ασκήσεις επί χάρτου, αλλά τα αντανακλαστικά και η πνευματική δύναμη. Λέγαμε ότι ο ΠΑΟ θέλει οπωσδήποτε τα μακρινά σουτ, όμως τα έβαλε μονάχα στην αρχή. Το ματς το πήρε με άλλα στοιχεία. Όσο για την ΤΣΣΚΑ, δεν είμαι σίγουρος για το τι μπορεί να επιβάλει και τι όχι. Είναι ομάδα με επιεικώς αμφιλεγόμενη δομή και κατά συνέπεια η δυνατότητά της να κάνει προσαρμογές είναι περιορισμένη. 
13:16
Renoir : Γιώργο, Πο'ά από τις 2 Ελληνικές ομάδες έχει θεωρητικά περισσότερες πιθανότητες να κάνει το 2-2 στη σειρά των αγώνων;
13:17
Renoir, δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Θεωρώ ωστόσο ότι η ΤΣΣΚΑ έχει περισσότερα μειονεκτήματα απ' την Ρεάλ. Αυτό δεν μειώνει όμως την ικανότητα του Ολυμπιακού να βάλει προβλήματα στη Ρεάλ. 
13:17
pantelis : pws to blepeis..8a kanoun k oi 2 omades to 2/2 gia na steiloun thn seira se 5 paixnidi..K ama ginei poios blepeis na ta katafernei!
13:19
Παντελή, μπορούν και οι δύο. Οι διαφορές είναι στα... κλάσματα. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν τις βάσεις, τις αρχές και την πνευματική ωριμότητα να ανταποκριθούν. Ας πάμε στο 5ο παιχνίδι και... μια χαρά όλα! Ότι κι αν γίνει. 
13:19
kwstas : ti pithanothtes dineis pleon Giwrgo?
13:19
55-45 για τους αντιπάλους μας Κώστα. Δεν είναι λίγο..
13:19
takis : kalhmera k xronia polla..se poion dineis pithanothtes prokriseis an uparxoun???k sta play off vlepw enan polu kako mpramo..dn kserw ti mporei na ftaiei..
13:21
Τάκη πράγματι ο Μπράμος δεν είναι αυτός που περιμέναμε, με δεδομένο μάλιστα ότι έχει την αθλητική ικανότητα να ματσάρει τα... τέρατα της ΤΣΣΚΑ. Όμως παίζει και στο 2 και στο 3 και αυτό τον μπερδεύει σε έναν βαθμό. Ο Μάικ δεν είναι το σούπερ ταλέντο. Είναι ένα σκληρό παιχνίδι που λειτουργεί μέσα απ' την ομάδα. Περιμένω απ' αυτόν ένα μεγάλο παιχνίδι.
13:21
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Η ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ?
13:24
Γιώργο, δεν ήταν τρακ. Ήταν η πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός. Ο Ντάνστον του κάρφωσε την μπάλα στα μούτρα στην πρώτη φάση και στην επίθεση δεν τον άφησαν να πλησιάσει πιο κοντά απ' τα 4 μέτρα. Μοιραία ο Λάσο πήγε με τους δύο "ξυλοκόπους", Ρέγες και Σλότερ, παρκάροντας και τον Μίροτιτς στον πάγκο. Αυτοί παραλίγο να πάρουν το ματς, σε συνδυασμό με τον οίστρο του Σέρχιο. Ήταν παιχνίδι για σούπερ σκληρούς και το κέρδισε ο Ολυμπιακός με το σπαθί του...
13:24
Δημήτρης : Θεωρείς τον Ντάνστον καλό παίχτη? Χτες έπαιξε πολύ καλά , και πιστεύω ότι αυτό ήτανε ένα απο τα μυστικά της νίκης...
13:26
Δημήτρη, ο Ντάνστον δεν έχει την ορμή και την ικανότητα του Χάινς στην άμυνα στα πόδια, όμως είναι πιο ολοκληρωμένος μπασκετμπολίστας. Και έχει ήδη αποδείξει ότι είναι το ίδιο παλικάρι με τον προκάτοχό του. Επιπλέον, πέρα απ' τους πόντους και τα ριμπάουντ, ρίξτε μια ματιά στις ασίστ του (4). Κανονικός μπασκετμπολίστας.  
13:26
Odysseas : Νομιζω χθες δοθικε η απαντηση στο θεμα Γουιμς...και λεγεται Λασμε...ο Παναθηναικος αλλαξε ολα τα σκριν που επαιρνε με αποτελεσμα να βλεπει τοιχο...συμφωνειις??
13:28
Οδυσσέα, το είπα και νωρίτερα. Τόσο ο Μπαρτζώκας όσο και ο Αλβέρτης δεν φοβήθηκαν να αλλάξουν ριζικά το αρχικό τους πλάνο και δικαιώθηκαν. Ο Λάσμε έκανε εξαιρετική δουλειά, όμως δεν ήταν ο μόνος. Θυμάσαι ξανά τέτοιον Λουκά;
13:28
νικολας7 : καλημερα Γιωργο!!μηπως ξερεις τι παιζει με περπερογλου και αν θα τον εχει αυριο ο μπαρτζωκας στη διαθεση του..?ειναι σημαντικος στο ροτεισον πιστευω...
13:29
Ο Περπέρογλου είναι σημαντικός γιατί μόνο αυτός και Πρίντεζης μπορούν να δώσουν σταθερή δημιουργία από το χαμηλό ποστ. Ακόμα δεν έχουμε ρεπορτάζ για ενδεχόμενη επιστροφή του. 
13:30
Σπύρος : Γιώργο καλησπέρα, αν πάμε σε πέμπτα παιχνίδια, ποιος από τους δύο πιστεύεις, είναι πιο κοντά στο break και στην πρόκριση στο F4?
13:30
giwrgos : kalispera sunonomate kai xronia polla..tha ithela ti gnwmi sou sxetika me to ti pisteueis pws mporoun na kataferoun oi ellinikes omades k poia exei perissoteres pithanotites prokrisis..
13:32
Σπύρο, Γιώργο, θεωρώ ότι και οι δύο μπορούν να οδηγήσουν τις σειρές τους σε 5ο παιχνίδι. Αυτό φάνηκε απ' την συγκέντρωση και την σκληράδα που επέδειξαν χθες. Το τέταρτο παιχνίδι ωστόσο θα είναι πιο δύσκολο γιατί τόσο η Ρεάλ όσο και η ΤΣΣΚΑ θα είναι πιο υποψιασμένες. Καμία απ' τις δύο δεν θέλει να φορτωθεί το άγχος του 5ου αγώνα. 
13:32
Τάκης : Υπάρχει περίπτωση να παίξει ποιοτικό μπάσκετ ο Παναθηναικός ?? Γιατί εγώ δεν το βλέπω. Σαν να μην υπάρχει πλάνο επίθεσης. Σε κάθε αγώνα αναρωτιέμαι αν θα ξεπεράσει τους 60 πόντους.
13:34
Τάκη, άσε στην άκρη το ποιοτικό μπάσκετ. Αυτά δεν είναι της παρούσης. Αν ο Παναθηναϊκός επιχειρούσε να παίξει την ΤΣΣΚΑ με στόχο να αποδώσει δελεαστικό μπάσκετ, θα είχε ήδη αποκλειστεί 3-0. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός, μια μηχανή εξολόθρευσης, και έτσι θα πορευτεί μέχρι το τέλος. Αν προσπαθούσε χθες να κερδίσει κάνοντας... τέχνη, αποκλείεται να οδηγούσε τους Ρώσους σε 0/7 επιθέσεις στο φινάλε.  
13:34
ΓΙΩΡΓΟΣ : καλησπερα κ χρονια πολλα...αν πανε τα ματς στο 2-2 πιστευεις οτι εστω μια ομαδα θα περασει?!
13:35
Στο 5ο Γιώργο δεν χωρούν προγνωστικά. Είναι ιδιαίτερα παιχνίδι αυτά. Ας φτάσουμε εκεί και βλέπουμε. 
13:36
Konstantinos : Την Τετάρτη το βράδθ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ακολουθήσει την ίδια συνταγή (τάισμα του Ντάνστον και πόντους από το ζωγραφιστό) ή θα τον περιμένει στη γωνία ο Λάσο και θα τον μπλοκάρει? Τί προτείνεις?
13:38
Οι προπονητές λένε... read and react. Όταν είσαι η λιγότερο ποιοτική ομάδα απ' τις δύο στο ζευγάρι, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να προσαρμόζεσαι. Αυτό έκανε ο Μπαρτζώκας και σε συνδυασμό με την φλόγα των παικτών του, πήρε το παιχνίδι. Αν λοιπόν η άμυνα της Ρεάλ αφήσει τα τρίποντα και κλείσει μέσα, πρέπει να τα βάλεις απ' έξω. Δεν υπάρχουν κανόνες λοιπόν.
13:38
Περικλής : Ο Ολυμπιακός χθες έπαιξε μυαλωμένα και γι' αυτό και κέρδισε. Θα κερδίσει ξανά την Ρεάλ και θα περάσει, αν κάνει το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια. Όταν βλέπω το παιχνίδι της Ρεαλ θυμάμαι τον Φίλιππα και πόσο δίκιο είχε που ωρυόταν πέρυσι για το ότι αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ εγκεφαλικό παίκτη για να της αλλάξει το παιχνίδι -πλην του Σέρχιο. Αν ο Ολυμπιακός είχε το Λω, εγώ θα έβαζα και στοίχημα για το ποιος θα πάει Φ4.
13:40
Και ο Σέρχιο Περικλή, είναι κάτι τελείως διαφορετικό από Παπαλουκά και Διαμαντίδη στα ντουζένια τους. Η Ρεάλ είχε 10 φορές χθες μισμάτς χαμηλά και ο Σέρχιο πήγε ο ίδιος 1 εναντίον 1. Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ με τους δικούς μας. Μεγάλος παίκτης ο Σέρχιο, όμως όσο ταλέντο κι αν έχει, παίζει με το ένστικτο. Οι δικοί μας χαρισματικοί δημιουργοί, με το διάβασμα. 
13:41
baggelis : ο τεοντοσιτς θα παιξει στα επομενα παιχνιδια? ραιτ και μαυροκεφαλιδης τα κλειδια του παο μεχρι τωρα,αν μπορεις πες 2 λογια για ματσιουλις.πιστευεις οτι τον εχουν εγκλωβισει ή δεν μπορει να προσφερει για αλλους λογους?
13:43
Βαγγέλη, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη να επιστρέψει από τραυματισμό σε σειρά προημιτελικών και να βρει αμέσως ρυθμό. Υπό μία έννοια λοιπόν, ενδεχόμενη επιστροφή του Μίλος ίσως μπερδέψει την ΤΣΣΚΑ. Όσο για τον Μασιούλις, νομίζω ότι ήταν καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τα φάουλ που έκανε δείχνουν πάθος και αυταπάρνηση. 
13:43
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΣΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΤΣΕΣΚΑ??ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ.
13:45
Βαγγέλη το είπα και πριν για τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το επίπεδο είναι πρώτα απ΄ όλα τι σου δίνει η άμυνα. Καλό είναι να βρει ο Παναθηναϊκός σταθερό σκορ απ' την περιφέρεια, όμως αυτό δεν εγγυάται κάτι. Χθες κέρδισε χωρίς σουτ, αύριο μπορεί να χάσει έχοντας 8/18 τρίποντα. 
13:45
Γιάννης Θ. : Με δεδομένο ότι σε αυτό το αμυντικό πλάνο με τις συνεχείς αλλαγές, ο Σερμαντίνι δεν μπορεί σαφως να ακολουθήσει, πόσο πιθανόν σου φαίνεται να αντεπεξέλθει στον ίδιο ρυθμό κι αυριο ο Ντάνστον;
13:47
Γιάννη, μην τον φοβάσαι τον Ντάνστον. Είναι όπως ο Χάινς το 2012 και το 2013. Αποφασισμένος να αποδείξει ότι όσο μπόι του λείπει, τόσο μεγάλη καρδιά έχει. Το παιδί αυτό έχει μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του και δείχνει ότι διαθέτει το πνευματικό υπόβαθρο να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. 
13:47
mike13 : Μήπως θα έπρεπε ο Αλβέρτης όταν δεν παίζει ο Κριαπα στο 3 να δοκιμάσει μία πεντάδα με Διαμαντίδη στο 3,Ράιτ στο 1 και Κάρι στο 2?
13:49
Mike13, είναι μια λογική σκέψη. Όμως ο Παναθηναϊκός θα χάσει πολύ σε μέγεθος με Ράιτ και Κάρι μαζί. Επιπλέον, βλέπεις τι γίνεται με τον Κάρι. Όταν είναι μέσα, η ΤΣΣΚΑ σημαδεύει συνέχεια τα αργά του πόδια. 
13:49
Κωστής : Ντανστον ή Χαινς
13:53
Κωστή, για μένα Ντάνστον. Είναι κι αυτός ημίψηλος σέντερ της νέας μόδας, όμως είναι πραγματικός μπασκετμπολίστας. Δεν θέλω να μειώσω τον Χάινς, τεράστιος παίκτης και τεράστια καρδιά. Ούτως ή άλλως αυτός έχει ήδη αποδείξει ποιον είναι. Όμως ο συμπατριώτης του μπορεί να προσφέρει σε περισσότερους τομείς.  
13:53
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ?
13:54
Γιώργο, πράγματι. Όταν χάνεις Λο και δεν τον αντικαθιστάς, είσαι σίγουρα πιο κάτω. Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις και Παπανικολάου. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει σε σκληράδα και άμυνα, όμως τον είδες χθες: έχει τις βάσεις για να ξεπερνάει τον εαυτό του. Θα χρειαστεί πάντως να το επαναλάβει δύο φορές για να περάσει φ.φ. Όπως και ο Παναθηναϊκός. 
13:55
Κώστας : Ο Περπέρογλου θα προλάβει το επόμενο ματς? Θεωρείς πως θα είναι χρήσιμος ή είναι καλύτερα να μην παίξει λόγω του ότι είναι ανέτοιμος? στην Ισπανία ήταν τραγικός και χτες νικήσαμε χωρίς αυτόν. Βέβαια, ο Πρίντεζης ήρθε επίσης από τραυματισμό και στην Ισπανία ήταν αρκετά καλός. Τι θεωρείς για τον Περπέρογλου?
13:55
Κώστα, ο Στράτος είναι υπεραπαραίτητος, όμως ουδείς ξέρει ακόμα τι θα γίνει.
13:56
Είπαμε, ωραία είναι πλακίτσα με τον Ρούντι, όμως μην πάμε στο άλλο άκρο. Η ποιότητά του είναι απαράμιλλη και αυτό δεν μπορεί να "σβήσει" απ' την εγωπάθεια και τον ναρκισσισμό του. 
13:57
δημητρης : γιατι ο μεσινα χρησιμοποιει ως βασικο πλειμεικερ τον τζακσον που ειναι ακινδυνος και οχι τον παργκο?
14:00
Γιατί ο Πάργκο Δημήτρη δεν κάνει όλα αυτά τα "μικρά" πράγματα που απαιτεί ο Μεσίνα. Ο Πάργκο ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν μια ομάδα που παίζει ελεύθερο μπάσκετ όπως η Μακάμπι, όμως είναι το εντελώς αντίθετο με αυτό που ζητάει ένας προπονητής όπως ο Μεσίνα. Κανείς στην Ευρώπη δεν απαιτεί τέτοια προσήλωση στο (συντηρητικό) πλάνο του όσο ο Ιταλός, ο οπότε ο Πάργκο, που θέλει μονίμως να αυτοσχεδιάζει, δεν βρίσκει ζωτικό χώρο.
14:00
nodas : Δεν θα μπορουσε να δωσει και ο Παππας καποια λεπτα ξεκουρασης σγον Μητσο?Θα ειχε εναν ακομα παοχτη που θα μπορουσε να κανει μια διεισδηση!
14:03
Και ποιον θα μαρκάρει Noda; Εδώ ο Παναθηναϊκός πασχίζει να κρατήσει στο rotation τον Κάρι, που έχει επίσης αργά πόδια. Φαντάζεσαι να έπρεπε να κρύψει στην άμυνα και Κάρι και Παππά; Μεγάλο το ρίσκο. Ούτως ή άλλως, σε αυτό το σημείο που φτάσαμε, με το βάρος της ευθύνης να είναι τόσο μεγάλο, οι προπονητές επιλέγουν να πάνε με τα σίγουρα. Αν βάλεις τον Παππά και δεν τα καταφέρει, κινδυνεύεις μάλιστα να τον χάσεις. 
14:03
Θοδωρής : Γιώργο καλό μεσημέρι. Πιστεύεις ότι η Ρεάλ έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση; Το ρωτάω αυτό γιατί πιστεύω οτι αν πάμε σε 3 παιχνίδι την Παρασκευή και από αυτά που έχουμε δει στη σειρά αυτή (βλέπε δεύτερο παιχνίδι στη Μαδρίτη) νομίζω έχει ένα πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός. Αφήνω στην άκρη το ψυχολογικό που έδειξε ότι σε δύκολες καταστάσεις και αν τους βάλεις σε σκέψεις αγχώνονται. Καλή επιτυχία και στον Παναθηναικό την Τεταρτη...και να μην ξεχνιόμαστε...σαν Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια έχουμε 9 ευρολίγκες...μία εμείς μία όλοι οι υπόλοιποι και πάλι από την αρχή. Καλή συνέχεια
14:05
Θοδωρή, όχι δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Το αντίθετο μάλιστα. Είδες όμως πως δείχνουν τα πράγματα όταν ο αντίπαλος σε πιέζει ασταμάτητα και ασφυκτικά; Αυτό συνέβη χθες. Αυτό που λες για τις 9 κούπες σε 18 χρόνια είναι όλη η ουσία!
14:05
Panos : Εχεισ την εντύπωση ότι είναι κατα κάποιο τρόπο τέλος εποχής σε σχέση με την δυναμική που είχαν οι συλλόγοι μας τα προηγούμενα χρόνια; Προσωπικά ακόμα και αν περάσουν θα ήταν περισότερο ένα θαύμα καθώς παίρνουμε μετριους εώς σχετικά καλούς παίκτες και με την οικονομική κατάσταση είναι πιο πιθανό οι καλοί νεαροί παίκτες να φεύγουν για μεγάλα πρωταθλήματα ευρώπης ή ΝΒΑ. Δεν νομιζω οτι είναι τυχαίο ότι και το scouting των ομάδων μας δεν βρίσκει ταλέντα όπως αντετοκούμπο και άλλους
14:09
Μεγάλη συζήτηση Πάνο, με την σκέψη σου να είναι σωστή. Είναι πράγματι δύσκολο να τραβάς κάθε χρόνο λαχεία και έτσι να κάνεις την διαφορά, σε συνδυασμό βεβαίως με τις ισχυρές σου βάσεις. Απ' τη στιγμή που τα μπάτζετ των ομάδων μας έχουν μειωθεί δραστικά, οφείλουν και οι δύο να φτάσουν στο μάξιμουμ επίπεδο όσον αφορά την ανίχνευση παικτών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη/ΗΠΑ. 
14:09
Μάνθος_Κατσούλης : Γιώργο, είναι δυνατόν να προβαίνει σε δηλώσεις ο Κριάπα περί διαιτησίας (σχετικά φρέσκο το άρθρο, σήμερα το μεσημέρι δημοσιεύτηκε). Αγνοεί το τι σφυρίγματα έχει πάρει η ΤΣΣΚΑ ;;
14:11
Μάνθο, ο καθένας παίζει το παιχνίδι όπως μπορεί. Δεν μου προκάλεσαν έκπληξη οι δηλώσεις Χριάπα. Ούτε κι αυτές του Δ. Γιαννακόπουλου. Εδώ που φτάσαμε, αν μπορέσεις να πάρεις έστω 1% παραπάνω με τα τρικ των εντυπώσεων, θα το κάνεις. Δεν συμφωνώ, όμως ξαναλέω, είναι μέρος του παιχνιδιού.
14:11
Δημήτρης : Μόνο εμένα εκνευρίζει αυτή η ευστοχία της Ρεαλ στα "σκοτωμένα" σουτ ?
14:13
Σκοτωμένα για όλες τις υπόλοιπες ομάδες, Δημήτρη. Όχι όμως για την Ρεάλ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τέτοια σουτ βάζει σταθερά απ' το πρώτο παιχνίδι, σε σημείο που χθες ο Ολυμπιακός έμαθε για τα καλά να ζει με αυτά, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο.  
14:13
Αχιλλέας : Ο Σπανούλης αρχίζει και μεγαλώνει. Βλέπεις τον Σλούκα να παίρνει την θέση του ηγέτη μελλοντικά;
14:14
Αχιλλέα, ο Βασίλης είναι 32 και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Μόνος του ο Σλούκας δεν πιστεύω ότι μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος. Εξ ημισείας και εκ περιτροπής μαζί με τον Μάντζαρη, εννοείται ότι μπορεί! 
14:15
στεφ : Γιατι μιλαμε για ταβανι απο την στιγμη που και η ρεαλ και η τσσκ μπορει να παρουν τιτλο? γιατι να μην ειμαστε εμεις το ταβανι τησ τσσκ που τοσα χρονια δεν εχει παρει κουπα εξετιας παο η οσφπ και με τα ιδια μεγαλα ροστερ? 4 νικες και γραφεισ το 7 η το 3 συνεχομενο μικρο κινιτρο ειναι αυτο για να ξεπερασουν το ταβανι που θελετε να λετε και να μιωνετε τις ελπιδες και κυριως την ιστορια.
14:17
Στεφ, νομίζω ότι βλέπεις τα πράγματα συναισθηματικά και όχι ρεαλιστικά. Δεν έχει σημασία από πότε έχει να πάρει μια ομάδα κούπα, αλλά πως εμφανίζεται αυτή τη στιγμή. Χθες υπό ένα πρίσμα, η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ και της Ρεάλ επιβεβαιώθηκε απόλυτα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι στη σειρά και παρόλα αυτά κέρδισαν στις λεπτομέρειες. 
14:17
Βασιλης : Η Μπαρτσελονα τι πιθανοτητες πιστευεις οτι εχει για το τροπαιο απο τι στιγμη που σκουπισε 3-0 τη γαλατα;
14:18
Προσωπικά, αν κάποιος μπορούσε να εγγυηθεί ότι ο Ναβάρο δεν θα είχε πρόβλημα με το πόδι του για τον επόμενο βήμα, θα έλεγα ότι η Μπάρτσα είναι το πρώτο φαβορί. Όμως κάθε μέρα είναι και μια νέα περιπέτεια για τον ταλαιπωρημένο αρχηγό των Καταλανών. 
14:19
Στάθης : Καλημέρα Γιώργο. Νομίζω ότι η Ρεάλ στα 3 πρώτα παιχνίδια έχει να επιδείξει μεγάλη "κωλοφαρδια" στα σουτ. Δεν γίνεται να συνεχιστέι αυτό και στα επόμενα δύο. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να κάνουμε το 2-2 και γυρίσουμε Μαρδίτη η μπάλα θα βαραίνει ΤΟΝΟΥΣ και θα περάσουμε γιατί αυτή η ομάδα πάει τρένο όλη την σεζόν και στα δύσκολα θα φανεί ότι και πέρσι... Η γνώμη σου?
14:20
Στάθη, σωστό αυτό που λες για την πίεση του 5ου παιχνιδιού, όμως το είπα και πριν. Τα σουτ της Ρεάλ δεν είναι μόνο τύχη. Είναι και ικανότητα. Γι' αυτό και δεν έχουν μπει 1-2, αλλά 5-6 σε κάθε παιχνίδι. 
14:20
Nikos : Χρόνια Πολλά! Πόσα κιλά ...καρύδια χρειάζεται κάποιος στον Παναθηναϊκό να βρεθεί να πει στο Διαμαντίδη "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ότι προσέφερες στην ομάδα, θα αποσύρουμε στην οροφή του ΟΑΚΑ τη φανέλα με το 13, δίπλα σε αυτήν με το 4, αλλά κάπου εδώ τελειώνει η συνεργασία μας..."?
14:25
Νίκο, δεν συμφωνώ. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι τόσο κυνικό, θα επιδείξει ασέβεια απέναντι στην ιστορία του. Δες τι γίνεται στη Βοστόνη. έδιωξαν τους "ξεζουμισμένους" Πιρς και Γκαρνέτ και παρ' όλα αυτά ολόκληρη η πόλη βράζει εναντίον του Ντάνι Έιντζ, θεωρώντας ότι δεν σεβάστηκε τίποτα. Θεωρώ το ζήτημα του σεβασμού σημαντικότερο απ' τα όποια ενδεχόμενα οφέλη αποκομίσει ο Παναθηναϊκός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα από μία τέτοια ακραία κίνηση. Ο Διαμαντίδης δεν γίνεται να καρατομηθεί. Μπορεί απλώς να περάσει σιγά-σιγά σε δεύτερο πλάνο, με τους κατάλληλους παίκτες γύρω του.
14:26
xristos : Άν είχες 50.000 ευρώ θα τα πόνταρες σε συμμετοχή του Ολυμπιακού στο φαιναλ φορ???????
14:27
Χρήστο και ένα ευρώ να είχα, δεν θα ποντάριζα. Δεν παίζω ΠΟΤΕ στοίχημα...
14:27
Adreas 7 : Ε συγνώμη αλλά λές Γιώργο ότι και με Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ πάλι κακία θα ήταν..Από τη στιγμή που ήταν ο πρώτος τους σκόρερ στο ΤΟΠ 16 δεν μπορείς να το λες και με βεβαιότητα αυτό.
14:29
Ανδρέα, δεν έχουν σημασία οι πόντοι. Άλλωστε και στην Κωνσταντινούπολη πρώτος σκόρερ ήταν, τα είχε βάλει όλα στο πρώτο ημίχρονο. Και τελικά αποδείχτηκε ο... καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Γενικότερα, παιδιά μην μπαίνετε στη λογική "αν υπήρχε αυτός θα ήταν καλύτερα, χωρίς αυτόν θα ήταν χειρότερα". Το άθροισμα του ταλέντου δεν κάνει την συνολική ισχύ μιας ομάδας. Αν ήταν έτσι, δεν θα είχε κερδίσει ποτέ ο Ολυμπιακός το '12 και ο Παναθηναϊκός το '02. 
14:34
ΝΤΙΝΟΣ : ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΟΤΙ Ο PRELDZTIS ΤΗΣ(ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ)ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ?
14:35
Ντίνο, το παιδί αυτό έχει όλο το ταλέντο του Θεού. Πνευματικά, όμως δείχνει εύθραυστος. Ξεκίνησε τρομερά φέτος και Ζοτς και είπαμε "επιτέλους, θα δείξει αυτό που πραγματικά είναι" και στο τέλος... λιποθύμησε. 
14:35
ΒΑΣΙΛΗΣ : το σχολιο σου για τον αποντο χθες μπουρουση;
14:36
Βασίλη, τον "κατάπιε" η ορμή και το νεύρο του Ολυμπιακού. 
14:36
kiriakos : Για περπέρογλου τι λένε;θα παίξει;εγώ πιστεύω ότι στη παρούσα στιγμη πιο πολυ θα μπερδέψει το ροτέισον στο 3 παρά θα βοηθησει.φάνηκε κ στην μαδρίτη.
14:37
Κυριάκο, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Το είπα νωρίτερα και για τον Τεόντοσιτς. Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, παίζουν όσοι είναι έτοιμοι. 
14:37
Xristos : Καλημέρα, μεγάλη εμφάνιση για τους αιώνιους χτες, έπαιξαν μυαλωμένα. Πιστεύεις ΓΙώργο,οτι παρόλο που παίζαμε Ελλάδα, οι δυο αντιπαλοι πήραν κάποια σφυρίγματα...??
14:38
Χρήστο, δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η διαιτησία. Τουλάχιστον όχι σε βαθμό να "αφαιρέσει" κάτι απ' τις ομάδες μας. 
14:39
kaka 22 : γιώργο αν και οσφπ θεωρω οτι ο παο εχει περισσότερες ελπιδες γιατι πολυ απλα η τσσκα δεν βλεπετε...εσυ τι λες για αυτο
14:40
kaka22, πράγματι η ΤΣΣΚΑ δεν βλέπεται, όμως σε έναν βαθμό είναι ο Παναθηναϊκός που την κάνει να φαίνεται έτσι. Σε σύγκριση πάντως με την Ρεάλ, έχει περισσότερα τρωτά σημεία. 
14:40
vangelis 7 : giwrgo nomizw, oti peran tis amuna s k tis maxitikotitas tou osfp,kleidi itan i energopoiisi tou pick n roll pou eixame kairo na doume sto paixnidi twn prwta8litwn eurwpis alla k to inside game.poia i gnwmi sou?
14:43
Βαγγέλη, ο Ολυμπιακός άλλαξε τα πάντα στο πικ εντ ρολ. Το σημείο αφετηρίας (κυρίως πλέον στα πλάγια), την γεωμετρία και κατ' επέκταση τις γωνίες πάσας του. Όλα αυτά δείχνουν τα εξής: Ευελιξία και καθαρό μυαλό απ' την πλευρά του Μπαρτζώκα και ικανότητα αφομοίωσης από την πλευρά των παικτών. Ακόμα και το παιχνίδι χαμηλά, κυρίως με τον Ντάνστον, απέκτησε έξτρα διαστάσεις λόγω τα παραπάνω αλλαγών. Κοινώς, ο Ολυμπιακός το έψαξε το πράγμα και έκανε καταλυτικές αλλαγές και προσαρμογές. 
14:43
Spyros : Μπορεί να ξαναπαίξει ο ΠΑΟ την ίδια άμυνα και αυριο αλλα νε βελτιωθεί στην επίθεση; Ευχαριστώ και χρονια πολλα
14:46
Σπύρο, η άμυνα είναι κυρίως θέμα διάθεσης, συγκέντρωσης και επιμονής. Όποιος πραγματικά θέλει, κατά κανόνα καταφέρνει να παίξει σωστά στα μετόπισθεν. Ο Παναθηναϊκός είχε χθες αυτά τα στοιχεία στο μάξιμουμ. Και όταν χρειάστηκε να κάνει την υπέρβαση, βρήκε και τα επιθετικά ριμπάουντ, ακόμα και με τον Ράιτ. Refuse to loose, που είπαμε και χθες στη Σούπερ Γιουρολίγκ στη Nova. Ισχύει βεβαίως και για τον Ολυμπιακό αυτό...
14:46
panos 7 : egw proswpika pistevw oti real kai csska dn einai omades pou mporeis na tis perseis se 5ada agwnwn...ena match sto F4 isws...poia einai h apopsh sou??
14:48
Πάνο, είναι σαφές ότι όταν είσαι το αουτσάιντερ, έχεις περισσότερες ελπίδες να "κλέψεις" ένα παιχνίδι. Σε σειρά αγώνων, υπάρχει περιθώριο να διορθωθούν τα λάθη και αυτό ευνοεί την ομάδα με τις περισσότερες λύσεις. Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός όμως, δείχνουν ικανοί να πάνε τις σειρές των "8" στο πέμπτο παιχνίδι. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε επιστρέψει στη λογική του... ενός παιχνιδιού. 
14:49
giwrgos : Giwrgo pws ton blepeis ton diamantidi?exei pesei para polu..xtes se kapoia stigmi h CSKA eftase to panathinaiko apo kakes tou pases k lathoi tou..den thelw na ton katakrinw kai anagnwrizw to megalo tou talento alla den pisteueis pws prepei na anagnwrisei pws den einai se kali forma k na dwsei xwro se kapoion neotero?
14:52
Γιώργο, αυτά δεν γίνονται αυτή την στιγμή. Την ώρα που κρίνονται τα πάντα δηλαδή. Πράγματι ο Διαμαντίδης δεν είναι αυτός που ξέραμε, όμως η ομάδα έχει μάθει να παίζει με αυτόν στο τιμόνι. Αν έπρεπε αυτό να αλλάξει, τότε χρειάζονταν κινήσεις το καλοκαίρι, δεν γίνεται τώρα. Επιπλέον, θέλω να σταθώ ξανά στο θέμα του σεβασμού. Ότι είναι γίνει με τον Διαμαντίδη και με οποιοδήποτε παίκτη του δικού του διαμετρήματος, δεν μπορεί να συμβεί ξαφνικά και "βίαια". Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα σύμβολά σου, δείχνει εν τέλει και το ποιος είσαι πραγματικά...
14:52
Νικος : ΡΕ γιωργο..θελω να ανοιξω ενα θεμα που δεν εχει συζητηθει καθολου..διωξαμε τον μπεγκιτς -και καλα καναμε- αλλα πηραμε τον σερμαντινι για να παιζει απο καθολου εως 4-5 λεπτα?
14:55
Νίκο, με μια πρώτη ματιά είναι όπως το λες. Αν όμως ο Ολυμπιακός έπαιζε με την ΤΣΣΚΑ (αυτό περιμέναμε όλοι), τότε είναι βέβαιο ότι όση ώρα έπαιζε ο Κάουν, πάνω του θα ήταν ο Γεωργιανός. Παίζουν ρόλο ο αντίπαλος, τα όπλα του και οι συνθήκες λοιπόν. 
Γενικότερα πάντως, ο Ολυμπιακός δείχνει να παίρνει λιγότερα απ' το "βαρύ" του σέντερ (Μπέγκιτς στην αρχή, Σερμαντίνι τώρα), σε σχέση με αυτά που περιμέναμε. 
14:55
kwstas : γιωργο καλησπερα...ειδα χθες παναθηναικο κ πραγματικα βλεποντας εναν κουρασμενο 3Δ σκεφτηκα : δεν αξιζει ο παππας τουλαχιστον 5 λεπτα¨? εστω σαν δοκιμη κ μετα βγαλτον...η μηπως ξεχασαμε τι εκανε στο βελιγραδι με τον Ερυθρο?
14:57
Κώστα, άλλο το Βελιγράδι και ο Ερυθρός Αστέρας και άλλο η ΤΣΣΚΑ. Εδώ είναι πλέι οφ. Αν πάντως ο Αλβέρτης κρίνει ότι ο Παππάς χρειάζεται έστω για 2 λεπτά, θα το κάνει. Έδειξε ξεκάθαρα στο 3ο παιχνίδι ότι έχει την τόλμη να "σκίσει" το αρχικό του πλάνο, ψάχνοντας άλλες λύσεις.  
14:57
Tassos : Γιωργο καλησπερα! πολυ θα ηθελα μια συγκριση αναμεσα σε hines και dunston με τα δικα σου "μπασκετικα" ματια! επισης πιστευεις πως χωρανε στην ιδια πενταδα;;
15:00
Τάσο, το είπα και πριν, θεωρώ τον Ντάνστον κανονικό σέντερ (έστω κι αν είναι 2,02). Ο Χάινς είναι ένας ειδικού τύπου παίκτης, με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ άλλοτε σε 5αρι. Ναι, νομίζω ότι θα μπορούσαν να παίξουν και μαζί. Αρκεί δίπλα τους να υπάρχει ένας πολύ ποιοτικός ψηλός με σουτ, τύπου Μίροτιτς. Ξεκινώντας με αυτούς τους τρεις για δύο θέσεις (4 και 5), έχεις μια σωστή βάση. 
15:02
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και πάνω απ' όλα για το επίπεδο των τοποθετήσεων και των ερωτήσεων. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα πούμε ξανά την Πέμπτη, στη 1μ.μ. Καλό μεσημέρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK