Το αντίο του Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ

Με μία συγκινητική επιστολή ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχαιρέτισε την Λοκομοτίβ Κούμπαν και τον κόσμο της.

Το αντίο του Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει να αναγνωρίζει αξίες και να εκτιμά τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τον αγάπησαν.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και με τη θητεία του στη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Ο Ελληνας κόουτς φρόντισε να αποχαιρετίσει την ομάδα με την οποία έκανε μία φανταστική σεζόν στην Ευρωλίγκα με μία συγκινητική επιστολή πριν επικεντρωθεί στο έργο του στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά : "Πάνω απ’ όλα, ακόμα και πάνω από το μπάσκετ, μου άρεσε που έζησα και δούλεψα στο Κράσνονταρ. Το μόνο πράγμα που έλειψε ήταν το διεθνές σχολείο για την κόρη μου και για την οικογένειά μου ήταν πολύ δύσκολο να είναι χωριστά. Πέρυσι, έδωσα όλο μου τον εαυτό στη Λόκο για να πετύχει, ερωτεύτηκα την ομάδα, τους παίκτες, το επιτελείο, τον κόσμο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι για έναν Έλληνα προπονητή το Κράσνονταρ θα ήταν τόσο ζεστό και ειλικρινές και οι φίλαθλοι τόσο παθιασμένοι.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του προέδρου, Αντριου Βεντίσεβα: Μόνο μαζί ήμασταν ικανοί να πετύχουμε αυτά που πετύχαμε πέρυσι. Η Λόκο είναι μια σπουδαία ομάδα και φοβερός οργανισμός και πάντα θα έχω στη μνήμη μου αυτή τη σπουδαία σεζόν. Η Λοκομοτίβ κέρδισε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ειλικρινά σας εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα, τους παίκτες, το επιτελείο και τον κόσμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK