Λύση ενόψει για το αδιέξοδο...

Σαν κάτι να κινείται... Η όχι και τόσο τυχαία κοινή παρουσία του Γενικού Γραμματέα της FIBA Πατρίκ Μπαουμαν με τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου στη Βαλένθια πυροδότησε πλήθος σεναρίων σχετικά με πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών για τα περιβόητα παράθυρα των εθνικών ομάδων.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και είχαν συνομιλία για περίπου μια ώρα στα εγκαίνια του νέου προπονητικού κέντρου της πρωταθλήτριας Ισπανίας Βαλένθια. Την είδηση της συνάντησης γνωστοποίησε η ισπανική εφημεριδα "El Mundo Deportivo" και επιβεβαίωσε με επίσημο δελτίο Τυπου η FIBA παραδεχόμενη τη συνομιλία των δυο παραγόντων.

Η ενημέρωση της διεθνούς Ομοσπονδίας έκανε λογο για υπενθύμιση απο πλευράς Μπάουμαν προς τον Μπερτομέου για την τελευταία πρότασης FIBA που δεν θα επηρεάσει πολυ το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα.

Ο Πατρίκ Μπαουμαν μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ ειπε πως "βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία" ενώ ο Μπερτομέου μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE ειπε πως "συζητήσαμε για πολλά θέματα αφού έχουμε καλές σχέσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK