Μ' αυτόν θα ξεχάσει τον Χάνγκα

O αντικαταστάτης του Ούγγρου έρχεται από τις ΗΠΑ και υπήρξε συμπαίκτης του Λεμπρόν Τζέιμς. Όχι κι άσχημη η επιλογή της Μπασκόνια για την περιφέρεια.

Cleveland Cavaliers Jordan McRae (12) secures a rebound in the second half of an NBA preseason basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, Oct. 8, 2016, in Cleveland. The Cavaliers won 108-105. (AP Photo/DavidDermer)
Cleveland Cavaliers Jordan McRae (12) secures a rebound in the second half of an NBA preseason basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, Oct. 8, 2016, in Cleveland. The Cavaliers won 108-105. (AP Photo/DavidDermer) AP

Άνταμ Χάνγκα δεν είναι, αφού το στιλ τους είναι εντελώς διαφορετικό, ο Τζόρνταν ΜακΡέι παρόλα αυτά έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο επιθετικό παιχνίδι της Μπασκόνια.

Ο 26χρονος Αμερικανός (1μ98), με θητεία σε Φίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, επιλέχθηκε για να καλύψει το κενό που θα προκύψει στις θέσεις 2-3 από τη στιγμή που θα φύγει ο πολυσύνθετος Μαγυάρος για την Μπαρτσελόνα (υπάρχει συμφωνία).

Τι αρέσει στον ΜακΡέι να κάνει ενόσω βρίσκεται στο παρκέ; Να σουτάρει και να βρίσκει στόχο. Έχει μάλιστα ρεκόρ 36 πόντων σε αγώνα με τους Πίστονς και το 2016 ήταν στο ρόστερ των Καβς που κατέκτησαν το πρωτάθλημα παρά το 3-1 των Γουόριορς στους τελικούς.

Οι Βάσκοι θα χάσουν σε ιδρώτα στην άμυνα και ριμπάουντ από τη στιγμή που ο αρχηγός τους φεύγει για Βαρκελώνη. Βρίσκουν όμως έναν παίκτη με τρομερή επαφή με το αντίπαλο καλάθι. Και αυτό μετράει πολύ στο σύγχρονο μπάσκετ.

AP Photo/DavidDermer

News 24/7

24MEDIA NETWORK