Γκέρσον: "Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Ζοτς κράτησε στον πάγκο τον Σάρας"

Επίθεση του Πίνι Γκέρσον στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με αφορμή τον Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους. Ο Ισραηλινός προπονητής ασκεί σκληρή κριτική στον Ζοτς για την μη χρησιμοποίηση του Σάρας στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και κάνει λόγο και για την διαιτησία.

Γκέρσον: "Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Ζοτς κράτησε στον πάγκο τον Σάρας"

Οι δηλώσεις του Πίνι Γκέρσον:

"Σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος, τα συγχαρητήρια πηγαίνουν σε αυτόν που παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις. Αυτός είναι συνήθως ο προπονητής και ο Ντέιβιντ Μπλατ όχι μόνο κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά έμαθε από τα λάθη που έκανε στο πρώτο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς με τη διαφορά στους τρεις πόντους και 35" πριν το τέλος ο Ομπράντοβιτς κράτησε στον πάγκο έναν παίκτη με την εμπειρία του Γιασικεβίτσιους και άφησε μέσα τον Καλάθη που είναι άστοχος στα τρίποντα. Επίσης, όσο καλή άμυνα κι αν έπαιξε ο Παναθηναϊκός, με 62 πόντους στην επίθεση δεν μπορείς να απαιτείς να κερδίσεις".

"Η Μακάμπι ξέφυγε στο σκορ, αλλά οι διαιτητές ισορρόπησαν την κατάσταση με τρία περίεργα σφυρίγματα φάουλ σε βάρος του Λάνγκφορντ. Ο Μπλατ κράτησε μέχρι το τέλος τον Οχαγιόν, ο οποίος μαζί με τον Σμιθ είναι οι πιο σημαντικοί παίκτες της Μακάμπι σε αυτή τη σειρά. Ο Παναθηναϊκός έδωσε στη Μακάμπι 27 επιπλέον επιθέσεις, με τα 16 λάθη και τα 11 αμυντικά ριμπάουντ που έχασε".

"Ο Παναθηναϊκός ακόμη έχει την αίσθηση πως μπορεί να τα καταφέρει, αλλά την Πέμπτη θα έχει όλη την πίεση και η πρόκριση εξαρτάται από τη Μακάμπι. Αν και έστειλαν Τούρκο διαιτητή στον τρίτο αγώνα, ίσως τελικά θα αναγκαστούν να ανεχθούν την παρουσία της Μακάμπι στην Κωνσταντινούπολη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK