Μπλατ: "Μου αρέσει πολύ ο Διαμαντίδης, αλλά δεν θέλω να τον ξαναδώ!"

Ο τίτλος των δηλώσεων του Ντέιβιντ Πλατ, τα λέει όλα. Τι είπε ο τεχνικός της Μακάμπι για την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Μπλατ: "Μου αρέσει πολύ ο Διαμαντίδης, αλλά δεν θέλω να τον ξαναδώ!"

"Πρώτα από όλα, πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Ομπράντοβιτς και το Δημήτρη (Ιτούδη) για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν σε όλη τη μεταξύ μας σειρά και καλή τύχη στο Φάιναλ Φορ. Οι φίλαθλοι είδαν μία από τις καλύτερες σειρές αγώνων στην ευρωπαϊκή ιστορία μπάσκετ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι έναν εξαιρετικό παίκτη, από τον οποίο δεν μπορώ να ξεφύγω με τίποτα, το Διαμαντίδη. Μου αρέσει πολύ ως άτομο, αλλά δεν θέλω να τον ξαναδώ! Είναι εξαιρετικός παίκτης, ο καλύτερος στην Ευρώπη πέρυσι, πιθανότητα και φέτος, ενώ σήμερα (05/05) έκανε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του. Είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς πως ύστερα από αυτό το παιχνίδι δεν συνεχίζει, επειδή μαζί με τον Παναθηναϊκό είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Προφανώς, ήταν λίγο καλύτεροι από εμάς", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Εκτίμησα πολύ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τους εκτιμώ πάρα πολύ, τους αξίζουν πολλά εύσημα που στήριξαν με τόσο παθιασμένο τρόπο την ομάδα τους χωρίς να δημιουργήσουν τίποτα άσχημο. Είναι τιμή που αγωνίστηκα σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους. Βοήθησαν, και αυτοί με τη σειρά τους, στους αγώνες, που επαναλαμβάνω πως ήταν από τους καλύτερους στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ», είπε αρχικά και σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να αλλάξει: «Θα ήθελα να κλειδώσω το Δημήτρη Διαμαντίδη στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο. Αλήθεια, αυτό θα ήθελα να κάνω. Εύχομαι να ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι, ειδικά στο τέταρτο παιχνίδι. Πέραν τούτου, μπορώ μόνο να είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Τους δείχνω το σεβασμό μου για την προσπάθειά τους να κερδίσουν αυτή τη σπουδαία ομάδα"/

News 24/7

24MEDIA NETWORK