Μασιούλις: "Μου αρέσει να βλέπω το θλιμμένο πρόσωπο του Σπανούλη"

Προκαλεί ξανά ο Γιόνας Μασιούλις! Ο Λιθουανός άσος σε συνέντευξή που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, εκτόξευσε εκ νέου τα βέλη του προς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Μασιούλις: "Μου αρέσει να βλέπω το θλιμμένο πρόσωπο του Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της 9ης Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τα όσα δήλωσε για Σπανούλη, ο Γιόνας Μασιούλις, "ξαναχτύπησε".

Ο Λιθουανός μιλώντας στην ιστοσελίδα "krepsinis" της πατρίδας του εκτόξευσε εκ νέου τα βέλη του προς τον γκαρντ του Ολυμπιακού, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Μου αρέσει να βλέπω το θλιμμένο πρόσωπο του Σπανούλη".

Παράλληλα, παραχώρησε συνέντευξη και στο ρωσικό "rsport" τονίζοντας πως ήταν άδικη η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό, ενώ η ομάδα του κατάφερε να.... τακτοποιήσει το Σπανούλη: "Ο τελικός του Final Four έπρεπε να είναι Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ. Ήταν άδικη η νίκη του Ολυμπιακού, γιατί οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είμαστε απερίγραπτα χαρούμενοι. Η Ρεάλ περίμενε για αυτό το τρόπαιο πολλά χρόνια. Αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε όσα έπρεπε, μεταξύ των οποίων και να τακτοποιήσουμε τον Σπανούλη".

Διαβάστε ακόμη:

Μασιούλις: "Ο Σπανούλης μού είπε ότι δεν είμαι τίποτα"

Παντελής Βλαχόπουλος: Τι να του πει και να του δείξει ο Μασιούλις

News 24/7

24MEDIA NETWORK