Ομπράντοβιτς: "Τότε θα πω τσάο, αντίο, φιλάκια"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε πολύ να γίνει... Τούρκος στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε ποια ερώτηση τον ενόχλησε αλλά και πως χαρακτήρισε τον Δημήτρη Ιτούδη.

Έξαλλο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη Φενέρ
INTIME SPORTS

Η συνέντευξη Τύπου μετά τον τέλος του μικρού τελικού είχε και ξεσπάσματα, καθώς όταν ρώτησαν τον "Ζοτς" γιατί στον ημιτελικό ο Σεμίχ Ερντέν έπαιξε τόσο λίγο απάντησε εκνευρισμένος ότι "όταν τον έβαλα για 1.37' η Ρεάλ πήρε 9 πόντους. Μήπως πρεπει να ρωτήσετε εκείνον γιατί έπαιξε καλά σήμερα; Το θέμα είναι ότι μια παίζει καλά και μια όχι. Είναι δικό του το θέμα, οχι δικό μου.

Η διαφορά είναι ότι εσύ σκέφτεσαι ένα όνομα, ενώ εγώ για μια ομάδα. Κανείς δεν προστατεύει την ομάδα όπως το κάνω εγώ. Ξέρω καλύτερα από τον καθένα ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσω και ποιον όχι. Ο μόνος που μπορεί να μου πει ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου είναι ο πρόεδρος και η διοίκηση. Αν μου πουν ότι πρέπει να φύγω, θα τους πω αντίο, τσάο, φιλάκια".

Ο Ομπράντοβιτς αναφερόμενος για το μέλλον της Φενέρ υποστήριξε ότι "έχει όλα τα φόντα να είναι μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο".

Από την συνέντευξη Τύπου δεν γινόταν να λείπει και ερώτηση σχετικά με τον Δημήτρη Ιτούδη με τον Σέρβο να τονίζει ότι "ήμασταν μαζί 13 χρόνια. Είναι σαν τον μικρό μου αδερφό. Όλη η Ευρώπη παραδέχτηκε τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του. Του εύχομαι τα καλύτερα. Έκανε πολύ καλή δουλειά και μακάρι να συνεχίσει έτσι".

Αναφορικά με τον αγώνα ο "Ζοτς" δήλωσε πως "Ξέρω ότι είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια από την εμπειρία μου. Ξεκαθάρισα στους παίκτες πριν το ματς ότι πρέπει να σεβαστούν τους εαυτούς τους, την ομάδα και κυρίως τους οπαδούς που ήρθαν να τους υποστηρίξουν. Θέλω με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη. Ήταν εκπληκτικοί.

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι παίξαμε πολύ άσχημα. Ήταν ντροπιαστική η εμφάνιση. Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εικόνα μας. Στα αποδυτήρια τους μίλησα ευθέως. Τους είπα ότι πρέπει να παίξουν σαν άντρες. Σαν άνθρωποι. Σαν παίκτες κανονικοί. Δεν είναι δικαιολογία ότι έχουμε μικρούς παίκτες σε ηλικία. Πρέπει όλοι να παίζουν με χαρακτήρα και με κίνητρο. Δεν μιλήσαμε για τακτική. Μόνο ότι πρέπει να παίξουμε σαν άντρες. Συγχαρητήρια σε όσους έπαιξαν στο 2ο ημίχρονο. Ο Βέσελι δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί είχε παίξει πολύ στον ημιτελικό κι ήταν κουρασμένος".

Καταλήγοντας ο τεχνικός των Τούρκων έκανε τον απολογισμό του τριημέρου λέγοντας πως "όλο αυτό ήταν σχολείο για μας. Μάθαμε πολλά για την ομάδα μας. Είδατε ότι ο κόσμος υποστήριξε μια ομάδα που πάλεψε. Δεν υποστηρίζει μια ομάδα που δεν ενδιαφέρεται. Έτσι είναι η ζωή. Όταν παλεύεις δεν γκρινιάζεις, δεν διαμαρτύρεσαι, ούτε τα ρίχνεις στους άλλους".

Διαβάστε ακόμη:

Ρεάλ-Ολυμπιακός 78-59

Επεισόδιο Σπανούλη-Ρούντι (VIDEOS)

Μασιούλις: "Οταν χάνει ο Σπανούλης τα ίδια κάνει!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK