Με... μη σφύριγμα στην Πόλη η ΤΣΣΚΑ

Δύο διαδοχικές τάπες (με την πρώτη να είναι ξεκάθαρο φάουλ) έστειλαν την ΤΣΣΚΑ στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε με 90-88 την Μπασκόνια.

Με... μη σφύριγμα στην Πόλη η ΤΣΣΚΑ

Το έλεγε η καρδούλα των Βάσκων και έφτασαν κοντά στο να..."κλέψουν" ένα χαμένο παιχνίδι. Δύο λεπτά πριν από το τέλος η ΤΣΣΚΑ είχε διαφορές ασφαλείας και σκεφτόταν ήδη το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, το μαχητικό πνεύμα των γηπεδούχων όμως έφερε τα πάνω -κάτω.

Με μεγάλα σουτ η διαφορά έπεσε στους δύο και στα έξι δεύτερα το καλύτερο δίδυμο περιφερειακών της Ευρώπης (Τεόντοσιτς, Ντε Κολό) έκαναν σοβαρό λάθος στην επαναφορά πετώντας την μπάλα εκτός ορίων. Η Μπασκόνα είχε πια την ευκαιρία της, αλλά ο μη καταλογισμός του φάουλ του Κουρμπάνοφ στο τρίποντο του Λάρκιν και η τάπα του Χάινς στη συνέχεια σφράγισαν την εξέλιξη του ματς.

Ο άνθρωπος που σκόραρε περισσότερο για την ΤΣΣΚΑ ήταν ο Κόρεϊ Χίγκινς που τελείωσε με 21 πόντους. Η Μπασκόνια πήρε 19 από τον Σενγκέλια και 13 από τον Λάρκιν, ο οποίος δεν απέκτησε ποτέ την ευκαιρία να γίνει ο άνθρωπος του αγώνα με τις βολές της νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 44-43, 70-72, 88-90

Μπασκόνια: Λάρκιν 13, Βόιγκτμαν 9, Χάνγκα 13. Μπεμπουά 4, Μπάζιτς 10, Ντιοπ 2, Τίλι, Λαπροβίτολα 3, Σενγκέλια 19, Μπάντιγκερ 15, Λουθ.

ΤΣΣΚΑ: Ντε Κολό 15, Τεόντοσιτς 13, Ογκουστιν 8, Φριτζόν 2, Τζάκσον 10, Αντόνοφ, Βοροντσέβιτς 4, Χίγκινς 21, Χριάπα 3, Κουρμπάνοφ 5, Χάινς 9.

News 24/7

24MEDIA NETWORK