Μόνο δύο απειλούν τον Καλάθη για το βραβείο του MVP

Η λίστα που ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα αποτελείται από εννέα υποψηφίους, τον αρχηγό του Παναθηναϊκού κι άλλους οκτώ. Ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι του.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Καλάθης EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης είναι ο μοναδικός παίκτης ελληνικής ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Ο φύσει αρχηγός και ηγέτης του Παναθηναϊκού, των εντυπωσιακών αριθμών (14.5 πόντοι με 55% στα δίποντα, 8.5 ασίστ, 3.6 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα ανά αγώνα), επελέγη μεταξύ των εννέα και -μεταξύ μας- είναι από τα γκραν φαβορί για το βραβείο.

Μια ματιά στη λίστα αρκεί για να προκύψει το παραπάνω συμπέρασμα.

Οι μοναδικοί που "παίζουν" με τις ίδιες πιθανότητες είναι ο Λούκα Ντόντσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πολλά δε θα κριθούν από τι θα συμβεί στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου.

Ούτε ο περυσινός νικητής του βραβείου, Νάντο ντε Κολό, ούτε οι Τορνίκε Σενγκέλια, Αλεξέι Σβεντ, Γιαν Βέσελι, Μπραντ Γουαναμέικερ και Παούλιους Γιανκούνας.

Αλήθεια μεταξύ αυτών δεν χωρούσε ο Γιώργος Πρίντεζης; Εκτός κι αν σύντομα η λίστα συμπληρωθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK