Μπουνιά του Άντιτς σε συμπαίκτη του!

Ο Πέρο Άντιτς κατάφερε να κερδίσει μια μονομαχία για τη Φενέρ κόντρα στην Εφές και... ξέσπασε στον συμπαίκτη του (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Αναντολού Εφές και Φενερμπατχτσέ αναμετρήθηκαν την Πέμπτη (23/3) στο μεγάλο τουρκικό ντέρμπι της Euroleague. Η ένταση του αγώνα μεγάλη, καθώς για καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σίγουρη η θέση τους στην κατάταξη και την Εφές να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Εκεί που έμεναν 6 λεπτά για τη λήξη του παιχνιδιού, η Φενέρ είχε την μπάλα στην επίθεση και μετά από ένα άστοχο σουτ προσπάθησε να διεκδικήσει το ριμπάουντ με τον Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός κατάφερε να κερδίσει την κατοχή για την ομάδα του σε μία φάση που πολλά χέρια πήγαν πάνω στην μπάλα και το πανηγύρισε με έναν... περίεργο τρόπο.

Μη γνωρίζοντας ποιος βρίσκεται πίσω του γύρισε και πανηγύρισε την κατοχή σηκώνοντας μία γροθιά στον αέρα που τελικά κατέληξε στο... πρόσωπο του ανυποψίαστου Νίκολα Κάλινιτς! Ο άτυχος Σέρβος δεν ήξερε από που του ήρθε αυτή η "θεόσταλτη" μπουνιά, που όπως φάνηκε δεν του προκάλεσε κάτι σοβαρό με τον ίδιο να το παίρνει στην πλάκα με τον συμπαίκτη του.

Δείτε την επίμαχη φάση στο βίντεο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK