Ο Μάντζαρης μίλησε για... εξευτελισμό!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε με σκληρά λόγια για εκείνον και τους συμπαίκτες του μετά τη συντριβή στην έδρα της Χίμκι.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ(Α) ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ(Α) ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σκληρά λόγια αλλά βγαλμένα από την καρδιά του. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν φοβήθηκε να παραδεχτεί πως ο Ολυμπιακός υπέστη μία ατιμωτική ήττα από την Χίμκι, που ήταν μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη συντριβή του εκτός έδρας μετά από εκείνη στην Μπασκόνια, και αφού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να βρουν άμεσα τι φταίει και να το αλλάξουν!

"Πρέπει να βρούμε τι φταίει δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Είναι κρίμα να ξεφτυλιζόμαστε, με αυτή την εικόνα αδικούμε τους εαυτούς μας, ό,τι και να πούμε είναι λίγο.

Ήταν απογοητευτική η εμφάνισή μας, πρέπει να βρούμε τι να φταίει και να το αλλάξουμε, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μέσω της προπόνησης και της σκληρής δουλειάς να το αλλάξουμε.

Πρέπει να βελτιωθούμε, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να βρούμε τι φταίει. Οφείλουμε να αλλάξουμε κατά 200% την εικόνα μας. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο, τέτοια εικόνα δεν αξίζει ούτε σε εμάς, ούτε σε αυτούς", τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας διεθνής πόιντ γκαρντ στην κάμερα της Nova.

News 24/7

24MEDIA NETWORK