Ο Παναθηναϊκός του Ανδρίτσου και ο... ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός σε νέες φανέλες

Μια start-up επιχείρηση που εισβάλλει στο sports marketing και έξι εμφανίσεις κορυφαίων ομάδων στην Ευρωλίγκα που θα έκαναν θραύση.

Ο Παναθηναϊκός του Ανδρίτσου και ο... ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός σε νέες φανέλες

"What if?" όνομα και... έμπνευση. Η νεογέννητη γαλλική εταιρία με έδρα το Παρίσι και επικεφαλής έναν πρώην παράγοντα του μπάσκετ (Ρομάλ Κουστρέ), η οποία θέλει να κερδίσει κομμάτι από την πίτα της αγοράς στη σχεδίαση αθλητικών ειδών κάνει δυναμικό μπάσιμο με τις δημιουργίες της.

Οι φρεσκότατες ιδέες για τις εμφανίσεις των ομάδων του γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ ήταν αρχή. Διότι ακολούθησαν τα σχέδια γι' αυτές που αφορούν τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας, μεταξύ των οποίων Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Φανέλες στα πρότυπα του ΝΒΑ, τρεις τον αριθμό για καθεμιά, με ρετρό διάθεση, αλλά πάνω απ' όλα σύγχρονη ματιά.

Μην πείτε πως του "τριφυλλιού" δεν θυμίζει έντονα εκείνες με τις οποίες ο ο Λιβέρης Ανδρίτος, ο Μέμος Ιωάννου και ο Γιώργος Σκροπολίθας έπαιζαν στον "Τάφο του Ινδού";

Των Πειραιωτών, από την άλλη, έρχονται πιο κοντά στο σήμερα. Διότι παραδοσιακά οι εμφανίσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού, με τον Αργύρη Καμπούρη και τον Τζίμη Μανιάτη, τον Ζάρκο Πάσπαλιε και τον Έντι Τζόνσον, ήταν είτε κόκκινες είτε λευκές. Τα τελευταία χρόνια επελέγη η ριγωτή που φέρνει περισσότερο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από τις υπόλοιπες; Κρατάμε σίγουρα τη μωβ της Ρεάλ Μαδρίτης και την μπορντό της Μπαρτσελόνα. Τις αγοράζουμε... χθες!

ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK