O Σπανούλης ζητά να τον προσκυνήσουν γονατιστοί

Ο... βασιλιάς Βασίλης Σπανούλης, με το πλέον ταιριαστό outfit, ραπάρει και προκαλεί να του καθαρίσουν το στέμμα. Την ίδια στιγμή που ο Κρις Σίνγκλετον καταστρέφει το πάρτι. Όλα αυτά στο νέο promo video της Ευρωλίγκας.

O Σπανούλης ζητά να τον προσκυνήσουν γονατιστοί

Αν πέρυσι οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας εμπνεύστηκαν από τη συμμορία του Ντάνι Όσιαν οργανώνοντας την τέλεια ληστεία με απώτερο σκοπό την κλοπή της κούπας, εφέτος πήραν ιδέες από τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία.

Έγραψαν μάλιστα τραγούδι σε R'n'B ρυθμούς και έβαλαν έναν παίκτη από κάθε ομάδα να... ραπάρει.

Μεταξύ μας αυτό αλλά, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο καλύτερος όλων. Με την πουά γούνα του και την κορώνα γεμάτη πολύτιμους λίθους, απογείωσε το "κομμάτι" χάρη στην εικόνα του.

" Εδώ είναι ο βασιλιάς σου, τώρα γονάτισε και προσκύνα. Σε σας όλους τους ρούκις, ελάτε και καθαρίστε το στέμμα μου. Εσύ θα είσαι ο Μπιλ, εγώ θα σκοτώνω. Θα κερδίσω αυτά τα τρόπαια, πώς νιώθεις", τραγούδησε.

Την... απάντηση επιχείρησε να δώσει ο Λούκα Ντόντσιτς, που τον χαρακτήρισε... παππού, αλλά δεν έπεισε προτού ο Κρις Σίνγκλετον κλείσει το video clip μ' ένα μεγαλοπρεπές κάρφωμα. Σε παιδική μπασκέτα, αφήνοντας άναυδους τους πάντες, αφού το πάρτι είχε μόλις... χαλάσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK