Ο συμπαίκτης του Giannis που με καθυστέρηση μηνών θα πατήσει στο ΟΑΚΑ

Ο Νέιτ Γουόλτερς που πήγε στον Ερυθρό Αστέρα και το "φλερτ" με τον Παναθηναϊκό του Τζόρτζεβιτς.

Ο συμπαίκτης του Giannis που με καθυστέρηση μηνών θα πατήσει στο ΟΑΚΑ

Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα για την 4η αγωνιστική της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Τον ενισχυμένο, για την ακρίβεια, Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος απέκτησε τον "κομμένο" από τους Νάγκετς Νέιτ Γουόλτερς.

Έναν παίκτη που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να φοράει τα πράσινα του "τριφυλλιού" ακόμη και σήμερα. Διότι, όταν δύο φορές πέρυσι η ελληνική ομάδα βγήκε στην αγορά για περιφερειακό έπεσε πάνω στον 25χρονο, απόφοιτο του Σάουθ Ντακότα Στέιτ. Ένα περιφερειακό που σε δέκα ματς του Eurocup πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 15.6 πόντους, 5.3 ασίστ και 4.2 ριμπάουντ! Με 34 πόντους απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας και 27 στην Πυλαία κόντρα τον ΠΑΟΚ! Ένα πλήρες πακέτο δηλαδή.

Επειδή όμως ο Γουόλτερς είχε συμβόλαιο με την τουρκική Μπεσίκτας δεν βρέθηκε άκρη για να έρθει στην Αθήνα και η περίπτωσή του οπισθοχώρησε.

Εφέτος το καλοκαίρι ο Αμερικανός αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο της επιστροφής στο ΝΒΑ. Υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο (μαζί πήγαν στους Μπακς), μα ένας σοβαρός τραυματισμός στο χέρι τού... έφραξε το δρόμο για μονιμοποίηση στα "ελάφια" του Μιλγουόκι. Συνέχισε στους Πέλικανς με 10ημερο συμβόλαιο, έπαιξε και στην αναπτυξιακή λίγκα. Φαίνεται όμως πως προς το παρόν γι' αυτόν χώρος υπάρχει στην Ευρώπη, αφού ούτε τον Ντένβερ τού προσέφερε συμβόλαιο.

Εξ ου και αποδέχθηκε την πρόταση των Σέρβων για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Μια κίνηση που αναμφίβολα ανεβάζει αυτομάτως επίπεδο την ομάδα του Ράντονιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK