Ο Τόμιτς μιμείται καλά τον... Ροναλντίνιο!

Ο Άντε Τόμιτς ζήλεψε τη δόξα του "πρωτοπόρου" Ροναλντίνιο και έβγαλε μία εκπληκτική no-look πάσα με αποδέκτη τον Κλαβέρ κόντρα στη Μακάμπι. Δείτε το VIDEO!

Croatia's Ante Tomic reacts after scoring a two-points shot against Greece during their EuroBasket European Basketball Championship Group F match at the Stozice Arena, in Ljubljana, Slovenia, Monday, Sept. 16, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Croatia's Ante Tomic reacts after scoring a two-points shot against Greece during their EuroBasket European Basketball Championship Group F match at the Stozice Arena, in Ljubljana, Slovenia, Monday, Sept. 16, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Έμαθε από τον κορυφαίο... Ο Ροναλντίνιο αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με τη φανέλα της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του "τρικ" όλα αυτά τα χρόνια είναι η πάσα σε συμπαίκτη του χωρίς να τον κοιτάζει και λίγα χρόνια αργότερα ένας παίκτης της μπασκετικής "Μπάρσα" δείχνει να έχει μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις του Βραζιλιάνου.

Αυτός είναι ο Άντε Τόμιτς, με τον Κροάτη σέντερ να είναι πολύ καλός στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και να έχει μία εξαιρετική στιγμή στο ξεκίνημα του αγώνα, "ταΐζοντας" τον Βίκτορ Κλαβέρ με μία no-look πάσα που κατέληξε σε κάρφωμα στο καλάθι των Ισραηλινών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΤΟΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΒΕΡ:

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

News 24/7

24MEDIA NETWORK