Αγγελόπουλοι: "Ε, να μην έχουμε και κανάν αντίπαλο στην Ευρώπη;"

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν με υπερηφάνεια για το δημιούργημά τους, επανέλαβαν ότι ο Ολυμπιακός "είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης για την τελευταία επταετία" και κράτησαν την καλύτερη ατάκα για το τέλος.

Αγγελόπουλοι: "Ε, να μην έχουμε και κανάν αντίπαλο στην Ευρώπη;"

"Το είπαμε και στα αποδυτήρια: είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Πήγε σε τελικό για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια και τέταρτη σε έξι. Βάσει αποτελεσμάτων είναι η καλύτερη της Ευρώπης για την τελευταία επταετία.

Την Παρασκευή, ουσιαστικά, παίξαμε έναν τελικό. Υπήρχε έλλειμμα ενέργειας. Νομίζω ότι θα κερδίζαμε αν παίζαμε σε ουδέτερη έδρα. Αγωνιστήκαμε στην Μαδρίτη, μπροστά σε τόσο κόσμο της Ρεάλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα δεν είχε διάθεση αγωνιστικά παρά το θαύμα, τον άθλο με την ΤΣΣΚΑ. Για εμάς οι παίκτες μας είναι πρωταθλητές. Τους θαυμάζει όλη η Ευρώπη και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει το διπλάσιο μπάτζετ.

Στόχος μας πάντα είναι το Final Four. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο Βερολίνο του χρόνου και να πετύχουμε ό,τι δεν είχαμε πετύχει το 2009. Προς το παρόν, σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας", είπαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναφορικά με την εφετινή σεζόν που άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς και εξελίχθηκε μέχρι τον τελικό της Turkish Airlines Euroleague, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τόνισαν: "Ο Παπαπέτρου μπήκε στα μέσα της σεζόν επειδή είχε τραυματισμό. Ο Αγραβάνης το ίδιο. Η ομάδα είχε τραυματισμούς στο "3". Αν το δούμε ψύχρα και πέρυσι που είχαμε αποκλειστεί με μειονέκτημα έδρας στο τελευταίο ματς είχαμε πολλούς τραυματίες. Τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη..."

Για τον κόσμο δήλωσαν: "Ήταν συγκλονιστικός. Οι φίλαθλοί μας ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου, από την Αυστραλία, την Αμερική... Πρέπει να συνεχίσουν τη στήριξη ακόμα και στα ματς με την Αμαλιάδα. Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα, κάποια στιγμή θα το συνειδητοποιήσουμε. Και σήμερα ακόμα που χάσαμε είμαστε η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών".

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μάλιστα, είπε με χιούμορ στο φινάλε: "Σήμερα παίζαμε στην έδρα μιας ομάδας από τότε που έπαιζε, ποιος ήταν αυτός ο ψηλός; Ο Σαμπόνις. Είχαν να το πάρουν από το 1995 με τον Σαμπόνις. Ε, να μην έχουμε και καναν αντίπαλο στην Ευρώπη;"

Διαβάστε ακόμη:

Final Four: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 78-59

Η χρυσή βίβλος της Turkish Airlines Euroleague

Επεισόδιο στο τέλος μεταξύ Σπανούλη και Ρούντι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK