Αγγελόπουλοι: "Είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 7ετία"

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 θέτοντας ψηλά τον πήχη ενόψει Μαδρίτης. Καρφιά για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Αγγελόπουλοι: "Είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 7ετία"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: " Θερμά συγχαρητήρια στον κόουτς, στους παίκτες και στο επιτελείο. Οι στιγμές είναι ιστορικές, η πιο επιτυχημένη ομάδα σε όλη την Ευρώπη την τελευταία 7ετία. Ανεξαρτήτως τι θα γίνει στο Final-4. Τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού δεν τα έχει πετύχει άλλος. Γράφουμε ιστορία και κάποιοι σε μερικά χρόνια θα καταλάβουν τι είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό που κάνουμε δεν έχει ξανασυμβεί, με τέτοια ψυχή, με αυταπάρνηση και τέτοιο μπάτζετ. Είμαστε περήφανοι γιατί το πετύχαμε μάγκικα πειραιώτικα και κρυστάλλινα. Αυτοί είμαστε, γι' αυτό πετύχαμε. Στο Final-4 δεν πάμε για τη συμμετοχή, πάμε για ψηλά. Δεν είναι λόγια, πάμε για νέες κατακτήσεις και νέους θριάμβους.

Το Final-4 είναι απίστευτη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Το έχει πετύχει με προσπάθεια και ιδρτώτα. Η Μπαρτσελόνα ήταν η πιο καλή και δύσκολη αντίπαλος από τις υπόλοιπες.

Τώρα πανηγυρίζουμε, είμαστε ευτυχισμένοι, περήφανοι, αργότερα θα τα δούμε τα υπόλοιπα".

"Χτίζονται νέες γενιές Ολυμπιακών"

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος προσέθεσε: " Αυτήν την πρόκριση θα τη θυμόμαστε χρόνια. Τέτοια καλάθια και τέτοιες προκρίσεις χτίζουν νέες γενιές Ολυμπιακών. Αυτά που ζούμε είναι ανατριχιαστικά. Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια και ξεχωριστά όμως στον Γιάννη Σφαιρόπουλο που ήρθε σ' ένα δύσκολο χρονικό σημείο, πίστεψε και πιστεύει όλους όσους έχει. Συνήθως οι νέοι προπονητές σου ζητάνε να αλλάξουν τουλάχιστον δύο παίκτες. Δεν μας ζήτησε κανέναν εκτός από τον Τσαϊρέλη και δούλεψε με αυτό το υλικό φτιάχνοντας μια άμυνα που δαγκώνει τους πάντες. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις την Μπαρτσελόνα τρεις σερί φορές. Το 2012 ήταν η Σιένα του Μινούτσι, δεν ήταν το ίδιο. Ένα χωριουδάκι ήταν.

Τέτοιες στιγμές μας κάνουν να έχουμε αυτήν την τρέλα και ν' αντέχουμε στην Ελλάδα. Από τότε που αρχίσαμε να βοηθάμε την ομάδα, από το 2005, έχουμε πάρει ένα πρωτάθλημα σε δέκα χρόνια

Έχουμε τέσσερις Έλληνες παίκτες που έκαναν την ανατροπή της Κωνσταντινούλη που ξέρουν τι σημαίνει Final-4 και θα το μεταδώσουν στους υπόλοιπους. Έχουμε ψυχολογικά πλεονεκτήματα. Η ΤΣΣΚΑ είναι ομαδάρα. Εμείς όμως εκτός από χρήματα δίνουμε και την ψυχή μας. Ο κύριος που είναι πρόεδρος στην ΤΣΣΚΑ δεν δίνει χρήματα, είναι εκτελεστικό όργανο. Αν τα μπάτζετ έκαναν τις ομάδες δεν θα είχαμε πάρει δύο Ευρωλίγκες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK