Αγραβάνης: "Ζήσαμε κάτι μαγικό"

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο Sport24 Radio για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα και το επικείμενο φάιναλ φορ.

InTime
INTIME SPORTS

Αναλυτικά

Για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα: «Αυτό που ζήσαμε, προσωπικά δεν το έχω ξανανιώσει. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ήταν κάτι μαγικό. Αυτές τις στιγμές δεν σκέφτεσαι τίποτα. Πανηγυρίζεις με την υπόλοιπη ομάδα και είσαι περήφανος για αυτό το μεγάλο βήμα.»

Για τη σειρά των προημιτελικών: «Πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες, ήμασταν σχετικά διστακτικοί. Μετά την ήττα ,μας μίλησε ο κόουτς. Μας είπε ότι αυτός το πιστεύει και πρέπει να το πιστέψουμε κι εμείς ότι μπορούμε να πάμε στο φάιναλ φορ. Τότε αλλάξαμε όλοι τον διακόπτη. Το πιστέψαμε όλοι οι παίκτες και καταφέραμε να το πετύχουμε. Σημασία έχει ότι πάμε και έχουμε τις ίδιες πιθανότητές με τους αντίπαλούς μας για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο.»

Για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκα, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ: «Είναι μια υπερπλήρης ομάδα με παίκτες σε όλες τις θέσεις και γεμάτο ρόστερ. Ακόμη και ο 12ος ή 13ος παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατοί. Από εκεί και πέρα, ο ημιτελικός είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε ομάδα έχει 50% πιθανότητες να κερδίσει. Την έχουμε αντιμετωπίσει, την ξέρουμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι΄ αυτό το ματς ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK