Αντίπαλοι Ολυμπιακού: "Μαχαιριά" για την Εφές, "πλέι μέικερ" ο Μπουρούσης, με φόρα η Μιλάνο

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: "Μαχαιριά" για την Εφές, "πλέι μέικερ" ο Μπουρούσης, με φόρα η Μιλάνο
Εφές Μπάνβιτ

Οι πέντε αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εφές: Με οδυνηρό τρόπο ήρθε η πρώτη ήττα για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Παρόλο που οι περυσινοί φιναλίστ των τελικών ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση και προηγήθηκαν 77-71 στο 36'45'', η Μπάνβιτ δεν εγκατέλειψε τη μάχη. Κυνήγησε μέχρι τέλους την έκπληξη και με τρίποντο του Μορμάν σχεδόν στην στην εκπνοή διαμόρφωσε το 87-86 και έριξε στο καναβάτσο τους γηπεδούχους. Οι 20 πόντοι και τα 7 ριμπάουντ του Άλεξ Τάιους πήγαν στράφι.

Μπασκόνια: Παρά την υπερπροσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό η ομάδα του Περάσοβιτς έκανε ακόμη ένα καλό ματς και έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Μάλαγα, διατηρώντας το απόλυτο στην ACB. Οι Βάσκοι στηρίχθηκαν στο ξέσπασμα του τελευταίου δίλεπτου, όταν μετέτρεψαν το 63-63 σε 74-66 με πρώτο σκόρερ τον Γιάκα Μπλάζιτς. Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 8 πόντους με 3/3 δίποντα, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Περισσότερο δηλαδή λειτούργησε ένας πλέι μέικερ ρακέτας που μοίραζε σωστά την μπάλα.

Μιλάνο: Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς ήταν για την ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα το 80-70 επί της Καζέρτα εκτός έδρας, πέντε ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο "Φόρουμ". Οι Λομβαρδοί έχαναν σταθερά στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν όμως 49 πόντους στο δεύτερο και αντέστρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με κορυφαίο τον Κροάτη Κρούνοσλαβ Σίμον που είχε 16 πόντους και 4/7 τρίποντα.

Λιμόζ: Δεν είχε καλή απόδοση η ομάδα του Φιλίπ Ερβέ και ηττήθηκε 67-65 στην έδρα της Σαλόν/Σαονέ. Είναι χαρακτηριστικό πως ουδείς παίκτης είχε περισσότερους από 13 πόντους, ξεχώρισε μονάχα ο πολύπειρος Αλί Τραορέ με νταμπλ - νταμπλ (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Τσεντεβίτα: Παρά τους 24 πόντους του Τζέικομπ Πούλεν και του 18 του Τζέιμς Γουάιτ η ομάδα του Μρσιτς υπέστη νέα ήττα στην Αδριατική Λίγκα χάνοντας 88-81 από τη Ζαντάρ στο Ζάγκρεμπ. Πλέον η περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης είναι στο 4-3 και αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Μπουντούτσνοστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK