Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Νταμπλ-νταμπλ ο Μπουρούσης, νίκησε τον Περπέρογλου

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Νταμπλ-νταμπλ ο Μπουρούσης, νίκησε τον Περπέρογλου
Μπουρούσης Μπασκόνια Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μπασκόνια: Χάρη και στην άνοδο του Γιάννη Μπουρούση η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη ήττα της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας σέντερ βοήθησε πολύ στην αντεπίθεση των Βάσκων μετά το 63-56 των "μπλαουγκράνα" στο 33', με αποτέλεσμα το 73-73 που έστειλε το ματς στην παράταση και το επιμέρους 14-4 στο έξτρα πεντάλεπτο για το τελικό 87-77.

Ήταν έκτη νίκη της Μπασκόνια σ' επτά ματς της ACB, τέσσερις ημέρες πριν από τη μάχη πρωτιάς που θα δώσει με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας σέντερ είχε 11 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάριους Άνταμς με 24 πόντους (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ). Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ο κορυφαίος της Μπαρτσελόνα με 20 πόντους, αλλά έχασε το τρίποντο στην τελευταία επίθεση της κανονικής περιόδου.

Εφές: Με τον Φουρκάν Κορκμάζ να παίρνει χρόνο και να κάνει εμφάνιση καριέρας (25 πόντοι με 5/10 τρίποντα), η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επιβλήθηκε 87-77 της Τουρκ Τέλεκομ και πέτυχε την τέταρτη νίκη της στα έξι ματς που έχει δώσει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Διψήφιοι ήταν επίσης οι Οσμάν με 14 πόντους και Ντίμπλερ με 10. Ο Άλεξ Τάιους, παρά το χοντρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο ευρωπαϊκό ματς με τη Λιμόζ, έπαιξε σχεδόν 22 λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρξε απόφαση να μπει στο... ψυγείο.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Νταμπλ-νταμπλ ο Μπουρούσης, νίκησε τον Περπέρογλου
Κορκμάζ Εφές

Λιμόζ: Ο Χέικο Σαφάρτζικ "εκτέλεσε" την Παρί Λεβαλουά και με 20 πόντους από 6/9 τρίποντα ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το 84-72 της ομάδας του Φιλίπ Ερβέ. Καλός και ο Αλί Τραορέ με 19 πόντους, ενώ ο Λεό Βεστερμάν είχε 14. Με τη νίκη αυτή οι πρωταθλητές Γαλλίας πλασαρίστηκαν στη 10η θέση με ρεκόρ 4-4!

Μιλάνο: Τις έξι νίκες σε οκτώ ματς έφτασε η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα. Δεδομένης της δυναμικής του αντιπάλου, η εμφάνιση των Λοβαρδών ήταν εξαιρετική, μια και επικράτησαν 87-65 της Βενέτσια που ήταν ισόβαθμή τους. Τζεντίλε και Χάμελ με 19 πόντους οδήγησαν τη Μιλάνο, ο Μάικλ Μπράμος από τους ηττημένους είχε 6 πόντους με 2/4 τρίποντα αλλά και 0/3 δίποντα.

Τσεντεβίτα: Τις οκτώ νίκες σε 11 αγωνιστικές της Αδριατικής Λίγκας έφτασε η ομάδα του Μρσιτς χάρη στο 81-79 επί της Μέταλατς στο Βάλιεβο. Σταθερά καλύτερος όλων ο Μίρο Μπίλαν με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέικομπ Πούλεν είχε 14 πόντους και 3 ασίστ. Η Τσεντεβίτα υπολείπεται στη βαθμολογία μονάχα της πρωτοπόρου Μπουντούτσνοστ (αντίπαλος του Άρη στο Eurocup).

News 24/7

24MEDIA NETWORK