Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Γερό "χαστούκι" για Μπασκόνια, στο καναβάτσο η Ρεάλ!

Τη συντριβή με 83-56 γνώρισε η Μπασκόνια από την Μάλαγα, με τον Γιάννη Μπορούση να μένει στο μηδέν! Λίγες ημέρες πριν έρθει στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Ρεάλ βρήκε τον μπελά της από την Τενερίφη γνωρίζοντας την ήττα με 93-84.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Γερό "χαστούκι" για Μπασκόνια, στο καναβάτσο η Ρεάλ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μπασκόνια - Μάλαγα 56-83

Με τον Γιάννη Μπορούση να μένει στο μηδέν για πρώτη φορά στη φεινή σεζόν (17', 0/2 σουτ, 4ριμπ., 2ασ.) η Μπασκόνια γνώρισε τη συντριβή εντός έδρας από την Μάλαγα με 83-56. Αυτή ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Μπασκόνια μετά από αυτή κόντρα στη Σεβίλλη. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τόμας με 24 πόντους, ενώ για την ομάδα του Μπορούση, ο Χάνγκα πέτυχε 15, χωρίς όμως να καταφέρει να σώσει την παρτίδα.

Τενερίφη-Ρεάλ 93-84

Η Ρεάλ έβγαλε κόπωση από τα συνεχόμενα ματς κάτι που φάνηκε κυρίως από την αμυντική της επίδοση. Η Τενερίφη είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Σαν Μιγκέλ, Ριτσότι, Αμπρομαϊτις, Μπεϊράν) και η πρωταθλήτρια Ευρώπης λύγισε πριν έρθει στο ΣΕΦ για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 21 πόντους αλλά οι υπόλοιποι υστέρησαν κατά πολύ.

Μπαρτσελόνα-Μούρθια 77-71

Η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη έβαλε δύσκολα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα αλλά τελικά υπέκυψε με 77-71. Οι Καταλανοί έχασαν μέχρι και το 30' αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να σώσουν τα προσχήματα και να φτάσουν στην επικράτηση. Ο Περπέρογλου ήταν και πάλι καταλυτικός με 14 πόντους και 1 ριμπάουντ ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο πάντα καυτός Ντόλμαν με 18 πόντους. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έβαλε το δικό του λιθαράκι με 2 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Ζενίτ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 82-86

Η ΤΣΣΚΑ αν και δυσκολεύτηκε, τελικά επικράτησε εκτός έδρας της Ζενίτ με 86-82. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε πρώτο σκόρερ τον Νάντο Ντε Κολό με 26 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Μίλος Τεόντοσιτς με 20. Οι Μοσχοβίτες συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της VTB League με 25-2, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Μπάμπεργκ - Λούντβιγκσμπουργκ 79-64

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με 79-64. Ο Έλληνας γκαρντ έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και τελείωσε το ματς με 11 πόντους, (2/3δίπ., 1/5τρίπ., 4/4β.) κι έχοντας και 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Γιουβέντους - Ζαλγκίρις 65-88

Η Ζαλγκίρις των Γιασικεβίτσιους και Βουγιούκα πήρε ακόμη μία νίκη, την 26 σε 29 αγώνες και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του λιθουανικού πρωταθλήματος. Μετά την ήττα τους από τον Ολυμπιακό, οι πρωταθλητές Λιθουανίας συνήλθαν άμεσα και επικράτησαν με 88-65 την Γιουβέντους εκτός έδρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK