Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ο Μπουρούσης νίκησε τον Κατσικάρη

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ο Μπουρούσης νίκησε τον Κατσικάρη

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εφές: Η ομάδα του Ίβκοβιτς δεν βρήκε τρόπο να συνέλθει άμεσα από το πατατράκ με τον Ολυμπιακό και στο πρώτο παιχνίδι της μετά το ματς της Πέμπτης ηττήθηκε 79-73 από την Μπεσίκτας (αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Eurocup). Μόνο σ' ένα μικρό διάστημα κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση, όταν προσπέρασε 52-51. Γρήγορα όμως βρέθηκε από κάτω, με αποτέλεσμα να χάσει την επαφή με το σκορ, να πέσει στο -12 (73-61) και να χάσει με κάτω τα χέρια, στη δεύτερη εφετινή απώλεια βαθμών. Ο Ντάνστον με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ διασώθηκε.

Μιλάνο: Ήττα εκτός προγράμματος γνώρισε κόντρα στην Τορίνο η Μιλάνο με 85-83 εκτός έδρας. Οι Μιλανέζοι που προέρχονταν από πέντε σερί νίκες στην ιταλική λίγκα ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα και βρέθηκαν να χάνουν στην πρώτη περίοδο με 22-14. Η αντεπίθεσή τους στη συνέχεια δεν στάθηκε ικανή να τους δώσει τη νίκη. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο ΜακΛιν με 23 πόντους, ενώ για τους νικητές σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο Ντόκινς με επίσης 23.

Τσεντεβίτα: Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Euroleague (19/11), η Τσεντεβίτα ξέσπασε στην Ουνιόν Ολίμπια, επικρατώντας με 82-58. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Μπιλάν και Πουλέν σημείωσαν από 11, ενώ οι Αράποβιτς, Μούσα και Γουόκερ σταμάτησαν στους 10. Για την Ολίμπια πάλεψε ο Λέσιτς πετυχαίνοντας 16 πόντους.

Μπασκόνια: Τη νίκη με 90-67 εντός έδρας πανηγύρισε η Μπασκόνια του Γιάννη Μπουρούση κόντρα στη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη. Ο Έλληνας σέντερ ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι καθοριστικός για την ομάδα του πετυχαίνοντας 12 πόντους. Από εκεί και πέρα, ξεχώρισαν επίσης οι Φαμπιάν Κοσέρ (17 π.) και Ντάριους Άνταμς (19 π.). Όσον αφορά την Μούρθια, ο Αουγκούστο Λϊμα πέτυχε 15 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Νεμάνια Ράντοβιτς με 12.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Σαλόν/Ρεμς - Λιμόζ (αναβολή)

News 24/7

24MEDIA NETWORK