Άρρωστος ο Σπανούλης αλλά το Βελιγράδι δεν το χάνει

Ο Βασίλης Σπανούλης έλειψε από την προπόνηση της Δευτέρας καθώς παραμένει άρρωστος όμως όλα δείχνουν πως θα πάει στο Βελιγράδι για το ματς με Αστέρα. Το ίδιο και 200 οπαδοί!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η νίκη κόντρα στα Τρίκαλα ξεχάστηκε σε χρόνο dt από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αφού αυτή την εβδομάδα υπάρχουν όχι ένα αλλά δύο ματς για την Euroleague (Τετάρτη και Παρασκευή για τους πρωταθλητές Ελλάδας) τα οποία μάλιστα απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερη σημασία μετά την αναπάντεχη ήττα στο ΣΕΦ από την Γαλατάσαραϊ.

Πρώτος σταθμός είναι το Βελιγράδι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα που μάχεται για την είσοδο στα προημιτελικά και ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να "πονοκεφαλιάζει" ενόψει του αγώνα της Τετάρτης αναφορικά με την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχασε την προπόνηση της Δευτέρας αφού εξακολουθεί να είναι άρρωστος (ανέβασε πυρετό και δεν έπαιξε κόντρα στα Τρίκαλα) και όλοι περιμένουν να δουν αν θα προλάβει να αναρρώσει, με τον "V-Span" να είναι πάντως εκτός απροόπτου μέσα στην αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης για το Βελιγράδι.

Το αν ο Σπανούλης ακολουθήσει την αποστολή θα το γνωρίζουμε σίγουρα την Τρίτη, το δεδομένο πάντως είναι πως θα κάνουν το ταξίδι στη γειτονική Σερβία και 200 φίλοι της ομάδας που θα δηλώσουν "παρών" στην "Kombank Arena" στο πλαίσιο της εξαιρετικής σχέσης που έχουν Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας σε επίπεδο οπαδών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK