Αυτή τη φορά οι διαιτητές είδαν βήματα του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης πέτυχε ένα τρομερό τρίποντο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ το οποίο όμως δεν μέτρησε καθώς χρεώθηκε με βήματα στην προσπάθειά του. Φάση που θύμισε σε πολλούς το περσινό buzzer-beater μπροστά στον Καλάθη στον 2ο τελικό πρωταθλήματος. Δείτε τα videos!

Αυτή τη φορά οι διαιτητές είδαν βήματα του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν από τους παίκτες του Ολυμπιακού που κοίταξαν στα μάτια το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας 14 πόντους και 5 ασίστ στο ενεργητικό του, ωστόσο το φινάλε της τιτανομαχίας βρήκε τους πρωταθλητές Ελλάδας να γνωρίζουν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους στην φετινή Euroleague με σκορ 81-75 υπέρ των Ρώσων.

Στα αξιοσημείωτα πως ο "V-Span" αποβλήθηκε με πέντε φάουλ λίγα λεπτά πριν το τέλος αλλά και το γεγονός ότι εκνευρίστηκε με δύο αποφάσεις των διαιτητών. Η πρώτη είχε να κάνει με (καθαρό) αντιαθλητικό φάουλ (βάσει των νέων κανονισμών) πάνω του που μετατράπηκε σε τεχνική ποινή για διαμαρτυρίες και η δεύτερη η απόφαση των "γκρι" να τον χρεώσουν με βήματα σε μία προσπάθειά του στο πρώτο μέρος όπου κατέληξε σε εντυπωσιακό τρίποντο.

Αυτή τη φορά οι διαιτητές είδαν βήματα του Σπανούλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συγκεκριμένη μάλιστα φάση αλλά και η απόφαση έκανε πολλούς να φέρουν στο μυαλό τους το εκπληκτικό τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη μπροστά στον Νικ Καλάθη στον περυσινό 2ο τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, όταν τότε με δικό του buzzer-beater είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη Τύπου πως είχε κάνει βήματα πριν σηκωθεί για το σουτ.

Αυτή τη φορά οι διαιτητές είδαν βήματα του Σπανούλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά, μετακίνησε το σταθερό ο ηγέτης των "ερυθρολεύκων" στο ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό ή σε κανένα από τα δύο; Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολες φάσεις για τους διαιτητές. Δείτε τα videos:

ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΤΣΣΚΑ:

ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ηρωικός Ολυμπιακός δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK