Δεν μάσησε την καραμέλα των τραυματισμών ο Σφαιρόπουλος...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απαίτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν συνεχώς τα προβλήματα του Ολυμπιακού γιατί ο ίδιος δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Χαρακτήρισε άτοπη την ερώτηση για τον περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας και χαρακτήρισε εξαιρετικά αμφίβολο τον Σπανούλη.

Δεν μάσησε την καραμέλα των τραυματισμών ο Σφαιρόπουλος...

Βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Μια ερώτηση, για την οποία ευχαρίστησε που του έγινε, ήταν η αφορμή να μιλήσει για τα μαζεμένα προβλήματα που προέκυψαν εσχάτως στον Ολυμπιακό. Από την άλλη όμως πλευρά. Διότι όπως είπε "κι άλλες ομάδες έχουν τραυματισμούς".

Τι ακριβώς είπε; Πως " εμείς δεν σκεφτόμαστε δεισιδαιμονίες και κακή τύχη. Το έχουμε κάνει καραμέλα. Η ομάδα έχει 15 παίκτες. Ξέραμε ότι η σεζόν θα είναι δύσκολη και γι' αυτό κάναμε δυνατό ρόστερ, ξέραμε ότι η σεζόν θα έχει τραυματισμούς. Λυπούμαστε για τον Χάκετ που χάνει τη σεζόν, όπως και γι' άλλους παίκτες. Αλλά εδώ το κάνουμε σίριαλ. Θέλουμε να υπάρχει κλίμα κακομοιριάς. Δεν είμαστε κακομοίρηδες. Σταματήστε παρακαλώ να γράφετε για τους τραυματισμούς. Φτάνει. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα, τον τρόπο που παίζουμε και το υλικό. Όσο αντέξουμε".

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Τρίτης. " Σ' ένα λέι απ που έκανε στο προηγούμενο ματς έπεσε με το γόνατο και χτύπησε, με αποτέλεσμα να πονάει. Είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του". Όπως ωστόσο προσέθεσε ο Έλληνας κόουτς " ο Σπανούλης είναι Σπανούλης".

Ο Σφαιρόπουλος αντέδρασε επίσης όταν ρωτήθηκε για το λιγοστό χρόνο προετοιμασίας. Και απάντησε με ερώτηση. "Ο Αστέρας έχει παραπάνω χρόνο να ξεκουραστεί;". Εξήγησε δε πως " αυτό είναι το σύστημα και αυτές οι ερωτήσεις είναι ανούσιες. Ναι έχει όσο χρειάζεται για να προετοιμαστεί. Εδώ μας παίρνουν το σπίτι, δεν θα παλέψουμε;".

Όσο για τη δυναμική του Αστέρα σχολίασε ότι " είναι χρόνια μαζί, ξέρει τι παίζει, έχει σκληρούς παίκτες που τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο, παίζουν στο ένας μ' έναν, σκοράρουν και δημιουργούν".

Για το τέλος άφησε ένα σχόλιο για τον Πάτρικ Γιανγκ, για τον οποίο " ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας στις δυνατότητες του. Γι' αυτό και κάναμε και κάνουμε υπομονή ακόμα. Θα ανέβει κι άλλο. Είναι ακόμη στην αρχή, όσο περνάει ο καιρός θα έχει καλύτερη ψυχολογία και ετοιμότητα για να παίζει περισσότερο και να βοηθάει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK