Μπαρτζώκας: "Κάθε ομάδα θα πάρει ό,τι της αξίζει"

Ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την αντίδραση των παικτών του μετά την αποβολή του Έισι Λο δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Μπαρτζώκας: "Κάθε ομάδα θα πάρει ό,τι της αξίζει"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε: " Η έκβαση του ματς ήταν θετική, κάτι σημαντικό για εμάς. Μετά την ήττα από τη Σιένα, είχα πει ότι θα διορθώσουμε αυτή την εικόνα και πλέον είμαστε εντός στόχου που είναι η πρόκριση. Οι παίκτες μου απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι έχουν χαρακτήρα. Μέσα σ' όλα χάσαμε και τον Λο, άρα μείναμε από άσους. Ο τραυματισμός του Χάινς με το σχίσιμο στο φρύδι δεν ήταν τίποτε σοβαρό.

Υπάρχουν κι αρνητικά, όπως ότι χάσαμε πολλές βολές κι αρκετά ελεύθερα σουτ. Τα θετικά είναι η δημιουργικότητα, η συνέπεια στα ριμπάουντ και ο χαρακτήρας. Φυσικά αφιερώνω τη νίκη στον Βαγγέλη κι ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση. Πιστεύω ότι και στα επόμενα ματς θα είναι δίπλα μας. Έχω την αίσθηση ότι κάθε ομάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει.

Θα δω τον Παναθηναϊκό κι όλη η ομάδα. Είχα πει εξ αρχής ότι θα δούμε την αγορά, αλλά τώρα μας απασχολεί μόνο το ντέρμπι. Είμαστε ακόμη στο σημείο μηδέν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK