Ετοιμοπόλεμος ο Σπανούλης, στην 12άδα κόντρα στον Αστέρα

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΟΚ όμως δεν θα γίνει το ίδιο και με τον Ερυθρό Αστέρα καθώς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 12άδα του Ολυμπιακού.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όπως μετέδωσε στον "Sport24 Radio 103.3" ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

"Ο Βασίλης σε ένα λέι απ έπεσε με το γόνατο κάτω και χτύπησε σε μία προσπάθειά του στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις και πονάει. Η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αλλά ο Σπανούλης είναι Σπανούλης δεν ξέρεις ποτέ", δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την 13η αγωνιστική της Euroleague και μία ημέρα αργότερα ο αρχηγός του Ολυμπιακού τον... δικαίωσε.

Και αυτό γιατί ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (20/12) στο ΣΕΦ για να κάνει μερικά σουτ και να τσεκάρει την κατάσταση του ποδιού του, με τον "V-SPAN" να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου και να συμπεριλαμβάνεται στη δωδεκάδα του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK