Γ.Αγγελόπουλος: "Ψέματα μάς είπε ο Σλούκας. Δεν ξέρει κανείς τι έγινε με τον Ντάνστον"

Ασπίδα προστασίας πάνω από τον εφετινό Ολυμπιακό ύψωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το διπλό στο Μιλάνο, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στις περιπτώσεις των Μπράιαν Ντάνστον και Κώστα Σλούκα.

Γ.Αγγελόπουλος: "Ψέματα μάς είπε ο Σλούκας. Δεν ξέρει κανείς τι έγινε με τον Ντάνστον"

Απαντήσεις στα ερωτήματα των οπαδών του Ολυμπιακού θέλησε να δώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας μετά τη νίκη στο Μιλάνο.

Ο εκ των προέδρων των "ερυθρολεύκων" μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για ό,τι συνέβη στις περιπτώσεις των Μπράιαν Ντάνστον και Κώστα Σλούκα, υπερασπιζόμενος παράλληλα τη δουλειά του Γιάννη Σφαιρόπουλου με το υπάρχον υλικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για: To εάν η φετινή ομάδα είναι μια βελτιωμένη έκδοση της περσινής: " Είναι μια βελτιωμένη έκδοση, νομίζω πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό. Ο Ολυμπιακός θα είναι όπως τον θέλουμε και όπως τα έχουμε υπολογίσει, μετά τον Ιανουάριο, στο επίπεδο που θέλουμε, οπότε θα πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί, αλλά έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα και νομίζω δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα".

Για το τι του άρεσε και τι όχι από το ματς με την Αρμάνι και για το εάν Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν πλαισιωθεί σωστά από τους νέους παίκτες που ήρθαν: " Κοιτάξτε να δείτε, η συνταγή δεν αλλάζει, δεν άλλαξε, μιλάτε για παίκτες που φύγανε και δεν μιλάτε γι' αυτούς που είναι εδώ και ιδρώνουν και τα δίνουν όλα και πετυχαίνουν και συνεχίζουν και θα πετύχουν και φέτος. Ας πούμε για τον Βαγγέλη τον Μάντζαρη ο οποίος είχε πέρσι στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα, εάν θυμάμαι καλά, 9/10 τρίποντα, στην περσινή σειρά που κάναμε τρεις συνεχόμενες νίκες και άλλες ομάδες κάνουν εννιά συνεχόμενες ήττες. Στις τρεις συνεχόμενες νίκες έκανε 9/10 τρίποντα ο Βαγγέλης και δεν μιλάει κανείς γι' αυτόν, δεν ξέρω γιατί. Δεν το έχουμε καταλάβει αυτό. Εβδομήντα λεπτά ο Βαγγέλης, μηδέν λάθη σε εκείνη τη σειρά. Αν τα θυμάμαι καλά, εβδομήντα λεπτά ο Βαγγέλης μηδέν λάθη, δεν μας αρέσει ο Βαγγέλης, θέλουμε τον Κώστα, τον Γιάννη τον Αντώνη. Τι να κάνουμε; Πάντα κάποιος θα φεύγει, κάποιος θα έρχεται.

Εδώ αυτοί που μείνανε αγωνίζονται και τα δίνουν όλα, είναι άξιοι συγχαρητηρίων για αυτά που κάνουνε. Είδατε σήμερα τον Γιανγκ που έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση. Να πούμε ότι έφυγε ο Ντάνστον; Ότι έφυγαν αυτοί οι παίκτες ; Tι να κάνουμε; Και μιας και το αναφέρατε, για να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα πέρσι, πήγε στα μπουζούκια για να πανηγυρίσει, ήρθε εκεί ο μάνατζερ του στις 05:00 το πρωί, κάθισε δέκα λεπτά και έφυγε και την άλλη μέρα το πρωί εμφανίστηκε και μας είπε πως "έχουμε συμφωνήσει". Τι να πούμε για τον Ντάνστον δηλαδή; Έχουμε να πούμε κάτι για τον Ντάνστον, ο οποίος εμφανίστηκε ο μάνατζερ του έξι ώρες μετά τα επινίκια και λέει έχουμε συμφωνήσει αλλού; Και πέσανε όλοι επάνω του; Προπονητές, αρχηγοί, συμπαίκτες, μάνατζερ, ιδιοκτήτες,διοίκηση για να δείξουν ότι τον θέλουνε; Εδώ μιλάνε μερικοί για τον Ντάνστον, ξέρουνε τι έγινε με τον Ντάνστον; Έχει βάλει ο άλλος 20 πόντους σήμερα, έχει βγάλει μάτια και μιλάμε για τον Ντάνστον".

Τον Κώστα Σλούκα και αν θέλει να σχολιάσει κάτι σχετικά: " Ό,τι θέλετε, τον Σλούκα τον θέλαμε, κάναμε τα πάντα για να μείνει, δεν δέχτηκε να συναντηθεί μαζί μας, είπε ψέματα το παιδί, παρόλο που τον αγαπάμε και πρόσφερε στον Ολυμπιακό και είναι και πολύ καλός παίκτης και θα γίνει ακόμη καλύτερος, ότι ήθελε να πάει με τη μητέρα του να μιλήσει στη Θεσσαλονίκη και ήταν στην Αθήνα και είχε άλλες συναντήσεις. Αυτά είναι τα πράγματα, τι να πούμε άλλο για τον Σλούκα; Να πούμε γι' αυτούς που είναι εδώ, για την ομάδα που έπαιξε σήμερα και κέρδισε την Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο με το διπλάσιο μπάτζετ. Να πούμε και αυτά τα θέματα για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Και για κάτι άλλους φίλους και συναδέλφους σας, εμείς είμαστε πάντα με το κεφάλι ψηλά. Χάσουμε, κερδίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Εάν δεν βλέπουνε, να τα ξαναδούν τα θέματα".

Τον προϋπολογισμό και εάν ο φετινός είναι μικρότερος από τον περσινό: " Οριακά, πάνω κάτω στα ίδια μεγέθη είναι, είναι μια εκτίμηση, όχι βεβαιότητα. Είναι μια ομάδα που έλειπαν τόσοι διεθνείς και τραυματισμοί και απουσίες και δεν έχει ακόμη τη χημεία που πρέπει να έχει, χρειάζεται οι νέοι με τους παλιούς να δέσουν. Εκτίμηση είναι αυτό, όχι βεβαιότητα. Αυτό περιμένουμε, αυτό θέλουμε και γι' αυτό δίνουμε τα πάντα".

Την εμφάνιση των υπολοίπων παικτών πλην του Γιανγκ : " Προχθές τον βρίζανε τον Γιανγκ, νομίζω είναι νωρίς να κριθούν τα παιδιά. Βλέπετε σε όλη την Ευρώπη με τα αποτελέσματα τι γίνεται, με την Εφές, με τη Μπαρτσελόνα, με τη Φενέρ, με τη Ρεάλ, με τόσες πολύ καλές ομάδες που ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματα τους. Δεν μπορεί σε 15 ημέρες επειδή έγινε ένα αποτέλεσμα με 46 βολές στην Ελλάδα να πούμε ότι είναι όλοι άχρηστοι. Αυτά τα βλέπεις, τους αξιολογείς και όλοι θα κριθούν στο γήπεδο, δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Ό,τι και να πω εγώ δεν έχει σημασία".

Για το εάν έχει βάλει «στοίχημα» με τον εαυτό του η ομάδα να φτάνει κάθε χρόνο στο Final Four με όλο και μικρότερο μπάτζετ " είναι ένα μοντέλο, μια φιλοσοφία, μια στάση ζωής, μια πραγματικότητα, τώρα τα στοιχήματα είναι για άλλους, δεν είναι για εμάς. Εμάς μας αρέσουν οι στόχοι, τα οράματα, οι υπερβάσεις και τα θαύματα".

Όλες οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ΕΡΤ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μιλάνο - Ολυμπιακός 66-71

Κώστας Σλούκας: Η μεγάλη απώλεια του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK