Για το φάουλ του Μάντζαρη διαμαρτυρήθηκε ο Σφαιρόπουλος

O Μάντζαρης έκλεψε, έτρεξε στον αιφνιδιασμό και... βρέθηκε στο παρκέ. Φάουλ που δεν δόθηκε ποτέ, φάση στην οποία στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για το φάουλ του Μάντζαρη διαμαρτυρήθηκε ο Σφαιρόπουλος

Η φάση στην τρίτη περίοδο, όταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκλεψε την μπάλα, έφυγε στον αιφνιδιασμό και δεν του δόθηκε φάουλ ήταν κατά τον Γιάννη Σφαιρόπολο κομβική για την εξέλιξη του αγώνα.

" Ήταν μια στιγμή στην τρίτη περίοδο που βρεθήκαμε μπροστά και είχαμε το μομέντουμ, κλέψαμε τη μπάλα, πήγαμε στον αιφνιδιασμό, δεν ξέρω πως ο Μάντζαρης έπεσε κάτω, ίσως εσείς είδατε καλύτερα από εμένα, αλλά αυτό το non-call άλλαξε το μομέντουμ του ματς, αλλά επίσης και εμείς χάσαμε πολλά λέι απ, εύκολα καλάθια. Και στην τελευταία περίοδο το ίδιο, από το -10, πήγαμε στο -7, αλλά εκεί χάσαμε πολλές ευκαιρίες να μειώσουμε ακόμη περισσότερο, δεν μειώσαμε και επιτρέψαμε στη Ρεάλ Μαδρίτης να ανεβάσει τη διαφορά", απάντησε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Προηγουμένως είχε αναλύσει το παιχνίδι λέγοντας ότι " ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να ελέγξουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης και το κάναμε αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και στις δύο μεριές του παρκέ, με μικρά προβλήματα, αλλά παίξαμε καλά γενικά και μόνο ο Γιουλ μας... πόνεσε, κυρίως στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε το ίδιο καλά. Η Ρεάλ αντέδρασε, μας χτύπησε με τα επιθετικά ριμπάουντ, στο πρώτο ημίχρονο είχαν μόλις ένα, αλλά στο δεύτερο εννιά και από τα επιθετικά ριμπάουντ και τους εύκολους πόντους που πέτυχαν άρχισαν να ανεβαίνουν ψυχολογικά. Επίσης, η επίθεση μας δεν ήταν καλή.

Χάσαμε πολλά λέι απ, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες όταν χάσαμε αιφνιδιασμούς ή κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία στον αιφνιδιασμό που μας έκαναν να χάσουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Η τελική διαφορά μας αδικεί, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και από τους οκτώ πόντους μπορεί εύκολα να πάει, όπως πήγε στους 18. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, άξιζε τη νίκη και δίκαια την πήρε. Φυσικά και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλούς και καλούς παίκτες και επιθετικά ειδικά. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θεωρώ πως το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν η κακή μας εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προδόθηκε από την επίθεση και την περιφερειακή άμυνα
Ξέχασε να... επιτεθεί και έχασε ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK