H φιλία Σπανούλη-Γιασικεβίτσιους πήγε να τιναχτεί στον αέρα στα αποδυτήρια

Βασίλης Σπανούλης και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχουν φορέσει την ίδια (πράσινη) φανέλα για τρία χρόνια όμως η σχέση φιλίας τους "δοκιμάστηκε" στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά το φινάλε του Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις. Δείτε το VIDEO.

H φιλία Σπανούλη-Γιασικεβίτσιους πήγε να τιναχτεί στον αέρα στα αποδυτήρια
EUROKINISSI

Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα και πιο λαμπρά αστέρια που φωτίσει τον ουρανό του ευρωπαϊκού μπάσκετ την τελευταία 20ετία και μάλιστα για τρία ολόκληρα χρόνια συνυπήρχαν στα ίδια αποδυτήρια, αυτά του ΟΑΚΑ, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τώρα, αρκετά χρόνια μετά ο ένας είναι ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου έχει κάνει ασύλληπτα πράγματα από το 2010 και μετά που πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι και ο άλλος έβγαλε το σορτσάκι και φόρεσε κοστούμι, δείχνοντας στα πρώτα του βήματα πως είναι... γεννημένος για (μεγάλος) κόουτς.

Παρά το γεγονός πάντως ότι μεταξύ τους γνωρίζονται και έχουν σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αποτραπεί η ένταση μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο φινάλε του πρώτου αγώνα της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με αντιπάλους Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το ματς είχε τελειώσει βρίσκοντας νικητές τους Λιθουανούς με 87-78 και η αδρεναλίνη ήταν στο κόκκινο για όλους, με την κάμερα της Nova να "συλλαμβάνει" κάποια στιγμή τον προπονητή της Ζαλγκίρις να λέει στον αρχηγό του Ολυμπιακού: "Μην μου κάνεις χειρονομίες. Σεβάσου τη φιλία μας".

Η όποια σπίθα πήγε πάντως να ανάψει, έσβησε στην στιγμή καθώς έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να... τα βρίσκουν και το καυγαδάκι που είχε στηθεί να παίρνει τέλος με μία κίνηση συμφιλίωσης: τους δύο παίκτες να ενώνουν στιγμιαία τις γροθιές τους.

Είναι άλλωστε αμφότεροι τεράστιες προσωπικότητες και στο μυαλό τους το πρώτο ματς της σειράς έχει ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, με το βλέμμα να βρίσκεται ήδη στον αγώνα της Παρασκευής όπου θα κρίνει πάρα πολλά για την εξέλιξη της σειράς.

Δείτε το VIDEO από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ, όπως το μετέδωσε η εκπομπή της NOVA, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK