Η ομιλία του Σφαιρόπουλου στους παίκτες: "Είμαι περήφανος" (VIDEO)

Περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισκέφθηκε μετά από το τέλος της αναμέτρησης τα αποδυτήρια, αγκάλιασε κάθε παίκτη ξεχωριστά και μοίρασε συγχαρητήρια. Δείτε το VIDEO.

Η ομιλία του Σφαιρόπουλου στους παίκτες: "Είμαι περήφανος" (VIDEO)
INTIME SPORTS

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, που χάρισε στους "ερυθρόλευκους" την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και αφού αγκάλιασε κάθε παίκτη ξεχωριστά, τους συνεχάρη όλους για την προσπάθειά τους.

"Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Την αξίζατε. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς και τον τρόπο που παίξατε. Ποτέ δεν τα παρατήσατε. Δείξατε χαρακτήρα και νομίζω ότι με βάση αυτό που κάναμε όλη τη σεζόν έως τώρα, αξίζαμε να πάμε στο Final4. Εσείς αξίζατε να πάτε στο Final 4 με την προσπάθειά σας, με τις προπονήσεις σας, με τα παιχνίδια σας ως τώρα. Όχι μόνο σήμερα. Πολλά συγχαρητήρια. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του στους παίκτες.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμη:

Η αποθέωση του Πρίντεζη στα αποδυτήρια (VIDEO)

Σπανούλης: "Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τον Σφαιρόπουλο"

Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν οι Ρώσοι απέναντι στον Ναπολέοντα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK