ΜΕΓΑΛΟΣ Ολυμπιακός και χωρίς τον αρχηγό!

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ: Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη στη Βαρκελώνη επικρατώντας με 69-67 της Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά από έξοχη εμφάνιση. Ηγέτης ο Πρίντεζης, κλειδί η άμυνα και η ψυχραιμία του Μάντζαρη στις τελευταίες βολές!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ EUROLEAGUE)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ EUROLEAGUE) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Βαρκελώνη χωρίς τον αρχηγό του και με τη σκέψη ότι και να χάσει τη μάχη δεν θα έχανε τον πόλεμο. Χωρίς άγχος κοντολογίς. Στο παρκέ όμως οι παίκτες του είχαν το μαχαίρι στα δόντια κατά το κοινώς λεγόμενο και παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη.

Ο Σφαιρόπουλος μετά το 20-14 του πρώτου δεκαλέπτου κατόρθωσε να συμμαζέψει την άμυνα της ομάδας του και να περιορίσει τη συγκομιδή της Μπαρτσελόνα προκαλώντας πολλά προβλήματα. Μόνο ο Ντόρσεϊ μπορούσε πλέον να απειλεί άμεσα τον Ολυμπιακό ο οποίος αφού μάζεψε τη διαφορά πέρασε και μπροστά.

Ο Ντόμινικ Ουότερς με ψύχραιμες επιλογές βοήθησε πολύ σ' αυτό το διάστημα (39-44, 43-48) πριν η Μπαρτσελόνα ανακτήσει την αυτοκυριαρχία της και βοηθηθεί πολύ από τους Ράις και Κόπονεν. Ομως στο κρίσιμο τελευταίο πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός όρθωσε και πάλι το ανάστημά του δυναμώνοντας την άμυνά του και στη ρακέτα και στην περιφέρεια.

Ετσι. πέρασε μπροστά με το κάρφωμα του Μιλουτίνοφ, αύξησε τη διαφορά στους τρεις με το σουτ του Λοτζέσκι και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε το τρίποντο από τον Κόπονεν πήρε τη νίκη με τις βολές του Μάντζαρη και την αποτελεσματική άμυνα στην τελευταία επίθεση πάνω στον Ράις.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός μαθαίνει να ζει και χωρίς τον Σπανούλη κάνοντας ασκήσεις προσομοίωσης και για τα επόμενα χρόνια.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 33-29, 54-56, 67-69

Μπαρτσελόνα: Ράις 15, Ντόλμαν 5, Ντόρσεϊ 7, Κλαβέρ 4, Ναβάρο 3, Βεζένκοφ 2, Ολεσον, Κόπονεν 16, Ρενφρό 3, Τόμιτς 12 (9ρ).

Ολυμπιακός: Γκριν 8, Μπιρτς 2, Γιανγκ 1, Παπαπέτρου 2, Ουότερς 8, Μιλουτίνοφ 6, Πρίντεζης 16 (9ρ), Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 6, Λοτσέσκι 11, Αθηναίου 1

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK