Ολυμπιακός-Ρεάλ 78-76

Ο Ολυμπιακός επιβίωσε στο θρίλερ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρτίτης και με τη νίκη του (78-76) έστειλα τη σειρά σε 4ο παιχνίδι και πάλι στο ΣΕΦ. Ολα κρίθηκαν στη ρουλέτα των βολών στο τέλος του αγώνα. Σχολίασε ο Σ.Καβαλιεράτος.

Ολυμπιακός-Ρεάλ 78-76
spa.jpg INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Εγινε φανερό από την αρχή ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να ζήσει ή να πεθάνει με την άμυνα. Σ' αυτόν τον τομέα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάστηκαν ορκισμένοι να πετύχουν και τα κατάφεραν περιορίζοντας το περιφερειακό σουτ της Ρεάλ αλλά και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στην επίθεση ο Ντάνστον εξέθεσε τον Μπουρούση και ο Ολυμπιακός δεν άργησε να δημιουργήσει διαφορά (20-13, 23-15) βάζοντας έτσι στο παιχνίδι και τον ενθουσιώδη κόσμο του.

Ο Λοτζέσκι και ο Σπανούλης πήραν εν συνεχεία τη σκυτάλη ενώ στον αντίποδα η Ρεάλ έδειχνε αιφνιδιασμένη από τη δύναμη που έβαζε στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός. Η διαφορά ξεπέρασε και τους 10 πόντους (32-19, 34-22) πριν ο Φερνάντεθ και ο Γιουγ με προσωπικά καλάθια μαζέψουν λίγο τη διαφορά (45-38).

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε όταν η Ρεάλ έφτασε στους 2 (49-47) και αποσπάστηκε ξανά δίνοντας και πάλι προτεραιότητα στην άμυνα και στον οίστρο του Ντάνστον που ώρες-ώρες έμοιαζε ασταμάτητος κάτω από το καλάθι (63-53). Το παιχνίδι βρισκόταν στον σχεδόν απόλυτο έλεγχο των "ερυθρόλευκων" μέχρι το 33' όταν ο Ολυμπιακός έπαθε επιθετικό μπλακ άουτ. Η Ρεάλ απείλησε φτάνοντας στο 68-67 αλλά οι γηπεδούχοι έμειναν ζωντανοί με τρίποντο από τον Σπανούλη και λέι απ του Ντάνστον (73-70).

Οι Ισπανοί, καθοδηγούμενοι από έναν εκπληκτικό Ροντρίγκεθ, βρήκαν τον τρόπο να περάσουν μπροστά (73-74 από τον Ισπανό πλέι μέικερ στα 45 δεύτερα) αλλά ο Πρίντεζης, με βόμβα τριών πόντων, χάρισε το προβάδισμα και πάλι στον Ολυμπιακό στα 21. Οι δύο χαμένες βολές του Πέτγουεϊ άφησαν το σκορ στο 76-75 αλλά ο Σέρχιο ευστόχησε μόνο σε μία από το δικό του ζευγάρι για το 76-76. Ο Σλούκας εξελίχθηκε σε άνθρωπο του ματς αφού διαμόρφωσε (πάντα με βολές) το 78-76 για να αστοχήσει στο τέλος και πάλι από τη γραμμή ο Γιουγ.

H καλύτερη πεντάδα

1. Τα θεμέλια της νίκης τα έβαλε δίχως αμφιβολία ο Ντάνστον με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κορυφαίος και MVP.

2. Σκόραρε σε δύσκολα σημεία του αγώνα ο Σπανούλης που είχε 17 πόντους, 4 ασίστ αλλά και 5 λάθη.

3. Καλή δουλειά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, από τον Λοτζέσκι που ρελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους και 4 ριμπάουντ.

4. Μία Ρεάλ μόνος του στο τέλος ο Ροντρίγκεθ με 19 πόντους και 4 ασίστ.

5. Κράτησε όρθια τη Ρεάλ στα 30 πρώτα αγωνιστικά λεπτά ο Φερνέντεθ με 18 πόντους και πολύ δύσκολα αλλά εύστοχα σουτ.

Το φύλλο αγώνα

O Oλυμπιακός είναι εδώ και έχει πνοή. Εστω και αν ένιωσε την απειλή του "σκουπίσματος" στο τέλος ο πρωταθλητής Ευρώπης έβγαλε ενέργεια, πάθος και τρομερή διάθεση στο παιχνίδι του βάζοντας δύσκολα προβλήματα στη Ρεάλ. Φάνηκε πάλι ότι οι Ισπανοί διαθέτουν περισσότερες λύσεις και ίσως περισσότερη ποιότητα αλλά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι ζωντανός και να πολεμά. Ραντεβού την Τετάρτη και πάλι στο ΣΕΦ.

TO LIVE:

18:56
Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός απόψε δίνει ένα do or die παιχνίδι. Αν χάσει αυτόματα αποχαιρετά την διοργάνωση και αφήνει το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης. Αν κερδίσει τότε η σειρά θα πάει σε τέταρτο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/4). Τζάμπολ στον τρίτο προημιτελικό σε λίγη ώρα (20:00, Δημόσια Τηλεόραση).
18:57
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ο πρώτος παίκτης των Ισπανών που βγήκε για προθέρμανση...
18:58

18:59
Έχουμε sold-out στην αναμέτρηση. Το ΣΕΦ απόψε θα είναι κατάμεστο. Ήδη έχουν φτάσει στις εξέδρες οι πρώτοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Πολλά ερυθρόλευκα πανό και σημαίες στις κερκίδες. 
19:03
Στο γήπεδο έχουν βγει παίκτες και των δύο ομάδων. Ο Γιάννης Μπουρούσης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τον στολίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Ο Έλληνας σέντερ δεν έδωσε σημασία και συνέχισε την προθέρμανση του δοκιμάζοντας σουτ. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται ως αντίπαλος στο ΣΕΦ. Αυτό είχε συμβεί και όταν αγωνιζόταν στην Αρμάνι Μιλάνο.
19:05
Από πλευράς Ολυμπιακού στο παρκέ αυτή την στιγμή βρίσκονται οι Λοτζέσκι, Κόλινς, Σίμονς, Ντάνστον, Παπαπέτρου, Σλούκας και Κατσίβελης, οι οποίοι και δοκιμάζουν σουτ. Μόλις βγήκε στο παρκέ και ο Πρίντεζης. Ο Περπέρογλου είναι εκτός αποστολής, καθώς ο οργανισμός του είναι εξαντλημένος από τον πυρετό που είχε ο παίκτης για μία εβδομάδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και έμεινε εκτός αποστολής. 
19:07
Η 12άδα του Ολυμπιακού: Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι, Ντάνστον, Σπανούλης, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης.
19:09
Δεν υπάρχουν φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ και δεν πρόκειται να έρθουν, καθώς οι Ισπανοί δεν έχουν πάρει εισιτήρια. Έχουν έρθει, πάντως, αρκετοί Ισπανοί δημοσιογράφοι. Το παιχνίδι έχει τεράστιο ενδιαφέρουν για τους Μαδριλένους και όχι μόνο.
19:09

19:10
Στα επίσημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μόλις έφτασε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Έχει και εκείνος το δικό του άγχος για την αναμέτρηση. Δεν υπάρχει αύριο για τους Πειραιώτες αν χάσουν.
19:12
Στο ΣΕΦ υπάρχει ακόμη το ειδικό προστατευτικό δίχτυ, το οποίο καλύπτει τα 3/4 του γηπέδου, κάτι που το είχαμε δει και στο ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το TOP-16. Για καλό και για κακό, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να το διατηρήσουν για την αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ. 
19:14
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στα αποδυτήρια τους παίρνοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου τους. Οι παίκτες της Ρεάλ συνεχίζουν να δοκιμάζουν σουτ. Όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου. Έχει σχεδόν γεμίσει το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Πειραιά, σημείο στο οποίο έχει αναρτηθεί ένα τεράστιο πανό το οποίο αναγράφει "Gate 7 Olympiacos".
19:16
Δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ανυπομονούν να τον δουν από κοντά οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Στις εξέδρες του ΣΕΦ μόλις έφτασε και η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη.
19:17
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψαν στα αποδυτήρια τους και αποδοκιμάστηκαν από το κοινό. Στις εξέδρες του ΣΕΦ βρίσκονται φίλαθλοι του Ολυμπιακού από διάφορες περιοχές της χώρας. 
19:21
Ο Ολυμπιακός απόψε θα αλλάξει ορισμένα πράγματα στην τακτική του όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Στην άμυνα είναι δεδομένο πως θα διατηρήσει το κομμάτι με τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα ύστερα από πικ-εν-ρολ, κάτι που έφερε αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου προημιτελικού. 
19:25
Μίόλις βγήκε στο παρκέ μέσα σε αποθέωση η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο κόσμος έδωσε ένα ζεστό χειροκρότημα στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα
19:26
Ένα ματς δίχως αύριο για τον Ολυμπιακό. Αν ηττηθεί η ευρωπαϊκή σεζόν τελείωσε για τους Πειραιώτες. Μέγα πάθος από τους παίκτες ώστε να κερδίσουν απόψε αλλά και για να στείλουν την σειρά σε πέμπτο ματς στην Μαδρίτη. 
19:27
Στο γήπεδο ο αδερφός του Βαγγέλη Μάντζαρη, Αντώνης, αλλά και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μανώλης Παπαμακάριος.
19:31
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού μαζί με τους συνεργάτες του. Ένα ματς που θέλει σωστή διαχείριση απόψε, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.
19:33
Στο γήπεδο μόλις βγήκε και η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. 
19:34
Υβριστικά συνθήματα για τον Γιάννη Μπουρούση, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. 
19:34

19:35
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί με λευκές εμφανίσεις και ο Ολυμπιακός με τα ερυθρόλευκα. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανση τους.
19:37
Οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν προθέρμανση σε περίπου 20 λεπτά θα έχουμε τζάμπολ στον αγώνα.
19:38
Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
19:40
Στο γήπεδο μόλις έφτασε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος.
19:41
Υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από τα ΣΕΦ. 
19:43
Στο γήπεδο βρισκεται και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Στο παρελθόν υπήρξε παίκτης-σημαία της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης.
19:45
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησαν το τραγούδι με ρυθμό και παλμό στις εξέδρες. 
19:48
Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, πήγαν και έκατσαν στις μπροστινές θέσεις που βρίσκονται στο παρκέ. Εκεί που παρακολούθησαν και την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης λείπει. Για να δούμε αν θα έρθει σε λίγο...
19:50
Έχει σχεδόν γεμίσει το ΣΕΦ. Υπάρχουν ορισμένες άδειες θέσεις, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή αρκετοί πάνε και κάθονται στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. 
19:51
Ξεκινά η παρουσίαση των δύο ομάδων. Πρώτα της Ρεάλ, η οποία και αποδοκιμάστηκε έντονα.
19:52
Μέσα σε αποθέωση η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
19:53
"Θρύλε γερά, μπορείς να προκριθείς", φωνάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού.
19:54
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζητούν από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα μόνο με φωνή και να μην ανάψουν βεγγαλικά, καθώς οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με τιμωρία καθώς είναι υπότροποι.
19:55
Η πεντάδα του Ολυμπιακού: Μάντζαρης, Σπανούλης, Λοτζέσκι, Πέτγουεϊ και Ντάνστον.
19:56
Γιουλ, Φερνάντεθ, Ντρέιπερ, Μίροτιτς, Μπουρούσης για τη Ρεάλ
19:58
Καλό απόγευμα και από μένα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ και οδηγός του για το σημερινό ματς είναι η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα στη Μαδρίτη. Η άμυνα με αλλαγές στα σκριν στην μπάλα προβλημάτισε τη Ρεάλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας το εντόπισε. Πώς θα αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι; Θα το δούμε στην πράξη. Κλειδί της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο δεκάλεπτο, αν για πρώτη φορά στη σειρά πάρει τα ηνία, πολλά μπορούν να αλλάξουν.
19:58
H πρώτη επίθεση είναι για τη Ρεάλ
19:58
Ο Ντάρντεν αστοχεί, ο Πέτγουεϊ στο ριμπάουντ
19:59
Ο Ντάνστον προσποιείται και σκοράρει μπροστά στον Μπουρούση (2-0)
19:59
Ο Γιουλ φτάνει μέχρι το τέλος (2-2)
19:59
Ο Ντάνστον ανοίγει το δρόμο για το 4-2 του Σπανούλη (1.27)
20:00
Κλέβει ο Μάντζαρης
20:00
Αστοχεί σε τρίποντο
20:00
Ο Γιουλ βρίσκει το χώρο για το 4-5
20:00
Ο Γιουλ έχει σκοράρει και τους 5 πόντους της Ρεάλ
20:01
Ο Ντάνστον για το 6-4 (η ασίστ του Σπανούλη)
20:01
Ο Φερνάντεθ για το 6-8 (2.40)
20:01
2/2 τα τρίποντα της Ρεάλ
20:01
Ο Σπανούλης ελεύθερος. Στο σίδερο. Ο Πέτγουεϊ κλέβει από τον Γιουλ
20:02
Καλάθι και φάουλ από τον Ντάνστον (η ασίστ του Σπανούλη)
20:02
Ευστοχεί και στη βολή και 9-8
20:02
7 οι πόντοι του Ντάνστον
20:03
Ο Ντάρντεν άστοχος από την κορυφή της ρακέτας
20:03
Ο Σπανούλης κερδίζει φάουλ από τον Μίροτιτς (3.54)
20:03
Ο Kill Bill ευστοχεί και 11-8
20:04
3/3 οι βολές του Ολυμπιακού
20:04
Ο Φερνάντεθ στη λήξη της επίθεσης, ευστοχεί (11-10)
20:04
Airball του Σπανούλη
20:04
Ο Μπουρούσης για τρεις, στο σίδερο
20:04
Ο Γιουλ σταματά με φάουλ τον Λοτζέσκι 
20:05
Ο Λοτζέσκι αστοχεί εκτός ισορροπίας
20:05
Κλέβει ο Μάντζαρης από τον Μίροτιτς
20:06
Ο Ολυμπιακός έχει 3/3 βολές, 4/4 διπ. και 0/2 τριπ., 2-1 ριμπ., 1 κλεψ., 2 ασίστ και 0 λάθη
20:06
Ο Γιουλ τιμωρεί την άμυνα με αλλαγές του Ολυμπιακού και βάζει δύσκολα καλάθια. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του επιτίθεται στον Μπουρούση και παίρνει πόντους από τον Ντάνστον.

20:06
Η Ρεάλ μετρά 2/2 τριπ., 1/3 τριπ., 1 ριμπ., 1 λάθος
20:06
Ο Ντάνστον ηγείται των σκόρερ, με 7 (3/3 διπ., 1/1 βολές)
20:06
Για τη Ρεάλ, Γιουλ και Φερνάντεθ έχουν από 5
20:07
Ο Μίροτιτς αστοχεί σε τρίποντο. Ο Μάντζαρης στο ριμπάουντ
20:07
Ο Ντάνστον για το 13-10 
20:07
Φάουλ του Μάντζαρη στον Γιουλ
20:07

20:08
Ο Μπουρούσης στον Ντάρντεν και αυτός 13-13
20:08
3/3 τα τρίποντα της Ρεάλ. Ο Ντάνστον φτάνει τους 11 πόντους (15-13)
20:08
Νέο άστοχο σουτ της Ρεάλ (τρίποντο του Μπουρούση)
20:09
Νέο ριμπάουντ για τον Μάντζαρη. Ο Μπουρούσης σταματά με φάουλ τον Σπανούλη
20:09
Φάουλ του Μίροτιτς, στον Πέτγουεϊ (στο τρίποντο). Είναι το 2ο του Μαυροβούνιου/Ισπανού. Τρεις βολές για τον Αμερικανό
20:10
Ο Ρέγιες αντί του Μίροτιτς
20:10
Ο Πέτγουεϊ με 3/3 βολές κάνει το 18-13
20:10
Αστοχο τρίποντο του Φερνάντεθ
20:10
Βήματα του Σπανούλη.
20:11
Είναι το πρώτο λάθος του Ολυμπιακού (7.18)
20:11
Φάουλ του Πέτγουεϊ στον Γιουλ
20:11
Δεύτερο ομαδικό για τον Ολυμπιακό
20:11
Η Ρεάλ βρίσκει λύσεις μόνο με τρίποντα, τα περισσότερα εξ αυτών με δύσκολες προϋποθέσεις. Ο Ντάνστον κάνει πάρτι απέναντι στον Μπουρούση, ο οποίος δεν βοηθά ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Καλό νέο για τον Ολυμπιακό και το δεύτερο φάουλ του Μίροτιτς.
20:11
Ο Φερνάντεθ στη λήξη επίθεσης. Η μπάλα πάει πίσω από το χρονόμετρο
20:12
Ο Πέτγουεϊ με ντράιβ για το 20-13
20:12
5 οι πόντοι του Πέτγουεϊ
20:13
Φάουλ του Σπανούλη στον Φερνάντεθ (το τρίτο ομαδικό για τον Ολυμπιακό). 
20:13
Αirball του Ρέγιες
20:13
Ο Πρίντεζης αντί του Πέτγουεϊ
20:13
Στο σίδερο το τρίποντο του Πρίντεζη
20:13
Ο Ροντρίγκεθ αντί του Ντάρντεν
20:14
Φάουλ του Μάντζαρη στον Ρέγιες. Ο Κόλινς αντί του Μάντζαρη
20:14
Ο Ρέγιες ευστοχεί στις βολές (20-15)
20:15
Στην κορυφή ο Λοτζέσκι και 23-15
20:15
30'' για το τέλος της α' περιόδου
20:15
3/8 τα τρίποντα της Ρεάλ, 1/3 για τον Ολυμπιακό
20:15
Αστοχος ο Ροντρίγκεθ, ο Μεζρί στο ριμπάουντ. Αστοχος και ο Γιουλ
20:16
Ο Ολυμπιακός τελείωσε την πρώτη περίοδο στο +8 (23-15)
20:16
Οι "ερυθρόλευκοι" μέτρησαν 6/6 βολές, 7/11 διπ., 1/3 τριπ., 8-2 ριμπ., 1 κλεψ., 1 λάθος και 4 ασίστ. 
20:16
Η Ρεάλ είχε 2/2 βολές, 2/8 διπ., 3/9 τριπ., 4-3 ριμπ., 1 λάθος και 2 ασίστ
20:17
Ο Ντάνστον έχει φτάσει τους 11 πόντους (1/1 βολές, 5/5 διπ.), 3-1 ριμπ. και 1 ασίστ, σε 10'. Ακολουθεί ο ΠέτγουεΪ με 5π.
20:17
Οι Γιουλ και Φερνάντεθ έχουν από 5π., για τη ρεάλ, ο Ντάρντεν 3 και ο Ρέγιες 2
20:17
Ο Λάσο έχει χρησιμοποιήσει οκτώ παίκτες
20:17
Επτά παίκτες έχει χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώκας
20:17
Ο Λοτζέσκι αστοχεί
20:18
O Φερνάντεθ μειώνει σε 23-17
20:18
Ο Σπανούλης απαντά (25-17)
20:18
Καλή άμυνα του Κόλινς στον Φερνάντεθ
20:19
Λάθος του Σπανούλη
20:19
Στη θέση του ο Σλούκας. Αντί του Γιουλ ο Ντάρντεν
20:19
Ο Ρέγιες με επιθετικό ριμπάουντ και σουτ για το 25-19 (11.41)
20:19
Ο Ολυμπιακός συνδύασε ψυχή και μυαλό στο πρώτο δεκάλεπτο. Πήγε με δύναμη σε όλες τις φάσεις, κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Η άμυνα με αλλαγές μπέρδεψε τη Ρεάλ που δεν είχε εύκολα σουτ, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός διάβασε πολύ πιο εύκολα τους Μαδριλένους. Με αιχμές τους Ντάνστον και Πέτγουεϊ κυριάρχησε απόλυτα και έβαλε τις βάσεις να πάρει τη νίκη.
20:20
Φάουλ του Ντάρντεν στον Σλούκα (12.01)
20:20
Αυτό είναι το 2ο φάουλ του Ντάρντεν
20:21
Ο Σλούκας στις βολές
20:21
Με 3/3 βολές του Σλούκα το 28-19
20:21
Ο Κάρολ αντί του Ντάρντεν
20:22
Φάουλ του Πρίντεζη στον Ροντρίγκεθ
20:22
Ο Κάρολ αστοχεί σε τρίποντο
20:22
Ο Κόλινς από μέση απόσταση αστοχεί. Παίρνει το ριμπάουντ και σκοράρει (30-19)
20:23
Άστοχος ο Κόλινς στη βολή, διεκδικεί την μπάλα, κρατά την κατοχή για τον Ολυμπιακό
20:23
Τάπα του Μεζρί στον Σίμονς
20:24
Ο Λοτζέσκι για το 32-19, με ντράιβ και κάρφωμα μπροστά στον Μεζρί 
20:24
Τάιμ άουτ για τη Ρεάλ
20:24
Το τελευταίο καλάθι της Ρεάλ ήταν το 25-19 δια χειρός Ρέγιες, στο 11.42
20:25
O Ροντρίγκεθ τρέχει για το 32-21
20:26
Φάουλ του Φερνάντεθ στον Λοτζέσκι 
20:26
Ο Σλούκας από τα 8 μέτρα. Στο σίδερο
20:26
Φάουλ του Κόλινς στον Φερνάντεθ (13.40)
20:27
Οι διαιτητές χρεώνουν τον Αμερικανό με αντιαθλητικό και τεχνική ποινή
20:27
Ο Φερνάντεθ αστοχεί΄στη βολή
20:27
Ο Σπανούλης αντί του Κόλινς, ο Παπαπέτρου αντί του Λοτζέσκι
20:27
Ο Ολυμπιακός παίρνει βοήθειες απ' όλους τους παίκτες του. Βγήκε ο Σπανούλης αλλά οι υπόλοιποι κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάθος και αυτό φαίνεται και στο κομμάτι των ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει σχεδόν τα διπλάσια και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά ποσοστά, κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ.
20:28
Ευστοχεί σε αυτή της τεχνικής ποινής
20:28
32-22
20:28
Ο Σλούκας κλέβει
20:28
Βήματα του Παπαπέτρου (14.11)
20:29
Ο Ρέγιες στον Μεζρί, ο Παπαπέτρου τον κόβει και ο Πρίντεζης για το 34-22
20:29
Ο Φερνάντεθ βρίσκει χώρο και 34-25 
20:29
Φτάνει τους 11 πόντους
20:30
Φάουλ του Ρέγιες (το δεύτερο) στον Σίμονς
20:30
Ο Σίμονς με 2/2 για το 36-25
20:30
9/10 οι βολές του Ολυμπιακού
20:31
Φάουλ του Πρίντεζη (το δεύτερο) στον Ρέγιες
20:32
Στο σίδερο το μακρινό σουτ του Ροντρίγκεθ, άστοχος ο Ρέγιες, τον σταματά με φάουλ ο Πέτγουεϊ (είναι το 2ο)
20:32
Ο Ντάνστον αντί του Σίμονς
20:32
Ο Ντάρντεν αντί του Κάρολ
20:32
Ο Ρέγιες ευστοχεί στις βολές και 36-27 (15.43)
20:33
Η Ρεάλ έχει 4/5 βολές
20:33
Ζον πρες από τους Μαδριλένους
20:33
Ο Σπανούλης δημιουργεί το χώρο του για το 38-27 (16.05)
20:33
Απαντά αμέσως ο Ροντρίγκεθ (38-29)
20:34
Ο Ρέγιες στο δρόμο του Ντάνστον. Η κατοχή παραμένει του Ολυμπιακού. Ο Ρέγιες κόβει τον Ντάνστον
20:34
Τρίτο φάουλ του Πέτγουεϊ -στον Ροντρίγκεθ. Είναι το πέμπτο ομαδικό για τον Ολυμπιακό
20:34
Στη θέση του ο Πρίντεζης
20:35
Αστοχος στη μια βολή ο Ροντρίγκεθ (38-30). ο Ρέγιες στο ριμπάουντ. Τάιμ άουτ για τον Ολυμπιακό
20:36
Με την επιστροφή, ο Ρέγιες θα πάει στη γραμμή των βολών, μετά το φάουλ του Παπαπέτρου
20:36
Ο Ρέγιες έχει 6π. και 2 επ. ριμπ.
20:37
Για να βάλει καλάθι η Ρεάλ πρέπει να... ματώσει, αυτή είναι όλη η ουσία μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα στην άμυνα, δεν δέχεται με ευκολία καλάθι. Ακόμα κι αν χάνει τις μονομαχίες, κάνει δυνατά φάουλ. Και η μέχρι τώρα εικόνα του, είναι ο οδηγός για τη συνέχεια.

20:37
Ο ρέγιες ευστοχεί και σε 1/2 βολές (38-31)
20:37
Επιθετικό ριμπάουντ του Παπαπέτρου, μετά το άστοχο τρίποντο του Σπανούλη
20:37
Ευστοχεί στην πρώτη βολή (39-31)
20:38
Ευστοχεί και στη δεύτερη (40-31)
20:38
Αστοχος ο Ροντρίγκεθ, άστοχος ο Παπαπέτρου, ο Ντάνστον στο ριμπάουντ και το κάρφωμα (42-31, 17.32)
20:39
Στους 13 πόντους ο Ντάνστον. Τάιμ άουτ για τη Ρεάλ
20:40
Ο Ροντρίγκεθ βρίσκει τον τρόπο του για το 42-33
20:41
Μετά το 38-29 (16.07), το επόμενο εντός παιδιάς του Ολυμπιακού ήταν το 42-31 από το κάρφωμα του Ντάνστον
20:41
Τζάμπολ Ροντρίγκεθ και Ντάνστον
20:41
Ο Ροντρίγκεθ δεν πήδηξε 
20:41
Η κατοχή του Ολυμπιακού
20:41
1.23 για το τέλος
20:42
Φάουλ του Σλότερ στον Ντάνστον
20:42
Παρά την αστοχία του στα τρίποντα, ο Ολυμπιακός καταφέρνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα χάρη στα επιθετικά του ριμπάουντ. Εχει φτάσει ήδη τα 7. Ο Ντάνστον κάνει ό,τι θέλει, έχει σπάσει το σύστημα αξιολόγησης.
20:42
Ο Ντάνστον στους 14π., με 1/2 (43-33)
20:43
Τρίποντο του Γιουλ, στον αιφνιδιασμό (43-36, 18.57)
20:43
Ο Γιουλ στους 8π., με 2/3 τριπ.
20:43
Ωραία συνεργασία Ντάνστον-Λοτζέσκι και 45-36
20:44
45-38 από τον Φερνάντεθ
20:44
Φτάνει τους 13π.
20:44
Χάνει την μπάλα ο Σπανούλης. Ο Γιουλ πετά την μπάλα από την άλλη άκρη.Καταλήγει στο σίδερο
20:44
Τέλος πρώτου ημιχρόνου και ο Ολυμπιακός προηγείται 45-38
20:45
Συνολικά στο πρώτο μισό, οι γηπεδούχοι έχουν 14/16 βολές, 14/22 διπ., 1/6 τριπ., 12-8 ριμπ., 3 κλεψ., 6 λάθη και 9 ασίστ
20:45
Η Ρεάλ έχει 7/10 βολές, 8/16 διπ., 5/14 τριπ., 7-5 ριμπ., 2 κλεψ., 3 λάθη και 5 ασίστ
20:46
Σε ό,τι αφορά τους σκόρερ, ο Ντάνστον έχει 14π. (7 ριμπ.), ο Σπανούλης 8 (3 ασίστ), ο Λοτζέσκι 7, ο Πέτγουεϊ 5 (και τρία φάουλ), 3 ο Σλούκας και από 2 οι Παπαπέτρου, Κόλινς, Σίμονς και Πρίντεζης
20:46
Για τη Ρεάλ, ο Φερνάντεθ έχει 13π., οι Ρέγιες και Ροντρίγκεθ από 7, ο Γιουλ 8 και ο Ντάρντεν 3
20:53
Ο Ολυμπιακός (έχει πάρει σκορ από εννέα παίκτες, απ' όσους έχουν αγωνιστεί δεν έχει βάλει πόντο μόνο ο Μάντζαρης) έχει εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (63%) και βολές (87%), αλλά δεν έχει πάρει καθόλου βοήθεια από τα τρίποντα (μόλις 1/6). Η κυριαρχία του στα ριμπάουντ είναι ξεκάθαρη (20-12), γι αυτό και προηγείται. Η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει ρυθμό στην επίθεση και μένει στο παιχνίδι χάρη στα 5 τρίποντα που έχει βάλει, τα περισσότερα με δύσκολες προϋποθέσεις. Φοβερή δουλειά από τον Ντάνστον, ο οποίος έχει 14 πόντους (6/6 δίποντα) και 7 ριμπάουντ. Ρούντι, Σέρχι και Ρέγες κρατούν τη Ρεάλ με προσωπικές ενέργειες.
21:00
Επιθετικό φάουλ του Ντάνστον στον Ντάρντεν
21:00
Κλέβει ο Ολυμπιακός (μετά τη λάθος πάσα του Μπουρούση).
21:00
Φερνάντεθ, Μίροτιτς, Ντάρντεν, Γιουλ και Μπουρούσης για τη Ρεάλ
21:01
Ντάνστον, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης και Λοτζέσκι για τον Ολυμπιακό
21:01
Αστοχο δίποντο του Σπανούλη, ο Μπουρούσης στο ριμπάουντ. Άστοχος σε τρίποντο ο Ντάρντεν. Ο Λοτζέσκι στο ριμπάουντ
21:01
Η μπάλα "πουλά" τον Σπανούλη, σε λέι απ
21:02
Ο Γιουλ αιφνιδιάζει, σκοράρει και κερδίζει φάουλ από τον Πρίντεζη (21.39)
21:02
Ο Γιουλ ευστοχεί και στη βολή και 45-41
21:02
Ο Ισπανός έχει 11π.
21:02
Ο Σπανούλης, με ταμπλό και 47-41
21:03
Ο Μπουρούσης στον Μίροτιτς (ελεύθερος) για τρεις και 47-44
21:03
1/6 τα τρίποντα του Ολυμπιακού,. 6/16 της Ρεάλ
21:03
Ο Σπανούλης φτάνει τους 12 πόντους (49-44)
21:03
Ο Πρίντεζης σταματά με φάουλ τον Μίροτιτς. Είναι το 4ο φάουλ του
21:03
Αποσύρεται. Στη θέση του ο Πέτγουεϊ (έχει 3 φάουλ)
21:03
Ο Φερνάντεθ για το 49-47
21:04
Ο Σπανούλης, δεν απαντά
21:04
Ο Μίροτιτς στο ριμπάουντ
21:04
Ο Γιουλ από τα οκτώ μέτρα, στο σίδερο
21:04
Δυο παίκτες πάνω στον Ντάνστον. Πέτγουεϊ για τρεις και 52-47
21:05
Ο Μίροτιτς δεν νικά τον Πέτγουεϊ, λάθος του Μπουρούση, στον αιφνιδιασμό ο Ολυμπιακός, στις βολές ο Λοτζέσκι (το φάουλ του Γιουλ)
21:06
Ο Λοτζέσκι με 1/2 βολές για το 53-47
21:06
Νέο λάθος του Μπουρούση
21:06
Η κατοχή παραμένει της ρεάλ
21:06
Ο Γιουλ αστοχεί
21:07
Λάθος του Ολυμπιακού (το 4ο του Σπανούλη), φάουλ του Ντάνστον (το 2ο) στον Ντάρντεν
21:07
Αστοχος ο Φερνάντεθ. Το ριμπάουντ ο Μάντζαρης. Τεχνική ποινή στον Φερνάντεθ
21:08
Τεχνική ποινή στον Φερνάντεθ. Τάιμ άουτ για τον Ολυμπιακό
21:09
O Λοτζέσκι με μια βολή για το 54-47
21:09
Ο Ντάρντεν κλέβει και καρφώνει (54-49)
21:10
Τρίποντο του Σπανούλη και 57-49
21:10
Οι διαιτητές κοιτούν στο instant replay για να δουν αν το σουτ ήταν δυο ή τριών πόντων
21:11
Το "δίνουν" δίποντο και 56-49. Φτάνει τους 14
21:11
Η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού αποφάσισε να αλλάξει κάπως επιθετική τακτική. Εδωσε την μπάλα περισσότερο στους ψηλούς και εκτός από σκοράρισμα, πήρε και το 4ο φάουλ του Πρίντεζη. Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πήρε όμως εμπρός με το δύσκολο τρίποντο του Πέτγουεϊ, που έδωσε ψυχολογική ώθηση.
21:11
Ο Γιουλ στη λήξη της επίθεσης για το 56-51
21:11
Ο Μπουρούσης στο ριμπάουντ, μετά το άστοχο τρίποντο του Λοτζέσκι
21:11
Κλέβει ο Ντάνστον
21:12
Καλάθι ΚΑΙ φάουλ για τον Ντάνστον (58-51, εκκρεμεί η βολή)
21:12
Το φάουλ του Μπουρούση (είναι το 2ο)
21:13
Ευστοχεί και στη βολή, φτάνει τους 17 πόντους και διαμορφώνει το 59-51
21:13
Ο Μπουρούσης διστάζει για τρεις, στον Ροντρίγκεθ, ευστοχεί και 59-53
21:14
Με τη δεύτερη ευκαιρία, ο Ντάνστον για το 61-53
21:14
Στους 19 πόντους, ο Αμερικανός και στα 9 ριμπ.
21:15
Φάουλ του Ροντρίγκεθ στον Λοτζέσκι
21:15
Με δυο βολές για το 63-53
21:15
Ο Σλότερ στη θέση του Μπουρούση. Αστοχος ο Ροντρίγκεθ
21:15
Λάθος του Σλούκα
21:15
Φάουλ του Ντάνστον, στον Ροντρίγκεθ (είναι το 3ο του Αμερικανού)
21:16
Ασίστ του Πέτγουεϊ στον Σίμονς, στο ζον πρες της Ρεάλ (65-55). Προηγήθηκαν οι βολές του Φερνάντεθ (18π.)
21:16
Τρίποντο του Γιουλ (65-58)
21:17
Ο Γιουλ στους 16π., η ασίστ του Φερνάντεθ
21:17
Ο Μίροτιτς αστοχεί, μετά το άστοχο λέι απ του Μάντζαρη
21:17
65-58 το σκορ στο 30'
21:18
Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε 19/22 βολές, 20/32 διπ., 2/9 τριπ., 18-9 ριμπ., 6 κλεψ., 10 λάθη και 15 ασίστ
21:18
Η Ρεάλ έχει 10/13 βολές, 12/25 διπ., 8/20 τριπ., 12-6 ριμπ., 4 κλεψ., 7 λάθη και 9 ασίστ
21:18
Ο ντάνστον έχει 19π., 9 ριμπ., 2 κλεψ., 2 ασίστ και 1 λάθος σε 24.45, αλλά και τρία φάουλ. Ο Σπανούλης έχει φτάσει τους 14π. (0/3 τριπ.) και ο Λοτζέσκι τους 11
21:19
Ο Φερνάντεθ έχει 18π. (3/6 διπ., 3/4 τριπ.), ο Γιουλ έχει προσθέσει 16
21:20
Ο Ροντρίγκεθ σκοράρει το πρώτο καλάθι της τέταρτης περιόδου (65-60)
21:20
Τρίποντο από τον Πέτγουεϊ (68-60)
21:20
Στους 11 πόντους ο Πέτγουεϊ
21:20
Airball από τον Γιουλ
21:21
Αστοχος ο Λοτζέσκι, από τα 6.75
21:21
Ο Ρέγιες αντί του Μίροτιτς
21:21
Ο Ρέγιες μειώνει σε 68-62
21:22
Ο Μάντζαρης αστοχεί σε λέι απ
21:22
Αστοχος ο Ροντρίγκεθ. Ο Λοτζέσκι στο ριμπάουντ
21:23
Τρίτο φάουλ ο Σλότερ
21:23
Αστοχος από τα οκτώ μέτρα ο Πέτγουεϊ
21:23
Φάουλ του Μάντζαρη στον Φερνάντεθ
21:25
Ο Πέτγουεϊ από το πλάι, αστοχεί στο τρίποντο
21:25
Ο Ρέγιες σκοράρει, φάουλ από τον Μάντζαρη (είναι το 4ο)
21:26
Στους 3 πόντους η διαφορά (68-65)
21:26
Στους 12 πόντους ο Ρέγιες
21:26
Ο Σλότερ σταματά με το πόδι πάσα του Ολυμπιακού
21:27
Τάιμ άουτ για τον Ολυμπιακό
21:27
Ο Ντάνστον κερδίζει κατά κράτος τις μάχες μέσα στη ρακέτα και ουσιαστικά κρατά τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ. Η Ρεάλ σκοράρει μόνο από την περιφέρεια, έχει 8 στα 20 τρίποντα και δεν χάνει την επαφή με το σκορ. Η διαφορά στα ριμπάουντ αποδεικνύεται καταλυτική, η ευστοχία στα δίποντα και στις βολές είναι εξαιρετική, ο Ολυμπιακός θα καθαρίσει το ματς όταν βάλει και τρίποντα. Μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έχει 2/10.
21:28
Ο Μπαρτζώκας επιλέγει και πάλι σε 4ο δεκάλεπτο σχήμα με τρεις γκαρντ, δηλαδή τους Σπανούλη, Μάντζαρη και Σλούκα. Εχει "κολλήσει" στην επίθεση ο Ολυμπιακός, γι αυτό και ο Μπαρτζώκας κατέφυγε σε αυτή τη λύση.

21:28
5.30 για το τέλος. Ο Ολυμπιακός έχει να σκοράρει από το 30.34 (το τρίποντο του ΠέτγουεΪ 68-60)
21:28
Αιφνιδιασμός για τη Ρεάλ. Ο Σλούκας σταματά τον Φερνάντεθ
21:29
Ο Σλούκας στη λήξη, αστοχεί
21:29
Ο Ρέγιες χάνει την μπάλα, ο Σλότερ την ανακτά
21:29
Ο Σπανούλης βγάζει την μπάλα εκτός παρκέ, μετά το χαμένο τρίποντο του Φερνάντεθ
21:29
4.31'' για το τέλος
21:30
Ο Γιουλ στη θέση του Φερνάντεθ
21:30
Ο Ντάνστον κόβει τον Ροντρίγκεθ
21:31
Τάπα του Πέτγουεϊ στον Ροντρίγκεθ, που επιμένει και με λέι απ διαμορφώνει το 68-67
21:31
Στον πόντο η διαφορά
21:31
8'' για την επίθεση του Ολυμπιακού
21:31
Ο Σπανούλης για τρεις και 71-67 (3.45 για το τέλος)
21:32
Ο Ροντρίγκεθ απαντά αμέσως (71-70, 3.25 για το τέλος)
21:32
Ο Ροντρίγκεθ απαντά αμέσως (71-70, 3.25 για το τέλος)
21:32
Ο Ντάνστον για το λέι απ (73-70)
21:32
Η ασίστ του Σπανούλη
21:33
Ο Γιουλ φτάνει μέχρι μέσα. Αστοχεί. Ριμπάουντ ο Σλότερ. Κερδίζει φάουλ
21:33
Τάιμ άουτ για τον Ολυμπιακό. Το φάουλ χρεώθηκε στον Λοτζέσκι
21:34
2.36 για το τέλος
21:34
Ο Ρέγες κάνει μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό, που πλέον έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στην επίθεση, δεν έχει εύκολα σουτ παίζοντας τρομερή άμυνα. Οριακή η κατάσταση, το άγχος είναι στην πλευρά των ερυθρολεύκων, που κρατιούνται χάρη στη δική τους άμυνα.

21:34
Σίμονς και Πρίντεζης στο παρκέ, αντί των Ντάνστον και Πέτγουεϊ
21:34
Ο Φερνάντεθ αντί του Ντάρντεν
21:35
Ο Ροντρίγκεθ αστοχεί. Ο Λοτζέσκι στο ριμπαουντ
21:35
Στο σίδερο το τρίποντο του Σπανούλη
21:35
2.07 για το τέλος
21:35
8-12 το επί μέρους της τέταρτης περιόδου
21:35
Ο Μίροτιτς αντί του Σλότερ
21:36
Αστοχος ο Ρούντι, στο ριμπάουντ ο Μίροτιτς, που σκοράρει για το 73-72
21:36
1.27 για το τέλος και ο Ρέγιες κάνει φάουλ στον Σπανούλη (είναι το 4ο της Ρεάλ και του Ισπανού σέντερ)
21:36
Επιστρέφει ο Ντάνστον. Ο Σλότερ αντί του Μίροτιτς
21:37
Ο Σπανούλης διεισδύει, κλείνεται και η κατοχή της Ρεάλ
21:37
1.10 για το τέλος
21:37
Ο Ντάνστον πάει να κλέψει, χρεώνεται φάουλ στον Γιουλ
21:37
Είναι το τέταρτο του Αμερικανού
21:37
Ο Ολυμπιακός έχει 4 ομαδικά
21:38
Ο Ροντρίγκεθ νικά τους πάντες και 73-74 (41'' για το τέλος)
21:38
Φάουλ του Γιουλ στον Σπανούλη
21:38
Είναι το τρίτο του Ισπανού
21:38
Ο Ντάνστον στον Πρίντεζη που από τη γωνία διαμορφώνει το 76-74
21:38
21.6'' για το τέλος
21:39
Τάιμ άουτ η Ρεάλ
21:40
Ο Πέτγουεϊ στη θέση του Πρίντεζη
21:40
Φάουλ του Πέτγουεϊ στον Ρέγιες
21:40
Είναι το 4ο του Αμερικανού και το πέμπτο ομαδικό
21:41
Ο Ρέγιες ευστοχεί σε 1/2 (20.3'' για το τέλος) και 76-75
21:41
Φάουλ του Μίροτιτς στον Πέτγουεϊ (19.2'' για το τέλος)
21:41
Στο σίδερο η πρώτη
21:42
Αστοχος και στη δεύτερη
21:42
Φάουλ του Μάντζαρη (το 5ο) στον Ροντρίγκεθ
21:42
9.9'' για το τέλος
21:43
Αστοχος στην πρώτη ο Ροντρίγκεθ
21:43
Με 1/2 του Ροντρίγκεθ για το 76-76
21:43
Τάιμ άουτ του Ολυμπιακού
21:44
Απομένουν 9.9'' για το τέλος
21:45
Ο Σλούκας στην επαναφορά, φάουλ του Σλότερ στον Σλούκα (το τέταρτο του Αμερικανού), στα 7.4'' για το τέλος
21:45
O Mίροτιτς αντί του Σλότερ
21:45
O Mίροτιτς αντί του Σλότερ
21:45
Ο Σλούκας ευστοχεί στις βολές και 78-76
21:46
7.4'' για το τέλος
21:46
O Φερνάντεθ στην επαναφορά
21:47
Ο Φερνάντεθ στον Γιουλ, φάουλ του Σπανούλη, στα 3''
21:47
2.7'' για το τέλος
21:47
Ο Γιουλ αστοχεί στην πρώτη βολή
21:48
Χάνει και τη δεύτερη
21:48
0.6'' για το τέλος, η κατοχή είναι του Ολυμπιακού
21:48
Τέλος αγώνα. Ο Ολυμπιακός επικρατεί της Ρεάλ 78-76 και μειώνει 2-1 τη σειρά
21:49
Ο Ντάνστον είναι ο MVP της συνάντησης. Σε 30.41'' είχε 21π., με 3/4 βολές, 9/10 διπ.., 6-3 ριμπ., 2 κλεψ., 1 λάθος και 4 ασίστ, με το ranking να φτάνει στο 32
21:50
Από εκεί και πέρα, για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Πέτγουεϊ 11, Σπανούλης 17, Παπαπέτρου 2, Σλούκας 5, Κόλινς 2, Σίμονς 4, Πρίντεζης 5 και Λοτζέσκι 11
21:51
Για τη Ρεάλ, ο Ροντρίγκεθ έφτασε τους 19π., ο Φερνάντεθ τους 18, ο Γιουλ τους 16 και ο Ρέγιες τους 13. Από εκεί και πέρα, ο Μίροτιτς είχε 5, όσους και ο Ντάρντεν, ενώ οι Μπουρούσης, Μεζρί και Σλότερ δεν σκόραραν
21:51
Οι "ερυθρόλευκοι" τελείωσαν με 21/26 βολές, 21/34 διπ. και 5/18 τριπ., 24-10 ριμπ., 6 κλεψ., 12 λάθη και 19 ασίστ και 3 τάπες
21:52
Η Ρεάλ μέτρησε 13/20 βολές, 18/38 διπ., 9/24 τριπ., 19-11 ριμπ., 6 κλεψ., 8 λάθη και 12 ασίστ
21:53
Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι την Τετάρτη (23/4), στις 21.45

News 24/7

24MEDIA NETWORK