Ολυμπιακός-Ρεάλ 71-62

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο 4ο παιχνίδι τη Ρεάλ (71-62) στο ΣΕΦ με κορυφαίο και πάλι τον Ντάνστον και έστειλε τη σειρά με τη "βασίλισσα" σε 5ο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στη Μαδρίτη (21:45).

Ολυμπιακός-Ρεάλ 71-62

Η εξέλιξη

Ο τρόπος που διαχειρίστηκε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν υποδειγματικός. Αν και ο Βασίλης Σπανούλης έσπασε τα στεφάνια και η Ρεάλ πέρασε μπροστά με 10-16, οι παίκτες του Μπαρτζώκα με πρωταγωνιστές τους Μάντζαρη, Πρίντεζη και Περπέρογλου έβγαλαν τεράστια αποθέματα ενέργειας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση προκαλώντας ανισορροπία στη Ρεάλ.

Από το 10-16 το σκορ πήγε στο 18-16 και στο 23-18 με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να χάνει το δρόμο προς το καλάθι και να κάνει εύκολα το λάθος. Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το γκάζι πατημένο, έφτασε τη διαφορά ακόμα και στο +11 (32-21 με καλάθι του Παπαπέτρου) πριν η Ρεάλ επιστρέψει προσωρινά (32-27). Στο τέλος ο Σπανούλης αποκατέστησε τις σχέσεις του με το σκοράρισμα και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάει στα αποδυτήρια με το +7 (37-30).

Οι ερυθρόλευκοι είχαν περιορίσει στο ελάχιστο τη δημιουργία των κοντών της Ρεάλ, γεγονός που τον βοήθησε να διατηρήσει το προβάδισμά του στο μεγαλύτερο διάστημα της 3ης περιόδου (43-35, 47-40). Οι Ισπανοί όμως κατάφεραν να βρουν λύσεις με το ύψος του Μπουρούση και την κλάση του Φερνάντεθ για να ισοφαρίσουν εκ νέου (49-47).

Εν τέλει ο Ολυμπιακός άντεξε. Ο θηριώδης Ντάνστον φόβισε τους αντιπάλους ψηλούς την κρίσιμη ώρα (55-49), ο Λοτσέσκι έβαλε ένα κρίσιμο τρίποντο (60-51 στο 35') ενώ και πάλι ο Ντάνστον με επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι κάθαρισε οριστικά την μπουγάδα. Ραντεβού στη Μαδρίτη λοιπόν και όποιος αντέξει.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Ντάνστον έκανε τη διαφορά. Οχι τόσο με τους 13 πόντους του, όσο με τα 7 επιθετικά ριμπάουντ του. Τεράστιος.

2. Ολοι λέγαμε ότι στα κρίσιμα ο Λοτζέσκι κρύβεται. Μας απάντησε με 13 υπερπολύτιμους πόντους ο Αμερικανός.

3. Εξαιρετικό ματς από τον Μάντζαρη σε άμυνα και επίθεση. Είχε 10 πόντους και 6 ασίστ.

4. Ο Φερνάντεθ έκανε ότι μπορούσε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα για να κρατήσει ζωντανή τη Ρεάλ.Λύγισε στο τέλος. Πρόλαβε πάντως να γράψει 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

5. Ο Σπανούλης ήταν άστοχος αλλά βοήθησε αποφασιστικά σ' όλους τους τομείς. Είχε και 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ και μόλις 1 λάθος.

To φύλλο αγώνα

Το μυστικό της νίκης του Ολυμπιακού ήταν η εξαιρετική άμυνα πάνω στους δημιουργούς της Ρεάλ και η μεγάλη διαφορά στις ασίστ (19-10). Οι "ερυθρόλευκοι" δεν στήριξαν τις ελπίδες τους μόνο στο πάθος και την υποστήριξη του κόσμου αλλά και στην εξαιρετική τακτική τους που περιόρισε σε παθητικό ρόλο τη Ρεάλ που φαντάζει ομάδα με αδυναμίες. Στη Μαδρίτη ο παράγοντας ψυχολογίας θα είναι διαφορετικός, ωστόσο το άγχος θα το έχει η Ρεάλ. Ουδέποτε έχει ανατραπεί το 0-2 αλλά...

ΤΟ LIVE

20:18
Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Είμαστε οι Νότης Ψιλόπουλος και Βασίλης Δελής και μαζί θα πάμε έως το live της αναμέτρησης. Τζάμπολ στις 21:45, τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. 
20:19
Εισιτήρια δεν υπάρχουν, το ματς είναι sold-out και ήδη έχουν αρχίσει και φθάνουν οι πρώτοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Πάρα πολλά τα πανό στις κερκίδες του ΣΕΦ, από διάφορες περιοχές της Αττικής και της χώρας γενικότερα. 
20:20
Ο πρώτος παίκτης που βγήκε στο παρκέ για προθέρμανση είναι ο δαιμόνιος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρτζιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος δοκιμάζει σουτ. Φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Ρεάλ, έχοντας βελτιωθεί τόσο στην επίθεση, όσο και στο κομμάτι της δημιουργίας. 
20:22
Υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη γύρω από το ΣΕΦ, λες και πρόκειται για παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Τα μέτρα ασφαλείας είναι πρωτόγνωρα για παιχνίδι επιπέδου Euroleague.
20:23
Ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που βρήκε στο παρκέ είναι ο Μάρντι Κόλινς. Πήρε το χεροκρότημα από τον κόσμο και ξεκίνησε να δοκιμάζει σουτ.
20:26
Ο Στράτος Περπέρογλου θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Δεν έχει πυρετό, αλλά δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς εκτός του πυρετού αντιμετώπισε για σχεδόν ένα μήνα πρόβλημα με θλάση στους προσαγωγούς. Είναι ανέτοιμος, αλλά στο ενδεχόμενο που η σειρά πάει σε πέμπτο ματς θα ακολουθήσει την αποστολή στην Μαδρίτη. Είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, όντας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας, αλλά οι Πειραιώτες φέτος έχουν μάθει να ζουν και να επιβιώνουν και με τις απώλειες τους.
20:28
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα είναι στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση, αλλά αντιμετωπίζει και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Έχει ένα τσίμπημα στους προσαγωγούς, δεν προπονήθηκε χθες, αλλά θα... σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί στο ματς. Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα playoffs, συνεισφέροντας σε άμυνα, επίθεση και ριμπάουντ με την μπόλικη ενέργεια που βγάζει στο παρκέ. 
20:30
Βγήκε στο παρκέ και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος πήρε επίσης το "ζεστό" χειροκρότημα του κόσμου. Ακολούθησε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Στην άλλη πλευρά ο Σέρτζιο Ροντρίγκεθ έχει δοκιμάσει κοντά στα 50 τρίποντα. Δοκιμάζει το χέρι του από την περιφέρεια. 
20:32

20:33

20:35
Ο Ολυμπιακός και απόψε θα δοκιμάσει την πετυχημένη συνταγή στην άμυνα, εκείνη με τις αλλαγές μετά τα σκριν, με τον "ψηλό" να πηγαίνει πάνω στον "κοντό". Για παράδειγμα, ο Πρίντεζης να πηγαίνει πάνω στον Φερνάντεθ και ο Ντάνστον πάνω στον Ροντρίγκεθ. Μία άμυνα που δυσκόλεψε την δημιουργία της Ρεάλ, αλλά και το επιθετικό της παιχνίδι, αναγκάζοντας τους Ισπανούς να πάνε αρκετές φορές στο "ένας εναντίον ενός". Έχουν ταλέντο, βέβαια, και έβαλαν ορισμένα μεγάλα σουτ, αλλά οι Πειραιώτες κατάφεραν έτσι να τους περιορίσουν σε όλους τους τομείς, κυριαρχώντας στην στατιστική, φτάνοντας στο τέλος στη νίκη. Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και απόψε.
20:39
Στο παρκέ μόλις βγήκε και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος πήρε το χειροκρότημα του κόσμου και ξεκίνησε να δοκιμάζει σουτ. Ο Ολυμπιακός απόψε έχει ανάγκη το καλό περιφερειακό του σουτ και γενικότερα τον θέλει περισσότερο αποφασιστικό στην επίθεση. Σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν και χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου.
20:42
Ο Μίροτιτς, αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, έχουν βγει στο παρκέ και δοκιμάζουν σουτ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περιορίσει την φροντ-λάιν της Ρεάλ στο προηγούμενο ματς. Και αυτό συνέβη τόσο επειδή οι ερυθρόλευκοι σταμάτησαν την καλή κυκλοφορία των Μαδριλένων, όσο και επειδή ο Ντάνστον, αλλά οι υπόλοιποι "ψηλοί" των Πρωταθλητών Ευρώπης, έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. 
20:42

20:43
Στο παρκέ μόλις βγήκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Συνήθως ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον χρησιμοποιεί ως "αναλώσιμο" στην πρώτη περίοδο, παίρνοντας μικρό χρόνο συμμετοχής. Όσο έχει παίξει, πάντως, τα έχει πάει αρκετά καλά και έχει βοηθήσει σε όλους τους τομείς.
20:44
Απόψε γιορτάζουν από την ομάδα του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και ο υπαρχηγός των ερυθρολεύκων, Γιώργος Πρίντεζης. 
20:46
Όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες. Πολλά πανό και αρκετές σημαίες στις κερκίδες. Στο παρκέ βγήκαν μαζί οι Κώστας Σλούκας, Γιόργκι Σερμαντίνι και Δημήτρης Κατσίβελης, οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Για να δούμε αν απόψε ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποιήσει στο ματς τον Γεωργιανό σέντερ. Για λόγους τακτικής στο προηγούμενο ματς δεν το έκανε.
20:47
Στο παρκέ μόλις βγήκε και ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γιάννης Μπουρούσης. Αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και ξεκίνησε να δοκιμάζει σουτ. Ένας φίλαθλος, πάντως, πήγε και τον χαιρέτησε.
20:50
Αποθέωση για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της προηγούμενης αναμέτρησης, Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση. Ήταν ο MVP της αγωνιστικής και ο Ολυμπιακός τον θέλει και απόψε σε καλή κατάσταση. Ακολούθησε ο Γιώργος Πρίντεζης που πήρε το "ζεστό" χειροκρότημα του κόσμου. Έβαλε μεγάλο τρίποντο στα 21'' πριν το τέλος του τρίτου προημιτελικού, όταν και έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό (76-74). Αν δεν είχε μπει εκείνο το σουτ ίσως να μην ήμασταν απόψε στο ΣΕΦ. 
20:51
Αρκετός κόσμος, παράλληλα, παρακολουθεί, ακούει, ρωτάει και διαβάζει για το τι συμβαίνει στο άλλο αποψινό ματς, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το σκορ είναι 51-51 στο 32'.
20:52
Αν ο Ολυμπιακός απόψε κερδίσει και κάνει το 2-2 στην σειρά των playoffs, το πέμπτο και τελευταίο ματς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (25/4) στην Μαδρίτη. 
20:55
Έχει αρχίσει και γεμίζει το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Προς το παρόν είναι ήσυχοι, παρακολουθούν την προθέρμανση των δύο ομάδων και ακούν την μουσική του DJ στο ΣΕΦ, ο οποίος έχει βάλει την μουσική στο τέρμα!
20:57
Στους γύρω δρόμους του ΣΕΦ επικρατεί κυκλοφοριακό χάος. Όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου.
20:59
Στο γήπεδο μόλις έφτασε και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς. Έκατσε στα επίσημα του ΣΕΦ.
21:00
Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στα αποδυτήρια τους. 
21:05
Όλο και αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου, το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έχει γεμίσει και οι δύο ομάδες πέρασαν στα αποδυτήρια τους. 
21:08
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήραν... μπροστά και ξεκίνησαν να τραγουδούν για την ομάδα τους. Το πέταλο έχει γεμίσει και τα τύμπανα έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Πάρα πολλά πανό και σημαίες στις εξέδρες του ΣΕΦ.
21:11
Μόλις βγήκε στο παρκέ η ομάδα του Ολυμπιακού μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο τους. Ζητούν νίκη απόψε. 
21:12
"Θρύλε γερά-γερά, μπορείς-μπορείς να προκριθείς", τραγουδούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η δωδεκάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης στο παρκέ κάνοντας προθέρμανση.
21:13
Ο Ολυμπιακός στο παρκέ με την ίδια δωδεκάδα που κέρδισε στο ΣΕΦ την Ρεάλ την Δευτέρα του Πάσχα. 
21:14
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο της ομάδας με τους συνεργάτες του.
21:15
Στο παρκέ μόλις βγήκε και η δωδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και αποδοκιμάστηκε έντονα. Ο Γιάννης Μπουρούσης άκουσε διάφορα κοσμητικά επίθετα από την κερκίδα. 
21:21
Σε περίπου 20 λεπτά θα έχουμε τζάμπολ στον αγώνα.
21:22
Οι παίκτες των δύο ομάδων συνεχίζουν την προθέρμανση τους.
21:26
Περίπου 8.000 κόσμος αυτή την στιγμή στο γήπεδο.
21:32
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Πάμπλο Λάσο παρακολουθούν τους παίκτες τους που κάνουν σουτάκια.
21:36
Λιγότερο από πέντε λεπτά για να ξεκινήσει το παιχνίδι.
21:37
Αρχίζει η παρουσίαση των δύο ομάδων.
21:38
Πρώτα της Ρεάλ.
21:38
Αποδοκιμάζονται οι Ισπανοί.
21:38
Ακολουθεί του Ολυμπιακού.
21:39
Ο κόσμος αποθεώνει τους "ερυθρόλευκους".
21:39
Οι παίκτες δίνουν τα χέρια και σε μερικά λεπτά θα έχουμε τζάμπολ.
21:43
Οι παίκτες πέρασαν μπροστά από τους πάγκους τους για τις τελευταίες οδηγίες.
21:44
Όλα έτοιμα για το εναρκτήριο τζάμπολ στο ΣΕΦ.
21:44
Οι πέντε του Ολυμπιακού: Πέτγουεϊ, Σπανούλης, Μάντζαρης, Λοτζέσκι και Ντάνστον.
21:45
Για τη Ρεάλ: Μίροτιτς, Γιουλ, Ντάνρντεν, Μπουρούσης και Ρούντι.
21:46
Πρώτη επίθεση για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.
21:47
O Ντάρντεν ανοίγει το σκορ για τη Ρεάλ στο ΣΕΦ (0-2).
21:47
Ο Μάντζαρης ισοφαρίζει σε 2-2 για τον Ολυμπιακό!
21:48
Ο Ματ Λοτζέσκι δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, κάνοντας το 4-2 στο 1'45''.
21:49
Ο Σπανούλης αστοχεί σε τρίποντο. Ριμπάουντ από τον Ρούντι Φερνάντεθ.
21:49
Λάθος από τη Ρεάλ και νέα επίθεση για τον Ολυμπιακό.
21:50
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης διαμορφώνει το 6-2 για τον Ολυμπιακό στο 3'05''.
21:50
Ο Ντάρντεν ευστοχεί πίσω από τα 6μ.75 και η Ρεάλ μειώνει σε 6-5.
21:51
Άστοχος ο Λοτζέσκι, ριμπάουντ από τον Μπουρούση και επίθεση για τη Ρεάλ.
21:51
Ο Ρούντι Φερνάντεθ διαμορφώνει το 6-8 για τη ''Βασίλισσα''.
21:51
Ο Μπουρούσης καρφώνει, κάνει το 6-10 και αποδοκιμάζεται από τους φίλους του Ολυμπιακού!
21:52
Ο Ντάνστον με εντυπωσιακό κάρφωμα μειώνει σε 8-10, στο 4'50''.
21:52
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.
21:53
Ο Ρούντι ευστοχεί εκ νέου για τη Ρεάλ και η ''Βασίλισσα'' προηγείται 8-12.
21:53
Ο Μάντζαρης μειώνει 10--12 στο 5'45''.
21:54
Λάθος από τον Γιάννη Μπουρούση και επίθεση για τον Ολυμπιακό.
21:55
Καλο βράδυ και από μένα. Ο Ντάνστον αρχίζει και πάλι καλά το παιχνίδι, κυριαρχώντας απέναντι στον Μπουρούση και στις δύο ρακέτες. Εκπληκτικός ξεκίνημα του Μάντζαρη στην επίθεση, άμυνα με αλλαγές από τον Ολυμπιακό στα σκριν.
21:55
Τηλεοπτικό τάιμ άουτ στο ΣΕΦ. Ο Μάντζαρης (6π. με 3/3 δίπ.) κρατάει όρθιο τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρεάλ που βρίσκει λύσεις στην επίθεση από τους Ρούντι, Ντάρντνεν.
21:55
Το παιχνίδι αρχίζει ξανά. Επίθεση για τον Ολυμπιακό.
21:56
Άστοχο τρίποντο από τον Μάντζαρη, ριμπάουντ από τον Μίροτιτς όμως ο Ρούντι κάνει λάθος στην επίθεση της Ρεάλ.
21:57
Ο Νίκολα Μίροτιτς ευστοχεί... πέφτοντας, κάνει το 10-14 και πάει στις βολές έπειτα από το φάουλ του Πέτγουεϊ.
21:57
Αστοχεί στη συμπληρωματική βολή ο Μίροτιτς και επίθεση για τον Ολυμπιακό.
21:58
Ο Σπανούλης (0/3 δίπ.) αστοχεί σε λέι απ και περνάει στον πάγκο. Στη θέση του περνάει ο Σλούκας.
21:59
Ο Σέρχιο Γιουλ με ατομική ενέργεια στέλνει τη διαφορά στο +6 (10-16) για τη ''Βασίλισσα'', στα 2'20'' για τη λήξη της πρώτης περιόδου.
21:59
Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει 0/7 τρίποντα στα πρώτα 8' της αναμέτρησης στο ΣΕΦ!
22:00
Ο Ματ Λοτζέσκι... σπάει το ρόδι, ευστοχεί πίσω από τα 6μ.75 και μειώνει σε 13-16 για τον Ολυμπιακό!
22:00
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.
22:01
Άστοχος ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Επίθεση για τον Ολυμπιακό.
22:02
Ο Σερμαντίνι κερδίζει φάουλ από τον Μέζρι και πάει στη γραμμή των βολών, στα 12.1'' για τη λήξη της πρώτης περιόδου.
22:02
Ο Γεωργιανός σέντερ έχει 2/2 βολές και ο Ολυμπιακός μειώνει 15-16.
22:03
Ο Μάρντι Κόλινς πατάει παρκέ στη θέση του Μάντζαρη.
22:03
Η πρώτη περίοδος ολοκληρώνεται στο ΣΕΦ. Η Ρεάλ προηγείται 15-16
22:04
Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο έχοντας 1/9 τρίποντα, ήτοι 11% πίσω από τα 6μ.75.
22:05
Οι ''ερυθρόλευκοι'' κυριαρχούν στη μάχη των ριμπάουντ (11-7) ενώ έχουν πρώτο σκόρερ τον Μάντζαρη (6π. με 3/3 δίπ., 0/2 τρίπ.).
22:06
Έναρξη δεύτερης περιόδου στο ΣΕΦ. Πρίντεζης, Λοτζέσκι στη θέση των Πέτγουεϊ, Κατσίβελη.
22:06
Η Ρεάλ βρίσκει ρυθμό κυρίως μέσα από από την άμυνά της και καταφέρνει να κάνει αυτό που θέλει στο ξεκίνημα. Να "παγώσει" το ΣΕΦ. Ο Μπαρτζώκας αναζητεί επιθετικές λύσεις χωρίς τον Σπανούλη και μένει στο ματς εκμεταλλευόμενος τις βιαστικές επιλογές των Μαδριλένων, που δεν έχουν μάθει να κατεβάζουν το ρυθμό. Το χαμηλό σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο είναι σαφώς ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό.
22:06
Ο Κόλινς κερδίζει φάουλ από τον Κάρολ.
22:07
Εντυπωσιακό κόψιμο από τον Λοτζέσκι στον Κάρολ, ο οποίος κάνει λάθος στη συνέχεια. Επίθεση για τον Ολυμπιακό.
22:09
Ο Γιούλ αστοχεί σε λέι απ, Ρέγιες και Πρίντεζης διεκδικούν την μπάλα, τζάμπολ και επίθεση για τον Ολυμπιακό.
22:10
Ο Πρίντεζης ευστοχεί πίσω από τα 6μ.75 έπειτα από ασίστ του Κόλινς και δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 18-16 στο 11'49''!
22:11
Ο Μέζρι κερδίζει φάουλ από τον Πρίντεζη και διαμορφώνει το 18-18 με 2/2 βολές.
22:12
Οι δύο ομάδες παραμένουν εγκλωβισμένες στο επιθετικό κομμάτι. Οι άμυνες κυριαρχούν και στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου και αν συνεχιστεί η ίδια εικόνα, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.
22:13
O Φελίπε Ρέγιες αστοχεί και στις δυο βολές. Παραμένει το 18-18 στο ΣΕΦ.
22:14
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει γεμίσει κάθε γωνιά στο ΣΕΦ!
22:14
Ο Κόλινς δίνει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 20-18!
22:16
Ο Ντάνστον κόβει εντυπωσιακά τον Ροντρίγκεθ ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ευστοχεί σε τρίποντο και στέλνει τη διαφορά στο +5 (23-18) για τον Ολυμπιακό, στο 14'04''!
22:17
Ο Ρούντι κερδίζει φάουλ από τον Παπαπέτρου και πάει στις βολές.
22:18
2/2 βολές από τον Ισπανό διεθνή και η Ρεάλ μειώνει σε 23-20.
22:18
Ο Γιώργος Πρίντεζης (6π. με 2/2 τρίπ.) διαμορφώνει το 26-20 για τον Ολυμπιακό!
22:20
Ο Πρίντεζης κερδίζει φάουλ από τον Σλότερ και πάει στην γραμμή των βολών.
22:20
0/2 βολές από τον ''Πριντ''. Παραμένει το 26-20, στο 15'59''.
22:21
Ο Σλότερ κερδίζει το τρίτο φάουλ του Κόλινς και μειώνει σε 26-21 με 1/2 βολές.
22:22
Ο Παπαπέτρου με προσωπική ενέργεια στέλνει τη διαφορά στο +7 (28-21) για τον Ολυμπιακό!
22:22
Νέο καλάθι από τον Παπαπέτρου στον αιφνιδιασμό και 30-21 για τον Ολυμπιακό! Ο Πάμπλο Λάσο καλεί εσπευσμένα τάιμ-άουτ!
22:23
Ο Παπαπέτρου φτάνει τους 7 πόντους με 2/2 δίποντα και 1/1 τρίποντο σε 3'51'' συμμετοχής!
22:24
Ο Μπράιαντ Ντάνστον καρφώνει εντυπωσιακά στο καλάθι της Ρεάλ!
22:25
Στο +11 η διαφορά για τον Ολυμπιακό αφού ο Πρίντεζης κάνει το 32-21!
22:25
Ο Ρέγιες κερδίζει φάουλ από τον Σίμονς και μειώνει σε 32-23 με 2/2 βολές στα 2'34'' για τη λήξη του ημιχρόνου.
22:26
Ο Ολυμπιακός έχει "κόψει" ουσιαστικά το τρίποντο στην Ρεάλ, που αναγκάζεται να αναζητήσει σκοράρισμα μέσα από τη ρακέτα με διεισδύσεις. Η άμυνα των ερυθρολεύκων είναι υποδειγματική, οι Μαδριλένοι κάνουν λάθη και την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός ανεβάζει ρυθμούς στην επίθεση. Ο Παπαπέτρου μπαίνει στην εξίσωση του ματς με τρίποντο και το ΣΕΦ γίνεται πάλι έδρα.
22:26
Τρίποντα στο δεύτερο δεκάλεπτο βάζει μόνο ο Ολυμπιακός με τον Πρίντεζη να δίνει το σύνθημα, η Ρεάλ μοιάζει να τα έχει χαμένα και μόνο κάποια επιθετικά ριμπάουντ της επιτρέπουν δεύτερες επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα. Σημαντική η παρουσία του Κόλινς στο αμυντικό κομμάτι.

22:27
Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί παρότι δεν έχει σκοράρει καθόλου ο Σπανούλη, με όπλο την άμυνα, που έχει αναγκάσει τη Ρεάλ να σουτάρει με άθλια ποσοστά ακόμα και από τις... βολές και συνάμα την έχει αναγκάσει σε πολλά λάθη. Καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους ερυθρόλευκους, σούπερ ο Παπαπέτρου.
22:27
Ο Σλότερ πετυχαίνει το πρώτο καλάθι εντός πεδιάς για τη Ρεάλ στο δεύτερο δεκάλεπτο και η ''Βασίλισσα'' μειώνει σε 32-25.
22:27
Στο 6-0 το σερί της Ρεάλ μετά το λέι-απ του Γιουλ (4π. με 2/3 δίπ.).
22:28
Πρίντεζης (8π.), Παπαπέτρου (7π.), Μάντζαρης (6π.) οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού.
22:29
Την ίδια στιγμή, η Μακάμπι προκρίθηκε στο Final-4 του Μιλάνου μετά το 86-66 επί της Αρμάνι. Οι Ισραηλινοί έκαναν το 3-1 στη σειρά με τους Ιταλούς.
22:29
Ο Σπανούλης ευστοχεί πίσω από τα 6μ.75 και ο Ολυμπιακός προηγείται 35-27.
22:30
Ήταν οι πρώτοι πόντοι του αρχηγού του Ολυμπιακού στον αγώνα.
22:30
Ο Σλότερ κερδίζει φάουλ από τον Παπαπέτρου και μειώνει σε 35-29 με 2/2 βολές στα 28.9'' για τη λήξη.
22:31
Ο Σπανούλης κερδίζει φάουλ από τον Σλότερ στα 9.1'' για τη λήξη και πάει στις βολές.
22:32
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού διαμορφώνει το 37-29 με 2/2 βολές!
22:32
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.
22:33
Ο Ρούντι κερδίζει το τρίτο φάουλ του Παπαπέτρου, πάει στις βολές και μειώνει σε 37-30, στα 0.9'' για τη λήξη του ημιχρόνου. Τάιμ άουτ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
22:35
Ημίχρονο στο ΣΕΦ. Ο Σλούκας αστοχεί σε τρίποντο και ο Ολυμπιακός πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 37-30.
22:36
Ο Ολυμπιακός κάνει αυτό ακριβώς που δεν πρέπει στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Τα εύκολα λάθη από Σπανούλη και Μάντζαρη δίνουν την ευκαιρία στη Ρεάλ να επιστρέψει και να πετύχει καλάθια δίχως πίεση.
22:37
Στατιστικά ημιχρόνου
Ολυμπιακός 37: 4/6 βολές (66%), 9/15 δίποντα (60%), 6/16 τρίποντα (31%), 11-7 ριμπάουντ, 5 λάθη, 11 ασίστ, 4 κοψίματα.
Ρεάλ Μαδρίτης 30: 10/15 βολές (66%), 7/17 δίποντα (41%), 2/10 τρίποντα (20%), 10-9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 7 λάθη, 6 ασίστ, 2 κοψίματα.
22:38
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε τελευταίος με 5 συνεχόμενους πόντους για τον Ολυμπιακό, η Ρεάλ κατάφερε να πετύχει 9 πόντους στο τελευταίο τρίλεπτο του ημιχρόνου εκμεταλλευόμενος τα λάθη των ερυθρολεύκων και τα φάουλ που πήραν από τους διαιτητές. Η Ρεάλ έχει σουτάρει 15 βολές, δείγμα της δυνατής άμυνας του Ολυμπιακού, αλλά και της... προστασίας που έχει στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός ελέγχει απόλυτα το ματς, σουτάρει με 60% στα δίποντα και 31% στα τρίποντα, απέναντι στην άστοχη Ρεάλ, που έχει πάρει το 1/3 των πόντων της από τη γραμμή του φάουλ. Οι 11 ασίστ των ερυθρολεύκων επιβεβαιώνουν την κυριαρχίας τους, οι 4 τάπες την αποφασιστικότητά τους. Εχουν σκοράρει 8 παίκτες για τον Ολυμπιακό, έχουν παίξει και οι 12.

22:39
Τα δεκάλεπτα: 15-16, 37-30.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι 2, Ντάνστον 2, Σπανούλης 5 (1), Παπαπέτρου 7 (1), Σλούκας, Κόλινς 2, Σίμονς, Πρίντεζης 8 (2), Κατσίβελης, Λοτζέσκι 5 (1).
22:40
Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Φερνάντεθ 8 (1), Ρέγιες 2, Μίροτιτς 2, Ροντρίγκεθ, Κάρολ, Ντάρντεν 5 (1), Γιούλ 4, Μπουρούσης 2, Σλότερ 5, Μέζρι 2.
22:41
Φουστέρ, Μέγερι και Ιμπαγάσα παρακολουθούν τον κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Ρεάλ!
22:45
Ο Ρούντι και οι συμπαίκτες του τα βρίσκουν... σκούρα στο ΣΕΦ
22:46
Πόντοι από τους βασικούς
Ολυμπιακός: Πέτγουεϊ, Ντάνστον 2, Σπανούλης 5, Μάντζαρης 6, Λοτζέσκι 5.
Ρεάλ Μαδρίτης: Φερνάντεθ 8, Μίροτιτς 2, Ντάρντεν 5, Γιούλ 4, Μπουρούσης 2.
22:47
Τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές των δυο ομάδων. Όλα έτοιμα για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ΣΕΦ!
22:47
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.
22:48
Πρώτη επίθεση για τον Ολυμπιακό.
22:49
Λάθος του Ντάνστον και επίθεση για τη Ρεάλ.
22:49
Ο Μίροτιτς ευστοχεί και μειώνει σε 37-32 στο 20'40''.
22:50
Ο Πέτγουεϊ αστοχεί πίσω από τα 6μ.75 (0/3 τρίπ.). Νέα επίθεση για τη Ρεάλ.
22:51
Ο Μίροτιτς έχει μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, κερδίζει φάουλ από τον Πέτγουεϊ και μειώνει σε 37-33 με 1/2 βολές.
22:51
Ο Ματ Λοτζέσκι φτάνει στα 3 προσωπικά φάουλ. Επίθεση για τη Ρεάλ.
22:52
Ο Ντάρντεν κερδίζει φάουλ από τον Πέτγουεϊ.
22:53
Ο Μπουρούσης αστοχεί και χρεώνεται με φάουλ στον Ντάνστον. Ήταν το τρίτο προσωπικό φάουλ του διεθνή σέντερ της Ρεάλ.
22:54
Ο Λοτζέσκι δίνει λύσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού και διαμορφώνει το 39-33. Οι πρώτοι πόντοι του Ολυμπιακού έπειτα από 2'18'' στο δεύτερο ημίχρονο.
22:54
Ο Ντάρντεν κερδίζει φάουλ από τον Σπανούλη και μειώνει σε 39-35 με 2/2 βολές.
22:55
Ο Σπανούλης (7π. με 1/4 δίπ.) διαμορφώνει το 41-35 στο 22'48''.
22:56
Ο Πρίντεζης αστοχεί σε τρίποντο. Επίθεση για τη Ρεάλ.
22:56
Κλέψιμο του Παπαπέτρου και 43-35 με νέο καλάθι του Πρίντεζη!
22:57
Ο Ντάνστον ''κατέβασε'' τον Ρούντι Φερνάντεθ και ο Ισπανός μειώνει σε 43-37 με 2/2 βολές.
22:59
Λάθος από τον Μάντζαρη, επίθεση από τη Ρεάλ. Η μπάλα έμεινε στα χέρια του Μπουρούση  και ο Ντάνστον κερδίζει φάουλ από τον Γιούλ στον αιφνιδιασμό!
22:59
Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε πολύ νωρίς τα πέντε ομαδικά φάουλ, μόλις στο 3ο λεπτό της επανάληψης. Κι αυτό γιατί δεν μπήκε συγκεντρωμέμος στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρεάλ δεν μπορεί να βρει ρυθμό, είναι αλλά μένει στο παιχνίδι, αφού και οι ερυθρόλευκοι είναι στατικοί στην επίθεση.
23:00
Τηλεοπτικό τάιμ άουτ στο ΣΕΦ.
23:00
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.
23:01
Ο Αμερικανός φόργουορντ με 1/2 βολές κάνει το 44-37.
23:02
Ο Ρούντι ευστοχεί σε τρίποντο και η Ρεάλ μειώνει σε 44-40 στα 3'38'' για τη λήξη της τρίτης περιόδου.
23:02
Ο Σπανούλης απαντά στο τρίποντο του Ρούντι και ο Ολυμπιακός διατηρεί το +7 (47-40)!
23:04
Ο ρυθμός παραμένει στα μέτρα του Ολυμπιακού, που αν είναι προσκετικός στα φάουλ θα διατηρήσει τα ηνία στο σκορ. Η Ρεάλ έχει άθλια ποσοστά και κακές επιλογές, παίζει με το ένστικτο και αυτό βοηθάει ακόμα περισσότερο τους ερυθρόλευκους. 

23:04
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζει έντονα τον αγώνα στο ΣΕΦ!
23:05
Ο Μπουρούσης σκοράρει και μειώνει σε 47-42.
23:06
Ο διεθνής σέντερ της Ρεάλ φτάνει τους τέσσερις συνεχόμενους πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του και η ''Βασίλισσα'' μειώνει σε 47-44 στο 29'.
23:06
Ο Πρίντεζης κερδίζει το τρίτο φάουλ του Μίροτιτς.
23:07
Ο Ρούντι ευστοχεί από τα 9 μέτρα και η Ρεάλ ισοφαρίζει 47-47 στα 26'' για τη λήξη της τρίτης περιόδου!
23:08
Στο 7-0 το σερί των Μαδριλένων.
23:08
Ο Μάντζαρης κερδίζει φάουλ από τον Ροντρίγκεθ και διαμορφώνει το 49-47 με 2/2 βολές.
23:09
Τέλος τρίτης περιόδου στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός αντέχει στην πίεση της Ρεάλ και κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο στο υπέρ του 49-47.
23:09
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.
23:11
Έναρξη τέταρτης περιόδου στο ΣΕΦ! Επίθεση για τη Ρεάλ στο τελευταίο συγκλονιστικό δεκάλεπτο!
23:11
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ισοφαρίζει 49-49.
23:11
Λάθος από τον Πρίντεζη, νέα επίθεση για τους Μαδριλένους.
23:11
Ο Σερμαντίνι δίνει τη θέση του στον Ντάνστον.
23:12
Ο Ρούντι αστοχεί σε τρίποντο. Επίθεση για τον Ολυμπιακό μετά το ριμπάουντ του Περπέρογλου.
23:12
Ο Ντάνστον σκοράρει και δίνει ''ανάσα'' στον Ολυμπιακό, κάνοντας το 51-49!
23:13
Η Ρεάλ έμεινε και πάλι κάτω από τους 20 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά το πρόβλημά του είναι πλέον η επίθεση. Δεν έχει σκορ, τελείωσε την 3η περίοδο με 12 πόντους και έδωσε την ευκαιρία στους Μαδριλένους να επιστρέψουν για τα καλά. Οι 4 συνεχόμενοι πόντοι του Μπουρούση ήταν σημαντικοί, αφού η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε και στις δύο περιπτώσεις το ξεκάθαρο μις ματς. Επεσαν το ποσοστά του Ολυμπιακού, ανεβαίνουν των φιλοξενουμένων.

23:13
Ο Ντάνστον κρατάει όρθιο τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρεάλ!
23:15
Ο Ντάνστον κερδίζει φάουλ από τον Ρέγιες και διαμορφώνει το 53-49 στο 32'. Ο Αμερικανός είναι φορτωμένος με τρία φάουλ!
23:16
Το σόου του Ντάνστον συνεχίζεται! Ο Αμερικανός σκοράρει, κερδίζει φάουλ από τον Ρέγιες και διαμορφώνει το 55-49 αφού αστοχεί στην συμπληρωματική βολή.
23:17
Λάθος του Σλούκα, φάουλ του Ντάνστον (4ο) στον Ρέγιες και ο κάπτεν της Ρεάλ πάει στις βολές.
23:18
Ο Ντάνστον περνάει στον πάγκο και ο Ρέγιες με 2/2 βολές μειώνει σε 55-51 στα 6'25'' για τη λήξη! Συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΣΕΦ!
23:19
Ο Κόλινς σκοράρει στον αιφνιδιασμό και ο Ολυμπιακός προηγείται 57-51 στο 35'.
23:20
Τάιμ άουτ στο ΣΕΦ.
23:22
Ο Πάμπλο Λάσο προβληματίζεται βλέποντας τον Ολυμπιακό σταθερά μπροστά στο σκορ
23:22
ΜΕΓΑΛΟ τρίποντο από τον Ματ Λοτζέσκι και 60-51 για τον Ολυμπιακό στα 4'55' για τη λήξη!
23:23
Ο Ντάρντεν απαντάει με τον ίδιο τρόπο και η Ρεάλ μειώνει 60-54.
23:24
Ο Σίμονς πάει στις βολές μετά το φάουλ του Σέρχιο Ροντρίγκεθ όμως αστοχεί και στις δυο.
23:24
Ο Μπουρούσης αστοχεί σε τρίποντο όμως ο Μίροτιτς πήρε το αμυντικό φάουλ από τον Μάντζαρη. Νέα επίθεση για τη Ρεάλ.
23:25
Ο Ντάρντεν κάνει λάθος και ο Ολυμπιακός έχει την επίθεση στα 3'45'' για τη λήξη του αγώνα!
23:25
Ο Πέτγουεϊ κάνει φάουλ στον Ρούντι και ο Ισπανός πάει στη γραμμή των βολών στα 3'28'' για τη λήξη.
23:26
Ο Ρούντι Φερνάντεθ μειώνει 60-56 με 2/2 βολές. 
23:26
Ο Σπανούλης αστοχεί σε τρίποντο. Επίθεση για τη Ρεάλ.
23:27
Ο Σπανούλης γύρισε την μπάλα στα πόδια του Μίροτιτς. Επαναφορά για τον Ολυμπιακό στα 2'54''.
23:28
Ο Βασίλης Σπανούλης με παλικαρίσιο καλάθι κάνει το 62-56! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φτάνει τους 12 προσωπικούς πόντους. Τάιμ άουτ από τη Ρεάλ στα 2'37'' για τη λήξη.
23:29
Ο Μπουρούσης μειώνει σε 62-58.
23:29
Ο διεθνής σέντερ της Ρεάλ φτάνει τους 8 πόντους με 4/9 δίποντα.
23:29
Κακό νέο το 4ο φάουλ του Ντάνστον, πάνω στο σημείο που είχε πάρει... φόρα. Ο αρνητικός Σέρχι Ροντρίγκεθ προκαλεί περισσότερα προβλήματα στη Ρεάλ, παρά βοηθάει την ομάδα του. Οι Μαδριλένοι δεν διαβάζουν σωστά το παιχνίδι, προσπαθούν με τρίποντα να αλλάξουν τη ροή. 4ο φάουλ και για τον θετικό Κόλινς, που πηγαίνει στον πάγκο εν μέσω αποθέωσης.

23:30
Η άμυνα του Ολυμπιακού λειτουργεί και πάλι στην εντέλεια στην τέταρτη περίοδο, η Ρεάλ δεν έχει λύσεις, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα. Γι αυτό και έχει μόλις 9 ασίστ, έναντι 18 του Ολυμιακού.

23:30
Ο Σπανούλης κερδίζει το τέταρτο φάουλ του Μπουρούση στα 2'03'', πάει στη γραμμή των βολών, έχει 0/2 όμως ο Ντάνστον παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ καιν κάνει το 64-58!!!
23:31
Ο Λοτζέσκι πετυχαίνει ΜΕΓΑΛΟ τρίποντο, στέλνει τη διαφορά στους +9 (67-58) στα 1'27'' για τη λήξη μέσα σε αποθέωση!
23:32
Επαναφορά για τη Ρεάλ στα 1'29'' για τη λήξη!
23:33
Ο Μίροτιτς κερδίζει φάουλ από τον Σπανούλη και πάει στην γραμμή των βολών. Οι διαιτητές τσεκάρουν το ριπλέι ώστε να αποφασίσουν αν ο Ισπανός φόργουορντ πήγαινε για τρίποντο.
23:33
Τρεις βολές για τον Μίροτιτς.
23:34
Άστοχος στην πρώτη. Παραμένει το 67-58 στα 1'17'' για τη λήξη.
23:35
Ο Μίροτιτς ευστοχεί στις άλλες δυο βολές και μειώνει σε 67-60.
23:35
Φάουλ του Γιούλ στον Μάντζαρη, 1/2 βολές από τον γκαρντ του Ολυμπιακού και 68-60!
23:36
Ο Μάντζαρης κερδίζει νέο φάουλ από τον Ροντρίγκεθ και διαμορφώνει το 69-60 με 1/2 βολές στα 63'' για τη λήξη! Απίστευτη εξέλιξη στο ΣΕΦ!
23:36
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.
23:37
Άστοχο τρίποντο από τον Γιούλ, κάρφωμα από τον Ντάνστον και 71-60 για τον Ολυμπιακό!
23:37
Άστοχο τρίποντο από τον Γιούλ, κάρφωμα από τον Ντάνστον και 71-60 για τον Ολυμπιακό!
23:37
Το 2-2 είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
23:38
Ο Ολυμπιακός επικρατεί 71-62, υποχρεώνει την πανίσχυρη Ρεάλ στη δεύτερη σερί ήττα της και πλέον θα παίξει την πρόκριση στη Μαδρίτη, την Παρασκευή!
23:39
Η ''Βασίλισσα'' ξεκίνησε τη σειρά με ρεκόρ 55-3 όμως ο Ολυμπιακός έχει ήδη υποχρεώσει τους Ισπανούς σε δυο συνεχόμενες ήττες στο Φάληρο!
23:40
Συνολικά στατιστικά
Ολυμπιακός 71: 11/21 βολές (52%), 18/33 δίποντα (54%), 8/26 τρίποντα (30%), 25-14 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 11 λάθη, 19 ασίστ, 4 κοψίματα.
23:41
Ρεάλ 62: 21/28 βολές (75%), 13/31 δίποντα (41%), 5/22 τρίποντα (22%), 22-12 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 13 λάθη, 10 ασίστ, 4 κοψίματα.
23:43
Τα δεκάλεπτα: 15-16, 37-30, 49-47, 71-62.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Σερμαντίνβι 2, Ντάνστον 13, Σπανούλης 12 (2), Παπαπέτρου 7 (1), Σλούκας, Κόλινς 2, Σίμονς 2, Πρίντεζης 10 (2), Μάντζαρης 10, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 13 (3).
23:45
Ρεάλ (Λάσο): Φερνάντεθ 18 (3), Ρέγιες 4, Ντίεθ, Μίροτιτς 9, Ροντρίγκεθ, Κάρολ, Ντάρντεν 10 (2), Γιούλ 4, Μπουρούσης 8, Σλότερ 5, Μέζρι 2.
23:47
Ο Μπράιαντ Ντάνστον έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό στα κρίσιμα λεπτά
23:48
Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να πετύχει μια ακόμα υπέρβαση. Να υποχρεώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη της φετινή ήττα στο Palacio de Deportes σε όλες τις διοργανώσεις!
23:48
Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τη Ρεάλ σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και απέδειξε ότι δεν είναι άτρωτη. Σε ένα ματς που οι Μαδριλένοι είχαν προστασία από τους διαιτητές, εγκλωβίστηκαν από την άμυνα των ερυθρολεύκων. Τα ποοστά τα λένε όλα. Η Ρεάλ σούταρε μόλις 22% στα τρίποντα και 41% στα δίποντα, πήρε 15 πόντους από τα τρίποντα, 26 από τα δίποντα και 21 από τις βολές.        Πλέον, η πίεση είναι όλη στην πλευρά των Ισπανών, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που ήθελαν οι οπαδοί του και ταξιδεύει για την υπέρβαση. Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς ήταν η απόλυτη αιχμαλωσία της Ρεάλ από τον Ολυμπιακό, που υποχρέωσε τη Ρεάλ στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Η άμυνα με αλλαγές στα σκριν είναι το κλειδί και ο Μπαρτζώκας έχει πάρει την ταυτότητα του Λάσο. Οι 19 ασίστ του Ολυμπιακού και οι μόλις 10 της Ρεάλ, εξηγούν πολλά. Κορυφαίος των ερυθρολεύκων ο Ντάνστον με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ, εξαιρετικός ο Λοτζέσκι με 13 πόντους και ο Σπανούλης με 12 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

23:49
Η Super BasketBall μαζί σας και πάλι με τα τέταρτους αγώνες της σειράς των playoffs της Euroleague! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ (23/4, 23:45) με τους Μ. Μίχαλο και Σ. Τριαντάφυλλο. Μαζί τους ο Γ. Φιλέρης και σχόλιο από τους Τ. Μαγουλά, Π. Διαμαντόπουλο, Ν. Μπάκουλη, Γ. Συρίγο και Σ. Καβαλιεράτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK