Λοτζέσκι: "Το υλικό του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό"

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός με το ρόστερ που διαθέτει μπορεί να τα πάει περίφημα τόσο στην Basket League, όσο και στην Euroleague εξέφρασε ο Ματ Λοτζέσκι.

Λοτζέσκι: "Το υλικό του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικό"

Ο Ματ Λοτζέσκι έγραψε στο προσωπικό του blog στο Euroleague Greece για τη νέα σεζόν, αλλά και για το ματς του Ολυμπιακού στο Μιλάνο.

"Καλησπέρα παιδιά! Για τρίτη σερί σεζόν θα συνεχίσουμε να τα λέμε εδώ, στο προσωπικό μου blog στο Euroleague Greece. Γράφω για πρώτη φορά φέτος, οπότε εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Η αλήθεια είναι πως η σεζόν δεν άρχισε αρχίσει καλά για εμάς. Το αντίθετο θα έλεγα.

Ο Οκτώβρης ήταν ιδιαίτερα κακός μήνας για εμάς στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε τουλάχιστον να τον ολοκληρώσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα, μια νίκη με καλή εμφάνιση στο Μιλάνο. Δεν θα είναι εύκολο καθώς η Αρμάνι είναι εξαιρετική ομάδα. Σκεφτείτε, όμως, κάτι. Και τις προηγούμενες χρονιές που είχαμε είτε 10-0 στην πρώτη φάση, είτε 8-2, τι κερδίσαμε; Τίποτα απολύτως μιας και στο TOP-16 όλοι αρχίζουν και πάλι από την ίδια αφετηρία. Ζητούμενο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι να γίνουμε σύνολο. Να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να αποκτήσουμε διάρκεια και ομοιογένεια.

Δεν είναι εύκολο αυτό μιας και έχουμε έξι νέους παίκτες στο ρόστερ. Δουλεύουμε, όμως, σωστά και είμαι 100% σίγουρος πως αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου. Στο τέλος της σεζόν που θα κάνουμε το ταμείο θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε πως δεν έχουμε αρχίσει καλά, αλλά σίγουρα μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας για να τα καταφέρουμε. Το υλικό είναι εξαιρετικό, υπάρχει διάθεση και θέληση για να αλλάξουμε την σε βάρος μας κατάσταση και στο τέλος να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι, δεν πρέπει να κάνουμε ότι επιτρέψαμε να γίνει στη Βιτόρια. Δηλαδή δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρόκειται για μια ομάδα που της αρέσει να παίζει γρήγορα, να πετυχαίνει πολλούς πόντους και να κερδίζει τα παιχνίδια μέσα από την επίθεση της. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια τους φέτος και ειλικρινά πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και αξιόλογη ομάδα κατά τη γνώμη μου. Οπότε θα πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας στο παιχνίδι από την αρχή και να φτάσουμε στη νίκη.

Θα τα πούμε σύντομα, Ματ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK