"Μαγεία" απ'την πλαϊνή κάμερα στο Ρεάλ-Ολυμπιακός

Είχε κέφια ο Ισπανός σκηνοθέτης στη μετάδοση του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό και τοποθέτησε κάμερα η οποία ακολουθούσε τους παίκτες. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό όπως θα διαπιστώσετε στο video.

"Μαγεία" απ'την πλαϊνή κάμερα στο Ρεάλ-Ολυμπιακός

Ο πρώτος αγώνας της σειράς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ ήταν μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε την τηλεοπτική κάλυψη των Ισπανών. Απ'την πρώτη επίθεση κιόλας, η ισπανική τηλεόραση μας έδειχνε την αρχή της επίθεσης από κάμερα που "ταξίδευε" παράλληλα με την πλαϊνή γραμμή. Χωρίς να κουράζει με συχνή χρήση, ο σκηνοθέτης τη χρησιμοποιούσε όταν οι παίκτες έτρεχαν παράλληλα με τη γραμμή και ειδικά στην εκτέλεση της δεύτερης βολής: αν χανόταν, βλέπαμε με διαφορετική εικόνα τη μάχη για το ριμπάουντ, ενώ αν η βολή ήταν εύστοχη, η κάμερα ακολουθούσε το κατέβασμα της μπάλας για τη νέα επίθεση.

Αρκετοί μεγαλύτεροι σε ηλικία "ταξίδεψαν" 21 χρόνια πίσω στο χρόνο, στις μάχες του Ολυμπιακού με τη Λιμόζ για μια θέση στο Final Four του 1993. Τότε οι Έλληνες τηλεθεατές είχαν απολαύσει για πρώτη φορά τα super slow motion του Canal+, που είχε διαλέξει τις επικές μάχες του Γιώργου Σιγάλα με τον Μάικλ Γιανγκ για να αναδείξει μ'αυτόν τον τρόπο στα ριπλέι. Εικόνα που τότε ήταν πολύ μπροστά απ'την εποχή της, αφού τα ίδια super slow motion είδε όλος ο κόσμος απ'τη γαλλική τηλεόραση στο Παγκόσμιο Κύπελλου του 1998.

News 24/7

24MEDIA NETWORK