Μάντζαρης: "Το βράδυ δε θα κοιμηθεί κανένας"

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης και ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Μιλάνο, Παντελή Διαμαντόπουλο, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Μάντζαρης: "Το βράδυ δε θα κοιμηθεί κανένας"
EUROKINISSI SPORTS

Αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς υπογράμμισε: «Στα τρία τελευταία δεκάλεπτα δεχθήκαμε 26, 26 και 32 πόντους. Οι πιο πολλοί ήταν στον αιφνιδιαμό. Είχαμε πει από την αρχή ότι δεν έπρεπε να τους τον επιτρέψουμε. Μετά πήραν αυτοπεποίθηση από αυτό και έβαλαν πολύ δύσκολα καλάθια και στο σετ παιχίδι. Το Μιλάνο έτρεξε στο γήπεδο και εμείς δεν αντιδράσαμε. Αν τρως καλάθια στον αιφνιδιασμό δε θα έχει και καλή επιθετική βραδιά».

Για τον Νταβίντε Πάσκολο, που ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών: «Είχαμε κάνει ανάλυση για όλους τους παίκτες. Γενικότερα δεν ήταν μόνο ο Πάσκολο, καθώς δεχθήκαμε πάρα πολλούς εύκολους παόντους, τόσο στον αιφνιδιασμό, όσο και στο ένας εναντίον ενός».

Για τις ήττες από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία:«Αυτά συμβαίνουν. Χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για το ότι χάσαμε από αυτές τις ομάδες. Και η ΤΣΣΚΑ έχασε από τη Ζαλγκίρις. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος και θα δούμε τι έχουμε πετύχει στο τέλος».

Για την επόμενη αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ, την Παρασκευή στο ΣΕΦ: «Η ομάδα πρέπει να αντιδράσει από σήμερα το βράδυ».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης συπλήρωσε:«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, στα υπόλοιπα φάγαμε 84 πόντους. Ήμασταν απογοητευτικοί. Μπήκαμε στο ρυθμό τους, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και δεν παίξαμε καθόλου σκληρά. Αυτή η εικόνα δε μας αξίζει».

Για το πως θα διαχειριστεί ο Ολυμπιακός την ήττα: «Όταν χάνεις από τους τελευταίους σίγουρα επηρεάζεσαι. Ωστόσο δεν μπορούμε να κλαιγόμαστε. Έχουμε την Παρασκευή ένα πολύ σημαντικό ματς στην έδρα μας και πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι και να πάρουμε οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Είμαι στεναχωρημένοι και το βράδυ δε θα κοιμηθεί κανένας από εμάς. Είναι ένας μαραθώνιος,δ εν τελειώνει τίποτα εδώ και πρέπει να συνεχίσουμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK