Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού

Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Euroleague έκανε δεκτή κατά το ήμισυ την έφεση του Ολυμπιακού, μειώνοντας το πρόστιμο των "ερυθρολεύκων" για το ματς της 23ης Απριλίου με την Μπαρτσελόνα. Παραμένει η τιμωρία της έδρας.

Μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Euroleague έκανε δεκτή κατά το ήμισυ την έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του συλλόγου στο ματς με την Μπαρτσελόνα στις 23 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (16/6), το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στους "ερυθρόλευκους" και έφτανε τα 97.000 ευρώ, έπεσε στα 22.000 ευρώ, ωστόσο άφησε την ποινή της μιας αγωνιστικής που θα εκτίσει η ομάδα του Πειραιά, στη σεζόν 2015-16.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί για όσα έγιναν στο ματς της 23ης Απριλίου, με την Μπαρτσελόνα (το τελευταίο της σειράς) και "την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, τη χρήση φωτοβολίδων εντός της αρένας και άλλα περιστατικά που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φαν, αλλά και για την αποτυχία να πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK