Μπαρτζώκας: "Οι παίκτες σκέφτονται τρέχοντας"

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη άνετη νίκη επί της Εφές στο ΣΕΦ.

Μπαρτζώκας: "Οι παίκτες σκέφτονται τρέχοντας"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε: " Κάναμε μία σημαντική νίκη και έτσι πρέπει να τη δούμε. Ανεβάσαμε το ρεκόρ μας στο 4-2. Νομίζω ότι κερδίσαμε σχετικά εύκολα, χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τους παίκτες μας και μοιράζοντας το χρόνο.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και μπράβο στον κόσμο μας γιατί μας βοηθάει και μας ενισχύει σε αυτή την γιορτή που είναι η Ευρωλίγκα. Η ομάδα με τον κόσμο της έχει μεγάλη ενότητα.

Θα ήθελα να πω στον Κώστα Βασιλειάδη, τον κόουτς Αγγέλου και τον Τζαμόν καλή τύχη για τη συνέχεια. Τώρα θα δούμε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Τop-16.

Η Εφές κάνει επιθέσεις στο τέλος των 24 δευτερολέπτων και εμείς θέλουμε περισσότερες επιθέσεις. Με το καλό ριμπάουντ που είχαμε και γενικότερα με την εύκολη κατοχή από την άμυνα μας ο τρόπος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού είναι συγκεκριμένος είμαστε γρήγορη ομάδα και αθλητική ομάδα. Οι παίκτες σκέφτονται τρέχοντας. Πάντα, όμως παίζει ρόλο και πώς αγωνίζεται ο αντίπαλός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK